Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Free Forum BATUDA

Ptice pjevice fauna europe - Forum češljugar štiglec štiglic grdelin zelendur kanarinac konopljar cajzlić žutarica kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur, kringl, bastard, krstokljun, slavuj, egzote, zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanj

Početna stranicaPočetna stranica  PortalPortal  Latest imagesLatest images  PretraľnikPretraľnik  RegistracijaRegistracija  Login  

UZGOJ ŠTIGLICA U KAVEZU

Go down 
+22
Markan
kukuljas
Zeka_BL
Sina BL
vrca
gare
frzelin
ivica
Tic_Bal.
CIBO
Gigo
pujdo
KOBAC
probiotik
euzebio
F I N K O
supergirl
lord189
MONSTRUMO
ĐEKO
Moćun
DjordjeVet
26 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
Autor/icaPoruka
ĐEKO

ĐEKO

Broj postova : 731

UZGOJ ŠTIGLICA U KAVEZU - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: UZGOJ ŠTIGLICA U KAVEZU   UZGOJ ŠTIGLICA U KAVEZU - Page 4 Emptyčet lip 21, 2012 3:42 am

poz KOCE Dalmatinski Meštre

nikako da kažeš kako su mladi kod tebe
dal su odvojeni .dal su u boksu na školovanje ...ITD

INAČE JASAM MOJE ODVOJIO I SAD PRVO POHAĐAJU PRVI RAZRED I ONDA ZNASE ŠTO IDE DALJE Very Happy Very Happy Very Happy

poz meštree
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: UZGOJ ŠTIGLICA U KAVEZU   UZGOJ ŠTIGLICA U KAVEZU - Page 4 Emptyčet lip 21, 2012 7:37 am

pozdrav veliki vizore makedonski,

sve sam napisa u temi uzgoj zbog pjeva,ali evo;

od prve kovade ,dvi ženke ,isti otac ,je osam mladih koji su vec na školovanju .

To je sve ukupno i muški i ženkice.

Druga kovada je u tijeku.

Svi su zdravi ,vec pomalo i zuje,a stari bosanac,ucitelj , je između njih.

To je to za sada.

Pozdrav Veliki Vizore Makedonski
[Vrh] Go down
Gigo

Gigo

Broj postova : 965

PostajNaslov: Re: UZGOJ ŠTIGLICA U KAVEZU   UZGOJ ŠTIGLICA U KAVEZU - Page 4 Emptyčet lip 21, 2012 3:55 pm

Poštovanje svima ,pitanje za Gosp.Kocu. Pitsnje se spominje pod postom širenje trenig kada i koliko dugo br.23.,ako može odgovor.Volio bi čuti grdelina i upoznati se ako imate volje a i da vam nisam nametljiv.Pozdrav od GIGE.
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: UZGOJ ŠTIGLICA U KAVEZU   UZGOJ ŠTIGLICA U KAVEZU - Page 4 Emptysub srp 21, 2012 6:00 am

geek

Zadnja promjena: žako; ned lip 23, 2013 5:46 am; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: UZGOJ ŠTIGLICA U KAVEZU   UZGOJ ŠTIGLICA U KAVEZU - Page 4 Emptysub srp 21, 2012 6:58 am

Bravo žako ,

samo naprid cheers
[Vrh] Go down
ĐEKO

ĐEKO

PostajNaslov: Re: UZGOJ ŠTIGLICA U KAVEZU   UZGOJ ŠTIGLICA U KAVEZU - Page 4 Emptysub srp 21, 2012 10:21 am

poz mestri

kod mene od drugog para .MISLIM OD CUNAMIJA I OD JEDNE DRUGE MAME HUANITE cist promasaj..sva tri jaja prazna ..i tolko od njih za ovu godinu ...kasno je i mnogo toplo kod nas
pa mozda i preko 40+...ali zato sam zadovoljan i sa ona 4 sto ih imam, od njih 4 jedna je zensko i tako to ...al ko sto mogu da ih pratim jedan od njih tri jedan ne da plete nego sije ..

I NA KRAJU DA VAM KAZEM DA CU ZA OVU GODINU NEKOGA ODRECI OD SVOJIH GRDELINA
KAD BUDE CUO MOJE MLADE CUNAMIJE king king

POZ MESTRIMA OD MESTRA cheers cheers
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: UZGOJ ŠTIGLICA U KAVEZU   UZGOJ ŠTIGLICA U KAVEZU - Page 4 Emptysub srp 21, 2012 7:35 pm

geek

Zadnja promjena: žako; ned lip 23, 2013 5:45 am; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
CIBO

CIBO

Broj postova : 227

PostajNaslov: Re: UZGOJ ŠTIGLICA U KAVEZU   UZGOJ ŠTIGLICA U KAVEZU - Page 4 Emptysub srp 21, 2012 10:56 pm

......Žako....... king
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: UZGOJ ŠTIGLICA U KAVEZU   UZGOJ ŠTIGLICA U KAVEZU - Page 4 Emptypet srp 27, 2012 11:17 pm

geek

Zadnja promjena: žako; ned lip 23, 2013 5:44 am; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
Gigo

Gigo

Broj postova : 965

PostajNaslov: Re: UZGOJ ŠTIGLICA U KAVEZU   UZGOJ ŠTIGLICA U KAVEZU - Page 4 Emptysub srp 28, 2012 4:16 am

Gosp. Žako svaka čast samo naprijed.

Lipo ih je vidit.

Pozdrav od GIGE.
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: UZGOJ ŠTIGLICA U KAVEZU   UZGOJ ŠTIGLICA U KAVEZU - Page 4 Emptysub srp 28, 2012 7:06 am

Rastu,

koliko im je sad dana ?
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: UZGOJ ŠTIGLICA U KAVEZU   UZGOJ ŠTIGLICA U KAVEZU - Page 4 Emptysub srp 28, 2012 9:14 am

geek

Zadnja promjena: žako; ned lip 23, 2013 5:44 am; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
Tic_Bal.

Tic_Bal.

Broj postova : 859

PostajNaslov: Re: UZGOJ ŠTIGLICA U KAVEZU   UZGOJ ŠTIGLICA U KAVEZU - Page 4 Emptysub srp 28, 2012 11:07 pm

Ako su se kome razbili tici zbog potresa ja se izvinjavam jer Zlatana kasno u noc nisam vratio u stalazu ,tako da je do kasno u noc udarao zije i u blizini Zenice je bio malo veci potres Smile

lol!
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: UZGOJ ŠTIGLICA U KAVEZU   UZGOJ ŠTIGLICA U KAVEZU - Page 4 Emptysub srp 28, 2012 11:28 pm

Taman sam cuja na radio i pomislija ,

ode Balti sve u papar,

kad ono Balta lukavac izolira Zlatana kad je tribalo Very Happy
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: UZGOJ ŠTIGLICA U KAVEZU   UZGOJ ŠTIGLICA U KAVEZU - Page 4 Emptyned srp 29, 2012 5:20 am

geek

Zadnja promjena: žako; ned lip 23, 2013 5:43 am; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
ivica

ivica

Broj postova : 198

PostajNaslov: Re: UZGOJ ŠTIGLICA U KAVEZU   UZGOJ ŠTIGLICA U KAVEZU - Page 4 Emptyned srp 29, 2012 8:52 am

Jebo te bata potres , satralo tice u sinju do temelja , nemorete na pošteno , pa udarate ELEMENTARNIM NEPOGODAMA , HAHAHA , ALI NIJE MI DO SMIJAA ,,,,,,
[Vrh] Go down
Tic_Bal.

Tic_Bal.

Broj postova : 859

PostajNaslov: Re: UZGOJ ŠTIGLICA U KAVEZU   UZGOJ ŠTIGLICA U KAVEZU - Page 4 Emptyned srp 29, 2012 9:23 pm

Boro nije valjda da je i u Sinju zadrmalo a kako nebi mi smo u Zenici bili kao u djecijoj besiki Smile

Neznam sta da kazem ako je tako stvarno mi je zao moze ovo da sjebe pogotovo one sto su bili u noci.

Moji tici su dobro prosli a naj bitnije mi je sto Zlatan nastavlja pijevat i dalje.

[Vrh] Go down
ĐEKO

ĐEKO

PostajNaslov: Re: UZGOJ ŠTIGLICA U KAVEZU   UZGOJ ŠTIGLICA U KAVEZU - Page 4 Emptysub lis 13, 2012 9:10 pm

poz mestri evo jedan od TSHCUNAMIOVE GARDE MLADI

UZGOJ ŠTIGLICA U KAVEZU - Page 4 Sam1248r

[Vrh] Go down
ĐEKO

ĐEKO

PostajNaslov: Re: UZGOJ ŠTIGLICA U KAVEZU   UZGOJ ŠTIGLICA U KAVEZU - Page 4 Emptysub lis 13, 2012 9:19 pm

MOJE NOVE CIBE

UZGOJ ŠTIGLICA U KAVEZU - Page 4 Sam1262p
[Vrh] Go down
ĐEKO

ĐEKO

PostajNaslov: Re: UZGOJ ŠTIGLICA U KAVEZU   UZGOJ ŠTIGLICA U KAVEZU - Page 4 Emptysub lis 13, 2012 9:21 pm

ZA MOG PRIKANA MONSTRUMO

UZGOJ ŠTIGLICA U KAVEZU - Page 4 Sam1259e
[Vrh] Go down
ĐEKO

ĐEKO

PostajNaslov: Re: UZGOJ ŠTIGLICA U KAVEZU   UZGOJ ŠTIGLICA U KAVEZU - Page 4 Emptysub lis 13, 2012 9:26 pm

I ZA KRAJ BJELOBRADASTI GRDELIN OD MOJE PRVE KOVADE king king king

UZGOJ ŠTIGLICA U KAVEZU - Page 4 Sam1248z
[Vrh] Go down
ĐEKO

ĐEKO

PostajNaslov: Re: UZGOJ ŠTIGLICA U KAVEZU   UZGOJ ŠTIGLICA U KAVEZU - Page 4 Emptyned lis 14, 2012 2:53 am

Frzelin Dalmatinski mestre

ako sam postavio moje mlade grdeline nije valjda da si se uplasio komentirat ...samo su slike nije video klip sa pjevom da bi se uplasio i resijo svoih grdelina affraid
[Vrh] Go down
frzelin

frzelin

Broj postova : 583

PostajNaslov: Re: UZGOJ ŠTIGLICA U KAVEZU   UZGOJ ŠTIGLICA U KAVEZU - Page 4 Emptyned lis 14, 2012 3:34 am

ĐEKO je napisao/la:
Frzelin Dalmatinski mestre

ako sam postavio moje mlade grdeline nije valjda da si se uplasio komentirat ...samo su slike nije video klip sa pjevom da bi se uplasio i resijo svoih grdelina affraid

Šta da ti rečem..... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ....Stvarno sam otiša na balkon sve sam pustija kad sam vidija slike nemoj stavljat video jer ču i ormar bacit... Sad Sad Sad Sad Sad
[Vrh] Go down
ĐEKO

ĐEKO

PostajNaslov: Re: UZGOJ ŠTIGLICA U KAVEZU   UZGOJ ŠTIGLICA U KAVEZU - Page 4 Emptyned lis 14, 2012 9:55 am

poz mestri

Stvarno nisam verovao da ste se toliko uplasili ili ljubomorni od moih slika ...nedaj boze da su video zapisi ...A CJELO VREME pisete i komentarisete kako uzgajavate grdeline ..a toga nista samo pisanje da uzgajavate .ovo ne vazi za komandanta KOCU I njegove kumove i prikana MONSTRUMA a ostali su samo gola VODA ..nemojte se naljutiti ostali ako sam zaboravio upisat u nasu UDRUGU MESTARA ....POZDRAV PTICARIMA Very Happy Very Happy Very Happy
[Vrh] Go down
gare

Broj postova : 60

PostajNaslov: Re: UZGOJ ŠTIGLICA U KAVEZU   UZGOJ ŠTIGLICA U KAVEZU - Page 4 Emptyned lis 14, 2012 12:49 pm

Ti si stvarno pravi meštar,ma nema šta !!! Postavio si grdeline iz želande i sada tražiš da neko to komentira ,samo neznan šta bi se tribalo tu komentirati! Ajde malo razmisli o onome šta si napisa pa provaj ponovo nešto pametnije napisati! Nemoj me krivo shvatit jer stvarno mi nije cilj uvridit MEŠTRA I PTIČARA KAO ŠTA SI TI ! P.S: Tebe triba klonirat!! POZZ!
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: UZGOJ ŠTIGLICA U KAVEZU   UZGOJ ŠTIGLICA U KAVEZU - Page 4 Empty

[Vrh] Go down

UZGOJ ŠTIGLICA U KAVEZU
[Vrh] 
Stranica 4 / 10.Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
 Similar topics
-
» Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva
» MUTACIJA ŠTIGLICA
» skurica - kada i kako?
» male a mnogo značajne tajne oko parenja i školovanja štiglica
» Nove dimenzije prstena za uzgoj divljih ptica