| Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva | |
|
+28brabus hipy zdenab emirgrdelin13 lubinko domo prava zijada probiotik supergirl ivica.milanovic13 portulata euzebio Škuri tić arboret frzelin GRANDE Tic_Bal. F I N K O lord189 miro katic Markan YOGI Gigo Moćun MONSTRUMO pujdo ĐEKO CIBO 32 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Tic_Bal.
Broj postova : 859 Points : 865 Join date : 18.01.2011 Age : 53 Lokacija : NICAZE OGRANAK-GLATKA-ZIJADA
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva pet kol 24, 2012 10:44 pm | |
| | |
|
| |
Gigo
Broj postova : 965 Points : 965 Join date : 26.05.2012 Lokacija : Dalmacija
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva sub kol 25, 2012 12:39 am | |
| Svaka čast ,drago mi je ovo bilo vidit. Tic Bal jel ovo vaš uzgoj do 3 kovade. Krasna volijera prostorija,vidu se i suncokreti dati u ishrani. Šta reči gušt mi je bio vidit. Čuje se i stari krasnoga pikuta zova. Nek je i dalje sa sričom.
Pozdrav od GIGE.
| |
|
| |
Tic_Bal.
Broj postova : 859 Points : 865 Join date : 18.01.2011 Age : 53 Lokacija : NICAZE OGRANAK-GLATKA-ZIJADA
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva sub kol 25, 2012 1:08 am | |
| Gigo nije ovo kod mene to je kod prijatelja Emira.
Sto se tice ishrane sta je u prirodi to je na jelovniku (gorkulja ,suncokret raste ispred kuce)
Ove godine ja nisam nista lego iz razloga sto mi je bio prioritet skolovanje mladi jer mi zenke imaju neke strilice.
Svoje zenke lezene i staru sve su zavrsile kod Emira i evo jedna mlada radi i jedna ocakusa obadvije po 3 gnjezda.
Gigo godisnjak sto pikuta je od glatkog pijevanja malo ima muku sa zijadaom. Pijeva uduplo ali ziju tesko izvodi vidjecemo iza mode?
| |
|
| |
Gigo
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva ned kol 26, 2012 1:10 am | |
| Dobar dan Balta. Evo malo mene iz iskustva ali u (prijateljskoj čakuli) Uvijek prilazim kao neutralac ovih dviju struja kod kojih zna doči i do laganog prepucavanja. Valda sam jasan. Htio sam reči da su male šanse da jednogodišnjak koji ima muku kod ispijeva zijade (večinom)u prvoj godini,iduču godinu napreduje u pozitivnu zijadu. Oču reči ako se uči sa zijadom neispravnom od mane mladci nemogu izači u pozitivnu zijadu,prije ovako bude kad učiš sa pozitivnom zijadom ,sretni smo da pokoji mladi ostane na njoj pozitivnoj.Jer u večini slučajeva naj teži dio savladavanja je zijada,da je tič dočara (ispijeva)kao ispravni učitelj od zijade.Eto samo malo mog pogleda kroz komunikaciju na forumu.
Pozdrav od GIGE. | |
|
| |
supergirl
Broj postova : 32 Points : 32 Join date : 19.04.2012
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva sri kol 29, 2012 1:04 am | |
| pozdrav ljudovi, vidin da ste ode aktivni pa ako ko ima volje da mi odgovori: šta se dešava sa tićen kad promine perje? jel opet propiva? jel svake godine minja perje? aj bez sprdanja, pretty please | |
|
| |
F I N K O
Broj postova : 393 Points : 400 Join date : 17.01.2011 Age : 53 Lokacija : Komiža
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva sri kol 29, 2012 3:26 am | |
| Tić opet propiva,za misec dva i svake godine minja perje ! | |
|
| |
frzelin
Broj postova : 583 Points : 629 Join date : 13.01.2011 Age : 51 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva sri kol 29, 2012 3:28 am | |
| | |
|
| |
F I N K O
Broj postova : 393 Points : 400 Join date : 17.01.2011 Age : 53 Lokacija : Komiža
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva sri kol 29, 2012 3:37 am | |
| Šta se smiješ,perje ču ti izgulit ! | |
|
| |
frzelin
Broj postova : 583 Points : 629 Join date : 13.01.2011 Age : 51 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva sri kol 29, 2012 3:39 am | |
| | |
|
| |
F I N K O
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva sri kol 29, 2012 3:46 am | |
| Nisan ja naivac nego je ode puno furbarije,ali šta mene to briga. Meni ni u žep ni iz žepa. Ja samo normalno odgovaram na pitanje,a ako neko zajebaje njegov problem,šta ga ne isključe sa foruma. Živija mi Frižo... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva sri kol 29, 2012 4:19 am | |
| - F I N K O je napisao/la:
- Nisan ja naivac nego je ode puno furbarije,ali šta mene to briga. Meni ni u žep ni iz žepa. Ja samo normalno odgovaram na pitanje,a ako neko zajebaje njegov problem,šta ga ne isključe sa foruma. Živija mi Frižo...
Tako je Finko, svaka cast |
|
| |
Gigo
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva sri kol 29, 2012 5:45 am | |
| Dobra večer.
Finko dajem ti podršku.
Pozdrav od GIGE. | |
|
| |
supergirl
Broj postova : 32 Points : 32 Join date : 19.04.2012
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva sri kol 29, 2012 9:51 pm | |
| a stvarno niste normalni ako mislite da se neko za*ebaje. došla san do ovog foruma slučajno tražeći informacije po google-u, šta ste tako paranoični nije mi jasno ili se svak ko ima tića mora u sve razumit, sorry al nisan kupila usisavač pa da san dobila upute skupa sa tićen pribacit ću se na neki drugi forum, vi ste stvarno neozbiljni ovde, a vama finko fala na odgovoru! LP | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva čet ruj 06, 2012 6:34 am | |
| Parenje i gnježđenje je definitivno gotovo za ovu godinu. 10 mladih muškica su na školovanju kod oca. Jedva cekam rezultate Zadovoljan sam sa zdravljem izleženih mladih,svi su na broju. Od 11 ženki 4 i mamu sam ostavio sebi ,a ostale podilija prijateljima koji su zainteresirani za uzgoj. |
|
| |
MONSTRUMO
Broj postova : 855 Points : 851 Join date : 10.02.2012
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva čet ruj 06, 2012 6:56 am | |
| Alal ti vera koce! Svaka čast! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva sri stu 14, 2012 8:42 am | |
| Evo da se malo vratim skolovanju mladih. Od deset muskica ,tri sam poklonija prijateljima a sedam ih je ostalo sa ocem uciteljem. Jednog sam nedavno maknuo iz jata,mladi iz prve kovade,mozda sam falija,ali je bija puno ridak na zijadi. Sad ih je ostalo sest,cuju se i neke lipe stvari,vidit cemo. Zazelite mi sricu |
|
| |
probiotik
Broj postova : 272 Points : 272 Join date : 22.01.2012
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva sri stu 14, 2012 8:44 pm | |
| a moj koce tako ti je i u mene pa vidit cemo ujme | |
|
| |
ĐEKO
Broj postova : 731 Points : 729 Join date : 12.02.2012 Age : 53 Lokacija : Skopje MK
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva čet stu 15, 2012 2:12 am | |
| komandante KOCE
u ovaj SPORT ti nema srece nego.............znase de triba trazit srecu | |
|
| |
Gigo
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva pet stu 16, 2012 6:13 am | |
| Dobra večer. Nikad kraja sa maslinama. Koce dakako želim ti sreču koja proizlazi iz tvog rada.
Pozdrav od GIGE. | |
|
| |
MONSTRUMO
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva pet stu 16, 2012 6:24 am | |
| Barba Gigi, posto litra ulja? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva pet stu 16, 2012 8:56 am | |
| - Gigo je napisao/la:
- Dobra večer.
Nikad kraja sa maslinama. Koce dakako želim ti sreču koja proizlazi iz tvog rada.
Pozdrav od GIGE. Fala Gigo, lako za rad,to i nije tako tesko,to je gust, ali triba i mrvu srice. Sami uzgoj,parenje pa cak i kad sam odaberes par, sve to ide bez vecih problema Ne krepaju,zdravi su,ali nakon toga idu problemi, ucenje pisme,ucenje zijade. To su vec izazovi i stvaranje necega. Ja se nadam da cu i ove godine ici mrvicu naprid, da cu izbaciti mladog grdelina bar malo boljeg od ucitelja. To je cilj |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva sri stu 21, 2012 5:40 am | |
| Evo nekakvi prvi dojmovi mog uzgoja,
prvo sto sam primjetio na uzorak od 9 brace je da su svi 99% u mom pivanju ,
odnosno versaju ono sto i otac .Mama versa potpuno isto.
Potpuno isto se kroz versu penju na batudu do same zijade,a tada neki izvode a neki
ne mogu.
Znaci,nema ni milimetra odstupanja,nema glasova ni gresaka ni falinki van pivanja.
Sve je isto ,osim kraljice zijade,koja je,kao sto sam i pretpostavljao jedini pravi problem.
Sve u svemu ipak sam zadovoljan. |
|
| |
MONSTRUMO
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva sri stu 21, 2012 6:07 am | |
| bravo koce, nek si ti nama zadovoljan! | |
|
| |
prava zijada
Broj postova : 185 Points : 185 Join date : 20.09.2012 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva sri stu 21, 2012 7:06 am | |
| Velika je to stvar g.koce što vam mladci nemaju nikakvih šporkih glasova viška jer to dokazuje da ste na dobrom putu.Moj vam je savjet da ne bacate olako te mladce koji trenutno ne pokazuju ziju.prerano je. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva sri stu 21, 2012 7:50 am | |
| Puno sam oprezniji u skartavanju ovu godinu nego sto sam bio proslih godina, dodouse dva sam vec poklonija iz prve kovade,ali ovih sedam ostaje do kraja. Naravno ne zajedno,ali ce mi svih sedam biti na oku. Interesira me postotak uspjesnosti na samom kraju,da mogu usporediti taj postotak do godine kad budem pario tatu murinja sa kcerkom, i onda finalna najvaznija treca godina kad zatvorim krug sa ;tetkama;. Poceja sam gustat u ovome,a sve cu i snimit da usporedimo pivanja tate Murinja sa sinovima,zasada samo dva sina Obama i Domingo ulaze u konkurenciju, ali mozda bude jos koji ,ko zna. Drzite mi fige da bude,bice vise za prijatelje |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva | |
| |
|
| |
| Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva | |
|