| veliki tici i ticari | |
|
+25frzelin Markan pujdo MONSTRUMO Gigo rico PESTI DOMENICO F I N K O Jandrek bošket enver Tic_Bal. pele ivica.milanovic13 ivica euzebio YOGI GRANDE ivica.p Vedran arboret vrca Moćun DjordjeVet 29 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: veliki tici i ticari čet ruj 22, 2011 8:04 am | |
| - ivica.p je napisao/la:
- koliko znam taj treći kum je vratio pticu vlasniku i reka "ma štaće ono nevalja..!!" i potom je navodim "brački" predpostavljam da je to yogi primio tu pticu u svoje krilo i upoznao je sa svojom kredencom kratkih zijadi
čuvajte tu pticu gospodine "brači" da van nebi skratila zijadu
neznam na kojeg tičarčića mislite ali dovodite se u veliku nelagodu bacajući sam po sebi špruc od kolinaca Opet laž treći kum nije vratija tića još je u njega .Šta sad pošćer kaže na ovo | |
|
| |
GRANDE
Broj postova : 533 Points : 559 Join date : 09.01.2011 Age : 55 Lokacija : SPLIT-STP VAŠA ODLIČNA ZA MENE SRENJA.....
| Naslov: Re: veliki tici i ticari čet ruj 22, 2011 8:05 am | |
| Očito će se sad pojavit jedan POŠTAR koji mu je reka nešto...... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: veliki tici i ticari čet ruj 22, 2011 8:07 am | |
| Hahahahaha a debe kralja oda okolo i pušta dadine tiće i kaže ma šta će ovo smeće ko će ovo naučit, famozan je sa šlapama u ošebadu!!!!! |
|
| |
DjordjeVet
Broj postova : 172 Points : 197 Join date : 17.01.2011 Age : 44
| Naslov: Re: veliki tici i ticari čet ruj 22, 2011 8:15 am | |
| - arboret je napisao/la:
- poslje veceg razmišljanja i citajuci tekstove koje pišu doticna gospoda ja ih uopce ne doživljavam kao uzgaivace ni pticare vecina je ovdje došla iskazati nekakvu moc prezirati prave i istinske zaljubljenike u pticarstvo i uzgoj.
v8-još nije uspio napisati prosto proširenu recenicu marko-uz to što je mlad petlja se u ono šta nikada nije cuo, uz sve teški lažov jer sluša druge nesposobne pticare. enver-petlja, izmišlja i privlaci pozornost lažnim informacijama. ivica p-mislim da je to isti covjek enver. pele-trebao bi poraditi malo na pisanju jer ga uopce ne razumijem šta želi reci. lord-nekulturan i razdražljiv kao i marko nemam rijeci. domenico-ništa pametno nije rekao sve sa strane ubada sa svojim pitanjima. yogi-profesor bez diplome. ima tu ljudi i koje treba cjeniti ali ih je malo:tic-bal,euzebio,grande,bariton,škuri tic.bošket. ovo sam nabroijo samo ove aktivne a ove druge teško je procjeniti.i sad vi pišite i dalje na ovu tematiku veliki pticari. u kojoj sam ja kategoriji? | |
|
| |
euzebio
Broj postova : 352 Points : 359 Join date : 01.08.2011 Age : 59
| Naslov: Re: veliki tici i ticari čet ruj 22, 2011 8:17 am | |
| | |
|
| |
GRANDE
Broj postova : 533 Points : 559 Join date : 09.01.2011 Age : 55 Lokacija : SPLIT-STP VAŠA ODLIČNA ZA MENE SRENJA.....
| Naslov: Re: veliki tici i ticari čet ruj 22, 2011 8:21 am | |
| Markiša neka Debo pušta ima ih još za pustit ali pitaj u mentora kojeg u njega su sve pravi.... | |
|
| |
euzebio
Broj postova : 352 Points : 359 Join date : 01.08.2011 Age : 59
| Naslov: Re: veliki tici i ticari čet ruj 22, 2011 8:29 am | |
| Djordje, šala mala bez uvrede | |
|
| |
ivica.p
Broj postova : 48 Points : 49 Join date : 11.09.2011 Age : 43 Lokacija : karakašica
| Naslov: Re: veliki tici i ticari čet ruj 22, 2011 8:40 am | |
| neznam na kojega mentora mislite ali sa čovjekom sam pričao koji je sijedio sa tim trećin kumom i diktirao njegove riječi i odgovarao "pticu sam vratio ono nije za mene preuzeo je kum "brački" njemu valja " isto tako istina je da taj treći kum pušta snimku okolo i priča da tica nevalja preupitajte malo tog svog kuma samo nemojte nosit noževe i satare sa sobom da nebi došlo do nesuglasica između možda "dvoličnih" ljudi | |
|
| |
GRANDE
| Naslov: Re: veliki tici i ticari čet ruj 22, 2011 8:44 am | |
| - ivica.p je napisao/la:
- neznam na kojega mentora mislite ali sa čovjekom sam pričao koji je sijedio sa tim trećin kumom i diktirao njegove riječi i odgovarao "pticu sam vratio ono nije za mene preuzeo je kum "brački" njemu valja " isto tako istina je da taj treći kum pušta snimku okolo i priča da tica nevalja preupitajte malo tog svog kuma samo nemojte nosit noževe i satare sa sobom da nebi došlo do nesuglasica između možda "dvoličnih" ljudi
Slušaj falši IVEK ...šta da ti na ovo sve kažem kad ti je sve rečeno mogu te samo pozdravit DRAG SI MI STARI.....ako neznaš šta to znači pitaj svoje POŠTARE.-... | |
|
| |
ivica.p
Broj postova : 48 Points : 49 Join date : 11.09.2011 Age : 43 Lokacija : karakašica
| Naslov: Re: veliki tici i ticari čet ruj 22, 2011 8:58 am | |
| dobro akd san već falši i kad već sve znaš sve uredu samo neznan zasto ste mi provalili u nick i onesposobili moj stari "LORD189" ..!!! volija bi da mi ga vratite nazad da se ne vučen sa ovin srbskin imenima ka "Pupavac Ivica" hahaha šala mala dado reka san već davno da ti tići pivaju strava i svaka čast nema riječi za to tu ti kapu skidam,nikad san sidija u kleopatre i sluša sta je debo priča malo san ga preispita i sve sta san ti napisa je točno do zadnje crtice na slovu "Ć" pitaj ga i sam ako je pravi reć će ti sta je priča isto tako nekidan bija je u solinu kod sese (dime sesartića) a tu je bija i hajder i od sese brat i pustija in je tvoju snimku od baštarde i reka da nevalja haha neznan ja ko tu koga prc prc jeste da san mlad svaka čast možda pečeš dobar kruv ali tići su ti strava a neznan zasto stalno spominješ mog mentora i da on ima bolje pa kad moj mentor nije tu bar san ja tu titulu boljega triba zaslužit a to ću i napravit ako se složiš sa svojin lovnima ako želiš na brokvu protiv tvojih samo pazi da nebi pokupili ono bli bli bli bli bli vitvi vitvi vitvi slivi slivi slivi prije zijade triba malo prusmjerit ove vode gađenja ili ih pak isušit da nestanu di je nesta onaj stari tičarski natjecateljski duh aj taj duh mozda se tako i naziva zato sta je proziran i sta ga nema ..pozdrav i stvarno molija bi da mi vratite nick jer na mulca ste se okomili vas 10 a staću ja jadan i bidan sta u želandi ćoknen kojega protiv vas diplomata i dekana visokopozicioniranih i najkvalitetnijih fakulteta svijetske klase pa i šire | |
|
| |
Tic_Bal.
Broj postova : 859 Points : 865 Join date : 18.01.2011 Age : 53 Lokacija : NICAZE OGRANAK-GLATKA-ZIJADA
| Naslov: Re: veliki tici i ticari čet ruj 22, 2011 7:20 pm | |
| ee Pupovac znao sam ja da si ti to Lorde . Nikome nisam htjeo reci osim Marka da sam te locirao | |
|
| |
ivica.p
| Naslov: Re: veliki tici i ticari čet ruj 22, 2011 9:00 pm | |
| balta znali su svi samo su mučali a neznan zasto biće in je bilo toliko ža sta su mi prominili šifru na nicku pa su me ostavili da i dalje "poštarin i pišen laži" hahahahah | |
|
| |
arboret
Broj postova : 299 Points : 303 Join date : 02.05.2011
| Naslov: Re: veliki tici i ticari čet ruj 22, 2011 10:09 pm | |
| ivica p vaša pisanja na ovome forumu dosta govore o vama kao covjeku i pticaru. za ono šta sam vam napisao ne osjecam ni malo grižnje savjesti. iz priloženog vidimo kako se krijete iza kojekakvih lažnih nikova i obmanjujete javnost lažima informacijama o pticama i ljudima.ne želim vam ništa loše samo želim da razmišljate svojom glavom.
| |
|
| |
ivica.p
| Naslov: Re: veliki tici i ticari čet ruj 22, 2011 10:11 pm | |
| arboretu oladi, vataj svračke i mičiguze na lokvi u dicmu i uči prepelice na cd da pivaju ko fanganel ostavi se mudrolije ionako si posta fosil za to | |
|
| |
arboret
| Naslov: Re: veliki tici i ticari čet ruj 22, 2011 10:28 pm | |
| v8-mislim da se dosta razlikujem od vas nazovimo da ste pticar. vjerujem da nikada u svom životu niste ni culi dobroga ocaka ili još bolje reci niste uspjeli ni mladu pticu nauciti.vjeruj te mi da uvjek pricam sa žaljenjem kako su vaši pticarski poceci bili jako tužni.dobro ste rekli da pišem o starim vremenima jer u tim vremenima svaki pticar je mogao cuti jako dobru pticu za razliku od danas kada jako rjetko možeš naici i na batudera srednje klase.za nicim što sam napisao niti žalim niti me je sram jer sam uvidio razloge za to. | |
|
| |
ivica.p
| Naslov: Re: veliki tici i ticari čet ruj 22, 2011 10:35 pm | |
| arboretu strnadice su zakon možda bi se triba bacit na poljske vrebce hahaha | |
|
| |
ivica.p
| Naslov: Re: veliki tici i ticari čet ruj 22, 2011 10:37 pm | |
| ajde nabroji nan ta velika pivanja sta si ti sluša i oćake i di prosvitli nas početnike da bar naučimo štagod pa da ti budemo zahvalni osim ako se naravno "nemoš sitit" pustih tica sta si ih i ima i sluša ajde moj žalopojko traži papataže kolo neke rike a mudrolije se ostavi | |
|
| |
arboret
| Naslov: Re: veliki tici i ticari čet ruj 22, 2011 10:56 pm | |
| koliko sam uspio shvatiti iz vašeg pisanja vi imate nekoga ucitelja pticarstva a zove se domoljub.vjerujem da vas prosvijetliti nebi mogao ni papa a ne moja malenkost.vjerujem da vam je vaš ucitelj domoljub rekao kad se na satu pticarstva da ga pitate sve šta vas zanima pa ga pitajte kako i gdje su se mogli slušati dobri ocaci.molio bih da mi napišete znacenje ove rijeci papataže. | |
|
| |
ivica.p
| Naslov: Re: veliki tici i ticari čet ruj 22, 2011 10:58 pm | |
| papataž je muava koja prinosi pasiju bolest hahahaah i nije da ti viruješ da je Neno to reka nego si čuja ... špacakamin (sad me još pitaj šta je to) dakle prema tom tvom stavu svi možemo zaključit da imaš uvo samo za oćake strnadica i gimpli budi pozdravlje i lipo mi stoj a i jednom davno san pročita na chatu da se želiš s nama dvojicon upoznat (menon i markon) pa ćemo ti i to omogućit samo ti reci kad ti paše ...ja mislin da je i ovo poštena ponuda (koce potvrđivaj ) hahahahhha | |
|
| |
arboret
| Naslov: Re: veliki tici i ticari čet ruj 22, 2011 11:08 pm | |
| papatažu sam prepoznao ali nisam bio siguran.sa ovim drugim nisam upoznat. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: veliki tici i ticari pet ruj 23, 2011 1:03 am | |
| Dobro ste me nasmijali,ali šta je previše previše.
Tema je dobro zamišljena pa evo malo za temu i Đorđa.
Pa mi je napamet pok. Tonci galama,splicanin koji je živija u Solinu.Cili svoj život
je posvetija ticima i Stp-u.Bija je ticar starog kova,šta oce rec da je uvik ima
spreman paket (grdelini,vrduni,faganeli),i to spremni ka topi za deseti misec.
Ipak je bija najjaci po vrdunima,ima je odlicne vrdune a grdelini su mu morali
tuc batude.Po meni je ima uvik pristojne grdeline,ajmo rec srednje.
Kad sam ga jedan put pita zašto jednoga grdelina stavlja uškuro,jer je ka
mladac pokaziva odlicno,odskaka je od svih a on ga je ubacija na jarpu sa
ostalima,ovako mi je odgovorija:
Koce,a ko ce ga izdržat ne stavit uškuro.
To je recenica koja je obilježavala splitske ticare.Nije bilo moguce nac da neko
širi tice u prolice ili lito jer je onda sve bilo uškuro.
Sve u svemu Galama je bija veliki ticar.
Ps.zaboravija sam rec da je uvik ostavlja 12 mladih na školovanje sa najboljim
grdelinom kojega je ima.Ali škurica obavezna. |
|
| |
enver
Broj postova : 96 Points : 96 Join date : 12.04.2011 Age : 57 Lokacija : kaštila
| Naslov: Re: veliki tici i ticari pet ruj 23, 2011 1:52 am | |
| Bija je šjor Tonći tičar starog kova, a u najtežim danima kad se razbolija likarija mu je bila pravit ćibe i slušat batudu grdelina. | |
|
| |
GRANDE
| Naslov: Re: veliki tici i ticari pet ruj 23, 2011 4:45 am | |
| | |
|
| |
Vedran
Broj postova : 54 Points : 57 Join date : 30.07.2011 Lokacija : glavice
| Naslov: Re: veliki tici i ticari pet ruj 23, 2011 7:33 am | |
| - arboret je napisao/la:
- v8-mislim da se dosta razlikujem od vas nazovimo da ste pticar.
vjerujem da nikada u svom životu niste ni culi dobroga ocaka ili još bolje reci niste uspjeli ni mladu pticu nauciti.vjeruj te mi da uvjek pricam sa žaljenjem kako su vaši pticarski poceci bili jako tužni.dobro ste rekli da pišem o starim vremenima jer u tim vremenima svaki pticar je mogao cuti jako dobru pticu za razliku od danas kada jako rjetko možeš naici i na batudera srednje klase.za nicim što sam napisao niti žalim niti me je sram jer sam uvidio razloge za to. Dobri moj stari i pošteni arborete ja nisan čuo u životu dobroga oćaka pa te molin mogu li doć u tebe pa mi ti izvadi bar jednoga da ćujen,a šta se tiče mladih tića kad me pozoveš da ćujen u tebe prave oćake ja ću ponit svoje mlade pa ću ih usporedit sa tim tvojim oćacima hahaha.Samo molin te ako dođem nemoj palit valjak. kako možeš pisat o meni takve pizdarije a nit me znaš niti poznaš a kamoli da si sluša moje tiće prema tome ne baljezgaj bez veze. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: veliki tici i ticari pet ruj 23, 2011 8:36 am | |
| Pošto se rijetki drže teme ja cu ponovno,možda se još neko siti nekoga ticara o
kojemu bi se mogle kazat dvi lipe rici.
Šjor Boris R.
ovde prvo moram pohvalit velicinu Borisa ka covika,jer je jedan od ritkih splitskih
ticara koji nije ingord,nego bi ti da boljega nego šta sebi ostavi.Goji grdeline i
vrdune a o ticima zna sve.Ima je jednoga od najboljih grgurica ,a ka i svakome
starome splitskom ticaru,škurica je obavezna.Šjor Boris je kroz život ima odlicnih
grdelina ,puno je šeta ,obilazija i dan danas pod stare dane je špiritan ka mladac.
Veliki je vrdunaš,možda i najveci.Uvik se u njega može cut jako dobar vrdun,i
dan danas. |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: veliki tici i ticari | |
| |
|
| |
| veliki tici i ticari | |
|