Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Free Forum BATUDA

Ptice pjevice fauna europe - Forum češljugar štiglec štiglic grdelin zelendur kanarinac konopljar cajzlić žutarica kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur, kringl, bastard, krstokljun, slavuj, egzote, zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanj

Početna stranicaPočetna stranica  PortalPortal  Latest imagesLatest images  PretraľnikPretraľnik  RegistracijaRegistracija  Login  

PRAVI GRDELIN

Go down 
+18
bošket
sentada
vrca
Moćun
YOGI
KLAPA SINJ
Grga Zlatoper
PSIHO
DjordjeVet
onix67
Dva Grdelina
frzelin
PESTI
žuti
CIBO
BATUDA
GIMPEL
GRANDE
22 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Autor/icaPoruka
YOGI

YOGI

Broj postova : 1061

PRAVI GRDELIN - Page 3 Empty
PostajNaslov: Re: PRAVI GRDELIN   PRAVI GRDELIN - Page 3 Emptyned vel 20, 2011 9:19 am

Volija bi ćut koji su to tićari koji vole nategnute grezače više nego lipe zijade.
[Vrh] Go down
KLAPA SINJ

Broj postova : 15

PostajNaslov: Re: PRAVI GRDELIN   PRAVI GRDELIN - Page 3 Emptyned vel 20, 2011 9:34 am

U koga si ti jogi čuo nategnute grez i takve o kojima ti pričaš.
[Vrh] Go down
GRANDE

GRANDE

Broj postova : 533

PostajNaslov: Re: PRAVI GRDELIN   PRAVI GRDELIN - Page 3 Emptypon vel 21, 2011 2:53 am

KLAPA SINJ je napisao/la:
Što je tu naj gore ,vi pričate u ime ciloga splita šta je prava zijada i ispravna ,a ja znam osobno pravih tičara splićana koji pričaju da vi neznate o čemu pričate vas nekolicina koji tobože prestavljate prave tičare. pozzzz

Slušaj KLAPA nabroji te prave tičare pa da vidimo koji obožavaju te zije šta vi volite.. jer možda su ti pravi tičari oni koji kod vas kupuju zije na kameri...hahhahahah ..i kao što ti kažem ja sam za tebe gluvaš i nemam pojma šta tić triba pivat jer ti znaš kakva zija treba bit zar ti nemožeš svatit da mi svi nismo isti vi u SINJU držite za vas naj bolje grdeline i ja to vaše pivanje poštujem ko voli nek izvoli se pridružit toj vašoj udruzi,,,,, kako vi nazivate te zije???
A li znaš šta je naj bitnije u svemu ovom ti nemožeš podnit činjenicu da ti neko kaže da tvoj tić nevalja pa to je smišno u KALAHARIJU ima ljudi šta im se moji tići sviđaju... ima nekih kad su došli kod mene pa su se vatali za ... kad su čuli kako pivaju... i govorili ti si dado kralj hahaahah a danas taj isti blati moje tice pa šta me briga ja opet poštujem njegovo mišljenje svak ima pravo nešto volit a nešto ne volit možda da sam mu dopustija da mi u kuću instalira BIGBROTHER možda bi me još hvalija taj gospodin ovo pokušava godinama napravit šta sam ja napravia u tri god!!!! Ali pravo da ti kažem nauživa sam se batudi i zija do mile volje kroz ovih par miseci i mnogi su tičari slušali te tice ako im i zija nije po guštu bar nemogu reć da te tice nemaju pletiva jer ta su pletiva izumrla u prirodi isto kao i zije a.... klapa jednu stvar triba razdvojit ljude i tice bija si u splitu dođi i opet možemo se zajebavat do mile volje možeš meni reć da ja držin gubu nema problema ali moraš svatit jedno da tvoja guba nije bolja od moje hahahah....
za tvoje istomišljenike pozdravlja vas ...

DADO GLUVAŠ

cheers

[Vrh] Go down
KLAPA SINJ

PostajNaslov: Re: PRAVI GRDELIN   PRAVI GRDELIN - Page 3 Emptypon vel 21, 2011 3:52 am

Poštovani gospodine dado ovo je za mene osobno uvreda kad ti kažeš da ja prodajem tice,a tice nisam proda nikad ,za razliku od tvoji prijatelja ,kojima ovaj forum služi za takve stvari,a i ti ih debelo podržavaš u tome i služiš im kao promotor da bi blatili sinj i sinjske tice ,tipa,natezače,žerbe,vrđole,striladuri i neznam kako sve ne još,a šta je naj gore ti i dosta njih niste u sinju slušali u nikoga ptice a plujete po njima za razliku od tih koji su u tebe slušali pa ti ih pluju ja sam ti ih slušao na snimku i nisam ti ih nikad komentirao a ti u nikoga nisi sluša , audri po naređenju pozzz.
[Vrh] Go down
Moćun

Moćun

Broj postova : 977

PostajNaslov: Re: PRAVI GRDELIN   PRAVI GRDELIN - Page 3 Emptypon vel 21, 2011 4:24 am

Bog !!!

Uvik je bilo i bit će gardelina ,a i ljudi koji ih drže iz čiste ljubavi a nažalost uvijek ima i onih koji drže" ptice da liče neke svoje komplekse ,da se mogu pohvaliti koliko su dali eura za njih - i da ne zaboravimo najvažnje KOLIKO će ZARADITI na njima. Što se mene tiče ja bih zabranija prodaju ptica -ZABRANIJA - ali uvik će biti kupaca ,a i prodavača i prema tome kod mene ne igra ona :nema veze koliko se tko bavi pticama bitno je koliko je tko spreman PLATITI za pticu pa se tako i dođe do tih tisuća eura i pustih prepucavanja (lako za prepucavanja to već prelazi u vriđanje - čisti biznis ) i zato nikad nisam pticu proda ,a bogami rijetko i kupija !!!!!!

Salu2 !!!!!

[Vrh] Go down
KLAPA SINJ

PostajNaslov: Re: PRAVI GRDELIN   PRAVI GRDELIN - Page 3 Emptypon vel 21, 2011 4:32 am

Ali Moćune, slažem se sa tobom ,ali vidiš šta su ljudi u stanju sve pisati, a danisu čuli u nikoga tiće ,a sam je rekao da je počeo sa pjevom prije par godina , a čovik već sve naučio , a ovo su sve ostalo su gluvaši.poozzzzz.
[Vrh] Go down
frzelin

frzelin

Broj postova : 583

PostajNaslov: Re: PRAVI GRDELIN   PRAVI GRDELIN - Page 3 Emptypon vel 21, 2011 4:33 am

GRANDE je napisao/la:
Što je tu naj gore ,vi pričate u ime ciloga splita šta je prava zijada i ispravna ,a ja znam osobno pravih tičara splićana koji pričaju da vi neznate o čemu pričate vas nekolicina koji tobože prestavljate prave tičare. pozzzz

Slušaj KLAPA nabroji te prave tičare pa da vidimo koji obožavaju te zije šta vi volite.. jer možda su ti pravi tičari oni koji kod vas kupuju zije na kameri...hahhahahah ..i kao što ti kažem ja sam za tebe gluvaš i nemam pojma šta tić triba pivat jer ti znaš kakva zija treba bit zar ti nemožeš svatit da mi svi nismo isti vi u SINJU držite za vas naj bolje grdeline i ja to vaše pivanje poštujem ko voli nek izvoli se pridružit toj vašoj udruzi,,,,, kako vi nazivate te zije???
A li znaš šta je naj bitnije u svemu ovom ti nemožeš podnit činjenicu da ti neko kaže da tvoj tić nevalja pa to je smišno u KALAHARIJU ima ljudi šta im se moji tići sviđaju... ima nekih kad su došli kod mene pa su se vatali za ... kad su čuli kako pivaju... i govorili ti si dado kralj hahaahah a danas taj isti blati moje tice pa šta me briga ja opet poštujem njegovo mišljenje svak ima pravo nešto volit a nešto ne volit možda da sam mu dopustija da mi u kuću instalira BIGBROTHER možda bi me još hvalija taj gospodin ovo pokušava godinama napravit šta sam ja napravia u tri god!!!! Ali pravo da ti kažem nauživa sam se batudi i zija do mile volje kroz ovih par miseci i mnogi su tičari slušali te tice ako im i zija nije po guštu bar nemogu reć da te tice nemaju pletiva jer ta su pletiva izumrla u prirodi isto kao i zije a.... klapa jednu stvar triba razdvojit ljude i tice bija si u splitu dođi i opet možemo se zajebavat do mile volje možeš meni reć da ja držin gubu nema problema ali moraš svatit jedno da tvoja guba nije bolja od moje hahahah....
za tvoje istomišljenike pozdravlja vas ...

DADO GLUVAŠ

cheers

U tebe grande ima i kunaca,a boga mi ima i zečeva pa ko šta voli...Nisam vidia da imaš kamere po kući big brother to je nešto novo u tičarstvu. cheers
[Vrh] Go down
KLAPA SINJ

PostajNaslov: Re: PRAVI GRDELIN   PRAVI GRDELIN - Page 3 Emptypon vel 21, 2011 4:41 am

Red bi bio da ih stavi na forum da ljudi čuju pravi stp, sam kaže da nije trgovc ,ali je dobar poznavatelj pijeva bio bi red da ih stavi na forum pa da se čuju komentari ,ima ovde ljudi što bi volili čuti te prave tiće , ane samo priče.pozzzzz
[Vrh] Go down
KLAPA SINJ

PostajNaslov: Re: PRAVI GRDELIN   PRAVI GRDELIN - Page 3 Emptypon vel 21, 2011 4:48 am

1.ANGEL
2.GRANDE
3.PSIHO
4.BALTA
5.ŽUTI
6.DOMO
7.BARITON
8YOGI
9.RENO
Evam odgovor za te koji znaju u splitu u pjev ovi nisu ,a svi ostali jesu. pozzz
[Vrh] Go down
KLAPA SINJ

PostajNaslov: Re: PRAVI GRDELIN   PRAVI GRDELIN - Page 3 Emptypon vel 21, 2011 5:47 am

.Bariton neke stvari trebamo riješit u startu da više ne bude zavrzlama oko DTP i STP.Po mojoj nekakvoj slobodnoj procjeni u ovim našim krajevima primorju i dalmatinskoj zagori prvi su se počeli bavit Splićani tičarstvom.Onda kako su naši stari tičarili tj slušali grdeline očake po dalmatinskoj zagori i po našim primorskim krajevima proširili tičarstvo izvan Splita.Prvi su dali i standard pjeva grdelina nazvali je BATUDA(bati).Znači da nebi trebali više razbijat glavu STP i nikako drugačije se nesmi zvat.U STP zna se kako treba pjevat grdelin isključivo batudu pletivo+dzijadu i nema ništa posli dzijade.Jedino je takva ptica priznata kod nas Splitskih uzgajivača.

Evo da ludi ne zaborave šta su pisali.
[Vrh] Go down
Grga Zlatoper

Grga Zlatoper

Broj postova : 120

PostajNaslov: Re: PRAVI GRDELIN   PRAVI GRDELIN - Page 3 Emptypon vel 21, 2011 6:05 am

ae lipo li ti je držat grdeline,a ne bit opterećen sa njegovim pivanjem...

ja ih držin samo za gušt koji traje misec dan,a nesmi se pisat po forumu...

doduše i meni šta san gluvaš,zasmeta strila,ali šta je tu je...

drži dok ne nabaviš novu,i polako selektiraj pa šta bude...

jer to je gušt i hobi,a ne pljuvanje po svemu i svakome...

flower
[Vrh] Go down
vrca

Broj postova : 479

PostajNaslov: Re: PRAVI GRDELIN   PRAVI GRDELIN - Page 3 Emptypon vel 21, 2011 6:22 am

Grga Zlatoper je napisao/la:

flower
Isto je i sa menon.....Ja nikako nemogu shvatit razlog ovin prepucavanjima.Ajmo lipo uzivat u ticima i ostavit se pizdarija.Koliko ja shvacam ovi nas hobi,a mislin da ga shvacan poprilicno, tribalo bi ga ostavit na tom nivou,odnosno da to ostane hobi i uzivanje,a ne posal .Vrazje je to kad se lova uvuce u tice.....
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: PRAVI GRDELIN   PRAVI GRDELIN - Page 3 Emptypon vel 21, 2011 7:17 am

vrca je napisao/la:
Grga Zlatoper je napisao/la:

flower
Isto je i sa menon.....Ja nikako nemogu shvatit razlog ovin prepucavanjima.Ajmo lipo uzivat u ticima i ostavit se pizdarija.Koliko ja shvacam ovi nas hobi,a mislin da ga shvacan poprilicno, tribalo bi ga ostavit na tom nivou,odnosno da to ostane hobi i uzivanje,a ne posal .Vrazje je to kad se lova uvuce u tice.....

Bravo Vrca,ubuduce ko prvi na forumu spomene prodaju - GOVNO

(ka ono u balunu "ko prvi doda govno") lol!
[Vrh] Go down
KLAPA SINJ

PostajNaslov: Re: PRAVI GRDELIN   PRAVI GRDELIN - Page 3 Emptypon vel 21, 2011 7:29 am

Dado je to spominja pa bi ga ja molio da mi samo jednoga nabroji kojemu san ja prodao,ja takvog neznam , a on neka me napomene.pozzzzz.
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: PRAVI GRDELIN   PRAVI GRDELIN - Page 3 Emptypon vel 21, 2011 7:34 am

1.ANGEL
2.GRANDE
3.PSIHO
4.BALTA
5.ŽUTI
6.DOMO
7.BARITON
8YOGI
9.RENO
Evam odgovor za te koji znaju u splitu u pjev ovi nisu ,a svi ostali jesu. pozzz

cekaj klapa,a di su kompa,debo,kruno,masle,drago,bare,gmo-grupacija..........,svi se oni klanjaju GLATKOJ.

I u pravu si,razlike su velike i nepremostive.Bitno da smo mi zadovoljni i da ste vi zadovoljni,znaci ne trebamo se svađat,neka goji ko šta voli.

Pozdrav svima
[Vrh] Go down
KLAPA SINJ

PostajNaslov: Re: PRAVI GRDELIN   PRAVI GRDELIN - Page 3 Emptypon vel 21, 2011 7:41 am

Ali koce pročitaj na svima temama svoje postove pa ćeš vidit koje pljuvanje vi pišete ko nije vaš istomišljenik ,ti bi bio malo mačka malo miš.pozzzz
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: PRAVI GRDELIN   PRAVI GRDELIN - Page 3 Emptypon vel 21, 2011 8:07 am

Ali koce pročitaj na svima temama svoje postove pa ćeš vidit koje pljuvanje vi pišete ko nije vaš istomišljenik ,ti bi bio malo mačka malo miš.pozzzz

Klapa,ne želim se prepucavat,ako je iko povuka ovo sranje onda ste to vi sa svojim bezobraznim ponašanjem na chatu.Niko vam ric nije smija rec,a da ga ne poklopite.
Ja ne znam ko kad piše za KLAPU SINJ ,bezobrazni ste i neugodni,a sad kad vas se nagazilo,sad tražite krivce.Vi ste krivi,preispitajte se.

Više ne odgovaram na postove.
[Vrh] Go down
KLAPA SINJ

PostajNaslov: Re: PRAVI GRDELIN   PRAVI GRDELIN - Page 3 Emptypon vel 21, 2011 8:46 am

O čemu ti pišeš moj koce,jesi li pročita postove šta ste pisali ,a dabogda nas taki gazili do života .pozzzz
[Vrh] Go down
KLAPA SINJ

PostajNaslov: Re: PRAVI GRDELIN   PRAVI GRDELIN - Page 3 Emptypon vel 21, 2011 8:47 am

mi nismo pobigli o ljudi na drugi forum .
[Vrh] Go down
Grga Zlatoper

Grga Zlatoper

Broj postova : 120

PostajNaslov: Re: PRAVI GRDELIN   PRAVI GRDELIN - Page 3 Emptypon vel 21, 2011 9:11 am

ja sam mislija smirit vatricu,a ona se rasplamsala...

družite se i guštajte,ostavite svađe i prepucavanja...

izvinite,ako san dosadan... Shocked
[Vrh] Go down
KLAPA SINJ

PostajNaslov: Re: PRAVI GRDELIN   PRAVI GRDELIN - Page 3 Emptypon vel 21, 2011 9:18 am

Nisi grga ni smo uvik za druženja, ali me dado isprovocira , koce se nadoveza.Ja se osobno izvinjavam ,ako sam vas ostale tičare uvridio ,ali tako smatram da sam i povrijeđen od neki tobože dragi ljudi. pozzz.
[Vrh] Go down
frzelin

frzelin

Broj postova : 583

PostajNaslov: Re: PRAVI GRDELIN   PRAVI GRDELIN - Page 3 Emptysub oľu 05, 2011 9:31 am

[Vrh] Go down
YOGI

YOGI

PostajNaslov: Re: PRAVI GRDELIN   PRAVI GRDELIN - Page 3 Emptysub oľu 05, 2011 9:40 am

Frzo jesi li napisa da se prodaje ili predaje.Dobar je ali nije za mene.
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: PRAVI GRDELIN   PRAVI GRDELIN - Page 3 Emptypon oľu 21, 2011 6:45 am

Šta se tiče pravih grdelina to nikada u splitu nije bilo (ako je) neka me neko demantira, sa snimkom ili neka me izazove na žicu , stalno veličanje a da niko to nije nio čuo ni vidio ono do sada šta se stavljalo na internet splitskih ,ja osobno bi se sramio, ako ih onakvi tići prestavljaju onda oni nemaju šta pričat o pismi pozzzzzz.

Na ovom forumu nema mjesta za članove koji se logiraju samo da bi provocirali i stvarali nered,pogotovo u svojim prvim postovima,kao što

je to ovdje slučaj.

Ovaj post je napisan samo da bi stvorio reakciju ostalih članova foruma,a time vjerovatno svađe i daljnja vrijeđanja.

Kobac
[Vrh] Go down
YOGI

YOGI

PostajNaslov: Re: PRAVI GRDELIN   PRAVI GRDELIN - Page 3 Emptypon oľu 21, 2011 7:43 am

Bravo kobac ovo stvarno nema smisla
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: PRAVI GRDELIN   PRAVI GRDELIN - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

PRAVI GRDELIN
[Vrh] 
Stranica 3 / 5.Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» uginuo grdelin...
» Grdelin - Prvi koraci
» grdelin pjev, adamov stiglic
» NA KOJI NACIN OCJENiTI STO GRDELIN PJEVA?