| Free Forum BATUDA Ptice pjevice fauna europe - Forum češljugar štiglec štiglic grdelin zelendur kanarinac konopljar cajzlić žutarica kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur, kringl, bastard, krstokljun, slavuj, egzote, zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanj |
|
| Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva | |
|
+41ĐEKO MONSTRUMO sole VELE1 Grga Zlatoper angjello CIBO gare Jandrek frickočak ivica.p MI 2 Vedran enver euzebio žižula ivica pele rico domo YOGI DOMENICO ivica.milanovic13 arboret F I N K O lord189 Dva Grdelina Tic_Bal. DjordjeVet Moćun vrca bošket kain KOBAC ziko PSIHO bizar ATOMIC frzelin GRANDE PESTI 45 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
faraon
Broj postova : 58 Points : 58 Join date : 20.01.2012
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva pet oľu 16, 2012 10:08 am | |
| A sa čim ćete učit cibaše vas dva majstora glatka?!! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva pet oľu 16, 2012 6:14 pm | |
| Opa, evo jutros Dominka nosi pamuk i materijal , ko može platit ove gušte. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva uto oľu 27, 2012 8:09 am | |
| Alo ljudi ,kako uzgoj, ja bi moga imat mlade do 25.04. za rođendan. Vrimena su idealna,topla,pupova brista,kostrica,maslacka na sve strane. Naprid grdelini,ostali stoj |
| | | ĐEKO
Broj postova : 731 Points : 729 Join date : 12.02.2012 Age : 53 Lokacija : Skopje MK
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva uto oľu 27, 2012 9:54 am | |
| naravno da grdelini naprid a ostali STOJ ,,, ali si trebo naglasit ovako
PRVOLIGAŠI NAPRID ,,,,A OSTALI DRUGO I TREČO LIGAŠI STOJ | |
| | | probiotik
Broj postova : 272 Points : 272 Join date : 22.01.2012
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva čet oľu 29, 2012 12:06 am | |
| super vizor koju ti pismu drzis | |
| | | ĐEKO
Broj postova : 731 Points : 729 Join date : 12.02.2012 Age : 53 Lokacija : Skopje MK
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva čet oľu 29, 2012 1:38 am | |
| - probiotik je napisao/la:
- super vizor koju ti pismu drzis
EVO jedan mali dio pa poslušaj , A taj što mi batuda kad bi on imao ZIJU ko KOCINU mislim da bolju i pedantniju batudu ot te nemabi imalo 1--https://www.youtube.com/watch?v=lhqTKsXUOwk BATUDAŠ 2---https://www.youtube.com/watch?v=YYabbdXSP1o ŠTRAKAČ | |
| | | probiotik
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva čet oľu 29, 2012 3:52 am | |
| | |
| | | ĐEKO
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva čet oľu 29, 2012 5:03 am | |
| - probiotik je napisao/la:
- ja volim zijadu u boji
i ja isto tako volim ali kad se nema štočemo sad,,bože moj ako ne ove godine nadamose dogodine imati bolje od ovog dosada ,,,i nikad zadovoljni ,uvjek če ponešto faliti ,,,moim grdelinima fali samo malo bolja zija i ništa više Prika moreš li ti okačit neki video klip sa tvoim grdelinima da čujem što ti pjevaju svako dobro | |
| | | probiotik
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva čet oľu 29, 2012 6:44 am | |
| svima fali malo bolja zija | |
| | | ĐEKO
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva čet oľu 29, 2012 9:25 am | |
| poz probiotik Evo nas dvoje da razbijemo ovo tabu temu,,,ti kažeš da svima fali dobra Zija ,,ja tako nebi reko ,,,ja bi reko da nije sve oko te zije ,,gde su ostali glasovi grdelina ,,zar grdelin nema još tih glasova koi treba pjevat da ih sada ne nabrajam ,,,,,ovo važi za školovane i takmičarske grdeline ,,,nisam ja ovde da izmišljam toplu vodu ,ali tako treba biti kad se govori o školovanome grdelinu moja parola ovako glasi ,,,JEDNA LASTA NE ČINI PROLEČE PRIKA PROBIOTIK NISI MI ODGOVORIJO NA MOJ POZIV ,,,REKO TI DA AKO IMAŠ NEŠTO OD PJEVA TVOJIH GRDELINA DA OKAČIŠ DA I JA ČUJEM ŠTO IMAŠ TI OKAČI PRIKA I NIJE BITNO DAL SE NETKOM TO SVIDELO ILI NE , | |
| | | probiotik
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva čet oľu 29, 2012 9:14 pm | |
| ne kacim nista,razlog je taj sto se na forumu gadi ono sto drugi imaju a da to imaju u cibi bilo bi najbolje.... | |
| | | ĐEKO
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva čet oľu 29, 2012 9:23 pm | |
| svaka ti cast probiotik,,,kako ti mene diplomatski otkacis ma okaci ,,neka kazu ko sto hoce ,,bas te briga.. | |
| | | probiotik
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva pet oľu 30, 2012 7:27 pm | |
| moj super vizor ako nevalja zija sve ostalo pada u vodu | |
| | | ĐEKO
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva sub oľu 31, 2012 2:50 am | |
| sve lijepo od tvoje strane ,,ali nekako ti se nada da okačiš nešto toje ,,da čujem tu čuvenu lijepu zijadu ,,nekažem da nisam čuo ovde ,jesam čuosam kocinu ,baltič-ovu damianovu ,pestinu itd ...pa reko da čujem i tvoju ako je moguče
| |
| | | probiotik
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva sub oľu 31, 2012 11:49 pm | |
| okacicu brate samo radi tebe mada inace ne bi,ali tek kad budu u formi | |
| | | euzebio
Broj postova : 352 Points : 359 Join date : 01.08.2011 Age : 59
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva pon tra 02, 2012 5:29 am | |
| http://www.ferata.hr/teme/7024-promovirana-knjiga-prof-markoviaevo ovako je to izgledalo u sinju, sinjski grdelinaši su se priključili predstavljanju. htio sam da se slikamo nakon predstavljanja ali bila je velika gužva, potpisivalo se knjige i mezilo. hvala mojim prijateljima grdelinašima na posjeti, mikula, strmo, joja. keba, vuko, gajo, jenjić, pipe bikić. prijatelji se poznaju na djelu.sada znam i tko su. | |
| | | F I N K O
Broj postova : 393 Points : 400 Join date : 17.01.2011 Age : 53 Lokacija : Komiža
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva pon tra 02, 2012 7:50 am | |
| Chi trova un amico, trova un tesoro. Ili po naški,ko nađe prijatelja,našao je blago. Svaka čast profesore,drago mi je da je sve dobro prošlo. Ti si "pravi" čovik i zaslužuješ to. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva sri tra 04, 2012 1:25 am | |
|
Znam da nije u skladu s temom,
ali čovik je zaslužija pažnju.
BRAVO PROFESORE
Autor: Ante Botić Foto: Filip Ratković Ovih dana u Cetinskom kraju prigodnim programom obilježena je 68. godišnjica stradanja civila podkamešničkih sela u drugom svjetskom ratu. Tim povodom, u Otoku, Trilju i Sinju predstavljena je knjiga 'Stradanja podno Kamešnice', autora prof. Stjepana Markovića. U podkamešničkim selima prije 68 godina, 28. i 29. ožujka 1944. godine, dogodio se jedan od najmasovnijih i najokrutnijih pokolja na hrvatskim prostorima tijekom Drugog svjetskog rata. U svom dvodnevnom pohodu zloglasna SS divizija Princ Eugen u naseljima Gala, Otok, Ruda, Podi, Krivodol, Rože, Voštane i Ljut ubila je više od 1 tisuću i 500 civila, uglavnom staraca, žena i djece, a njihova tijela i kuće zapalila. Povodom 68. obljetnice stradanja mještana podkamešničkih sela, u organizaciji Općine Otok, Grada Trilja i Ogranka Matice hrvatske Sinj, u Otoku, Trilju i Sinju organizirana je promocija knjige 'Stradanja podno Kamešnice' autora prof. Stjepana Markovića. Nakon pet godina mukotrpnog rada i istraživanja, knjiga je predstavljena Cetinskoj javnosti u nadi kako će ovo znanstveno djelo biti prezentirano i u ostalim djelovima Hrvatske, jer radi se o opisu događanja najstrašnijeg stradanja hrvatskih civila za vrijeme drugog svjetskog rata. Završno predstavljanje knjige u organizaciji Matice Hrvatske Ogranak Sinj održano je sinoć u prepunim Alkarskim dvorima. Na sinjskoj promociji knjige govorili su predsjednik sinjskog ogranka Matice Hrvatske fra Mirko Marić, prof. Martin Vrgoč, urednik knjige prof. Stjepan Bekavac i sam autor prof. Stjepan Marković. Po završetku predstavljanja njegove knjige, prof. Marković izrazio je svoje veliko zadovoljstvo svim trima promocijama. 'U potpunosti sam zadovoljan održanim promocijama u Otoku, Trilju i večeras u Sinju. Sva mjesta gdje je bila promocija bila su puna onih koji su željeli čuti istinu o stravičnim događajima od prije 68 godina. Postignuto je ono što sam želio postići izdavanjem ove knjige. Ona je znanstveni rad utemeljen na dokumentima koji se nalaze u Državnom arhivu u Splitu i Muzeju Cetinske krajine, a koji nikada do sada nisu bili objavljeni, kao i brojna ostala literatura koja je itekako potkrijepila sve što sam u ovoj knjizi obuhvatio. Drago mi je da su na ovim promocijama nazočni aktivno sudjelovali u raspravi koja je bila u jednom duhu poštivanja i tolerancije, a to je upravo ono što ove žrtve i zaslužuju.' Na kraju trodnevne promocije, prof. Marković posebnu zahvalu uputio je onima koji su preživjeli ovaj strašni zločin i obiteljima stradalih. 'Ono što je bilo najmučnije u pripremi ove knjige je razgovor s preživjelima. To je nešto što se teško može opisati riječima. Hvala i mojim učenicima koji su mi puno pomogli u ovom radu, a posebno uredniku knjige prof. Stjepanu Bekavcu, dr.sc. Mariu Jarebu i svim pojedincima i ustanovama od kojih sam koristio bilo kakve dokumente, fotografije, ranije objavljene tekstove na ovu temu ili njihova svjedočanstva. Vjerujem da je napravljen jedan veliki posao, knjiga koja je trajni spomen na veliku žrtvu koju je dao narod podkamešničkih sela u drugom svjetskom ratu', kazao je nakon sinjske promocije prof. Stjepan Marković. Obraćajući se nazočnima na sinjskoj promociji knjige 'Stradanja podno Kamešnice 25.-29.ožujka 1944' urednik prof. Stjepan Bekavac kazao je kako je Ministarstvo kulture prihvatilo ideju podizanju zajedničkog spomen obilježja stradalima u ožujku 1944. godine. |
| | | euzebio
Broj postova : 352 Points : 359 Join date : 01.08.2011 Age : 59
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva sri tra 04, 2012 6:35 am | |
| Hvala Koce. Nadam se da je i ostalima sa foruma drago, bilo bi toga i više da nije one moje druge preokupacije, grdelina, Njima sam posvetio više od pola života. Da sam znanosti dao prostora kao grdelinima bilo bi još deset knjiga. Ali što ću, dan započinjem i završavam sa njima. A oni su teži od svega što vam može pasti na pamet. Hvala još jednom i pozdrav svima. | |
| | | MONSTRUMO
Broj postova : 855 Points : 851 Join date : 10.02.2012
| | | | angjello
Broj postova : 191 Points : 199 Join date : 11.02.2011
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva sri tra 04, 2012 4:53 pm | |
| Euzebio | |
| | | ivica.milanovic13
Broj postova : 122 Points : 125 Join date : 01.02.2011
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva sri tra 04, 2012 6:31 pm | |
| Je je bit će valjda i ta knjiga nju bi mogli napisat GLATKI!!! Jel oni su najveći meštri. Ja je već zamišljam debela 5 cm i roze korice | |
| | | probiotik
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva sri tra 04, 2012 6:39 pm | |
| nikidan je jedna sarena ekipica ticara iz svih krajeva lijepe nase bila u gostima u sinjskih grdelinasa,jilo se i pilo u iče mesara,spiza je bila extra a icini tici su dojmili sve prisutne sa svojim cvrkutima pletivima i zijama | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva sri tra 04, 2012 11:00 pm | |
| To je lipo, još ako ima koja slika . Pozdrav domacinu Ici . |
| | | probiotik
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva sri tra 04, 2012 11:08 pm | |
| ljudi moji hitan je slucaj,napuva se glava pod krilo,dosta jede cini mi se,sta da dajem? bajkoks? | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva | |
| |
| | | | Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|