| kakvog grdelina biste sebi odabrali, ukoliko biste mogli da birate izmedju ovih? | |
|
+6Škuri tić lord189 YOGI bošket DOMENICO DjordjeVet 10 posters |
|
koga birate? | cist pletadur bez dzije ikakve | | 60% | [ 6 ] | odlican dzijadur bez pletiva ikakvih | | 10% | [ 1 ] | losa pletiva plus odlicna dzija | | 30% | [ 3 ] |
| Ukupno glasova : 10 | | |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Jandrek
Broj postova : 232 Points : 245 Join date : 29.09.2011
| Naslov: Re: kakvog grdelina biste sebi odabrali, ukoliko biste mogli da birate izmedju ovih? sri stu 23, 2011 4:05 am | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: kakvog grdelina biste sebi odabrali, ukoliko biste mogli da birate izmedju ovih? ned pro 11, 2011 3:33 am | |
| - markoxp je napisao/la:
- Maestro, svaka čast tebi al nisi mi sav svoj. Svako dobro...
POZ PRIKANE MARKOPXE kad san ovo pročito veruj da sam se mnogo nasmijao ovo što kažeš da nisam svoj a kako to nisam svoj daj mi kaži |
|
| |
Jandrek
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: kakvog grdelina biste sebi odabrali, ukoliko biste mogli da birate izmedju ovih? ned pro 11, 2011 5:03 am | |
| - Jandrek je napisao/la:
- maestro jebate i ja ću se zapitat jeli s tebon sve uredu,pa kakva su ovo pitanja
pa evo prikane jandrek i tebe pitam isto ko i markopxa a da vam kažem da hvala bogu dobrosam i zdravosam i potpuno normalan možda malo zbog moih tscunamija sam malo uzrujan a ko nebi kad pored sebe ima dušmanske tiče i ti bi bio ali,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,nažalost |
|
| |
Jandrek
| Naslov: Re: kakvog grdelina biste sebi odabrali, ukoliko biste mogli da birate izmedju ovih? ned pro 11, 2011 8:45 pm | |
| pa zbog onih štrakača nisan jer nisu zanimljivi ,nemaju tu slavujsku matricu niti pivaju dvoglasno ...prema tome | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: kakvog grdelina biste sebi odabrali, ukoliko biste mogli da birate izmedju ovih? ned pro 11, 2011 11:58 pm | |
| |
|
| |
Jandrek
| Naslov: Re: kakvog grdelina biste sebi odabrali, ukoliko biste mogli da birate izmedju ovih? uto pro 13, 2011 12:29 am | |
| meni je čovik pokaza kakva je makedonska tradicija a temelji se na slavujskim glasovima tj. dvoglasima i slavujskom timbru i to triba bit to štrakanje koje se ponavlja po tri iste ture za redom i tako opet nova tura tri puta zaredom i tako dalje ...mali su ti tsunamiji potrudi se malo više i usput za većinu prof.Lord sa poštovanjem molim | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: kakvog grdelina biste sebi odabrali, ukoliko biste mogli da birate izmedju ovih? uto pro 13, 2011 5:01 am | |
| |
|
| |
Jandrek
| Naslov: Re: kakvog grdelina biste sebi odabrali, ukoliko biste mogli da birate izmedju ovih? uto pro 13, 2011 9:11 pm | |
| tako volim da me se oslovljava ..napokon san i ja dobija titulu profesora a za dva dana ću si nać neku novu,možda magistar ili pak dekan nekog fakulteta pa možda neki diplomatik ko zna ovisi šta će mi past na pamet
maestro netribaš se bavit pizdraijama,pusti ti ko će ti šta reć samo uživaj i guraj svoje | |
|
| |
vrca
Broj postova : 479 Points : 514 Join date : 03.02.2011 Age : 43 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: kakvog grdelina biste sebi odabrali, ukoliko biste mogli da birate izmedju ovih? sri pro 14, 2011 6:24 am | |
| Lorde,
pomalo prika.Ostavi se titula i pizdarija.Poprimas osobine onih koje bas i nebi triba.Titulu,u ovom slucaju triba zaradit i zasluzit,a ne davat je sam sebi ka neki....Prikane u krive si se ugleda.
Na najboljem si putu da postanes jos jedna FALŠETA na forumu..... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: kakvog grdelina biste sebi odabrali, ukoliko biste mogli da birate izmedju ovih? čet pro 15, 2011 6:28 am | |
| poz vrca izvini što do sada i tebe nisam te nazivao profesorom ili dekanom |
|
| |
vrca
Broj postova : 479 Points : 514 Join date : 03.02.2011 Age : 43 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: kakvog grdelina biste sebi odabrali, ukoliko biste mogli da birate izmedju ovih? čet pro 15, 2011 8:40 am | |
| Maestro zajebaji nekog drugog,nit sam prof.nit ista drugo,samo jedan obićan tićarćić od dva petka koji voli tiće......
Vec san te posla na jedno misto,onako iskreno od srca...Nemoj me tirat ponovo da to radim...Pozzz momče!
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: kakvog grdelina biste sebi odabrali, ukoliko biste mogli da birate izmedju ovih? čet pro 15, 2011 11:40 am | |
| - vrca je napisao/la:
- Maestro
Vec san te posla na jedno misto,onako iskreno od srca...Nemoj me tirat ponovo da to radim...Pozzz momče!
poz prikane vrca jasam se ovde logirao da bi ja i vi ostali ponešto razmenili poneko iskustvo oko tih prokletih štigliča ,,,,a što ti ili poneko kasni oko tih štigliča ja nisam kriv ... mislim na pjesmu ili sve oko svega u vezi štigliča ..kažem ovo javno da dosada niko ovako nije bio realan oko ovih problema kao ja ...a što to tebi smeta da te neko išta nauči oko ovih problema to je tvoja stvar a od mene možeš imati koristi ti i poneko da naučite ponešto...mislim na poedince kao što si ti i poneko zar ne primečuješ da sam razbudijo onaj forum da se ne uspava mnogo i da ne budu samo posmatrači ko što si ti ,,, poz prikane vrca .......i ohladi malo i imaj poštovanje prema meštrima ko ja i ostali na ovom forumu treba da si zahvalan što ima ovakvih meštara ,što če nekom pomoči |
|
| |
Grga Zlatoper
Broj postova : 120 Points : 122 Join date : 27.01.2011 Age : 61 Lokacija : Split
| Naslov: Re: kakvog grdelina biste sebi odabrali, ukoliko biste mogli da birate izmedju ovih? čet pro 15, 2011 6:39 pm | |
| ko koga ode da prostite? | |
|
| |
Jandrek
| Naslov: Re: kakvog grdelina biste sebi odabrali, ukoliko biste mogli da birate izmedju ovih? čet pro 15, 2011 8:59 pm | |
| - vrca je napisao/la:
- Lorde,
pomalo prika.Ostavi se titula i pizdarija.Poprimas osobine onih koje bas i nebi triba.Titulu,u ovom slucaju triba zaradit i zasluzit,a ne davat je sam sebi ka neki....Prikane u krive si se ugleda.
Na najboljem si putu da postanes jos jedna FALŠETA na forumu..... vrca ludonja to ti je sarkazam | |
|
| |
Moćun
Broj postova : 977 Points : 1017 Join date : 09.02.2011 Age : 56 Lokacija : Dalmazia
| Naslov: Re: kakvog grdelina biste sebi odabrali, ukoliko biste mogli da birate izmedju ovih? čet pro 15, 2011 10:25 pm | |
|
Bog !!!!
Profesori ---- možda iz tjelesnog ili likovnog !!!!
A tek meštri ---hahaha ----lobotomija !!!
Salu2
| |
|
| |
Jandrek
| Naslov: Re: kakvog grdelina biste sebi odabrali, ukoliko biste mogli da birate izmedju ovih? čet pro 15, 2011 10:28 pm | |
| | |
|
| |
vrca
| Naslov: Re: kakvog grdelina biste sebi odabrali, ukoliko biste mogli da birate izmedju ovih? pet pro 16, 2011 3:07 am | |
| | |
|
| |
Jandrek
| Naslov: Re: kakvog grdelina biste sebi odabrali, ukoliko biste mogli da birate izmedju ovih? pet pro 16, 2011 8:28 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: kakvog grdelina biste sebi odabrali, ukoliko biste mogli da birate izmedju ovih? | |
| |
|
| |
| kakvog grdelina biste sebi odabrali, ukoliko biste mogli da birate izmedju ovih? | |
|