| Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva | |
|
+41ĐEKO MONSTRUMO sole VELE1 Grga Zlatoper angjello CIBO gare Jandrek frickočak ivica.p MI 2 Vedran enver euzebio žižula ivica pele rico domo YOGI DOMENICO ivica.milanovic13 arboret F I N K O lord189 Dva Grdelina Tic_Bal. DjordjeVet Moćun vrca bošket kain KOBAC ziko PSIHO bizar ATOMIC frzelin GRANDE PESTI 45 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva sub svi 28, 2011 11:38 pm | |
| Ivo svaka ćast ja tebi vjerujem ali ja više volim sam to ćut,jer najviše virujem svom uhu.Ja ti neću ić u Sinj ako si me mislija zvat ,prvo šta se ne želim svađat sa ljudima ako rećeš svoje mišljenje odma je to kao da si mu ćaću ubija.Sam si neki dan reka"oćeš da ti kažem istinu ili da te lažem".Bilo je nekih koji su išli slušat i oni bi pohvalili tiće koji nisu valjali ali se nisu tili zamirit sa ljudima,a odma je došla prića"bili su splićani ubilo ih je".A drugo mislim da je Split centar svita u tićima prema tome ko misli da ima nešto neka donese u Split pa neka pozove koga oće.Pozdrav stravinjo!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
vrca
Broj postova : 479 Points : 514 Join date : 03.02.2011 Age : 43 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva sub svi 28, 2011 11:40 pm | |
| Ive samo ću ti jednom još ponovit,moji dobri poznanici i prijatelji ,znači oni s kojima se ja druzim nikada meni niti jednu rijec o tvome priki ni bilo kojem ticu nisu rekli.A i da jesu to mi neznaci nista dok i sam necujem a tu cast nazalost jos nisam ima. A šta se tiče glatkih.... To je njihova stvar šta oni govore i šta oni pričaju.Činjenica je jedna,Šjor pitur ih je odnija od gori cili kamion. I sad da se vratimo na temu.To valjda govore ljudi koji su slušali i jedne i druge.Tebi se neda to slusat,pa prika nemoj slusat.Zato postoji žica ,jel tako.Kazes da dobro čuješ.Pa onda ništa lakše....Nek čuiju svi ,daj i nama običnim tičarima da malo čujemo da se malo druzimo..... Skupit cemo se svi i udri brigu na veselje... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva ned svi 29, 2011 12:13 am | |
| Ha ha Duje, i to je istina,da svi glatki kliznu iz Sinja,o tome se i radi. Ali ka šta si reka,udri brigu na veselje,bitno je širit i družiti se. Stravinjo ja ti virujen i jedva cekam cut. Ovo je skroz druga tema,pa da se vratimo. Jutros sam stavija još jedan par,odma je meštar parija,cim sam ga pustija. Od prvog para je ženkica snila jutros cetvrto jaje,valjda ce sad bit u redu. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva ned svi 29, 2011 12:25 am | |
| Moji farizeji i pismoznanci, brzo će lito, tada će se dosadašnji "šampioni" suočit sa stvarnosti pa ćemo vidit ko je i dalje osta glatki,grezi,rizla,baritonac,lirski ili je priša daj Bože na neku nadnaravnu podjelu zije pa da nas uvati nova fjaka pod nazivom "New STP"....... Živija GMO, naučiš svaku ticu da ti piva šta god oćeš, al traje ko i jednokratna britvica za brijanje ako neznaš !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| |
lord189
Broj postova : 433 Points : 451 Join date : 21.02.2011 Age : 31 Lokacija : solin
| |
| |
GRANDE
Broj postova : 533 Points : 559 Join date : 09.01.2011 Age : 55 Lokacija : SPLIT-STP VAŠA ODLIČNA ZA MENE SRENJA.....
| |
| |
kain
Broj postova : 185 Points : 200 Join date : 12.01.2011 Age : 58 Lokacija : HRBiH
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva ned lip 05, 2011 3:06 am | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva ned lip 05, 2011 3:16 am | |
| |
|
| |
Tic_Bal.
Broj postova : 859 Points : 865 Join date : 18.01.2011 Age : 53 Lokacija : NICAZE OGRANAK-GLATKA-ZIJADA
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva ned lip 05, 2011 3:20 am | |
| Koce svaka ti cast ! Vidim i kad se zesti messi glatko pjeva | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva ned lip 05, 2011 3:26 am | |
| - bariton je napisao/la:
- kain je napisao/la:
- evo kocin video
https://www.youtube.com/watch?v=obbzKGrHOP0&feature=player_detailpage#t=71s
Fala vuče,nikako stavit,popizdija sam.
Evo,
početak mog uzgoja,skromno, ali ja sam zadovoljan. Ha ha ha,ja sam poceo sa parenjem i ženkicama na gnjizdima,a gnjizda puna mladaca ce doci zadnja (nadam se). Sve legalno,nadam se pocetak mog "glatkog pivanja". |
|
| |
YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva ned lip 05, 2011 3:29 am | |
| Koce ovi tvoji tići nisu na gazdu | |
|
| |
GRANDE
Broj postova : 533 Points : 559 Join date : 09.01.2011 Age : 55 Lokacija : SPLIT-STP VAŠA ODLIČNA ZA MENE SRENJA.....
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva ned lip 05, 2011 3:33 am | |
| Bravo Koce.. ..Messi za dat gol nema greške meštar je sad se dokaza...... | |
|
| |
DOMENICO
Broj postova : 338 Points : 348 Join date : 01.02.2011 Age : 47
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva ned lip 05, 2011 3:49 am | |
| A moj koce dragi sad si zbog nekoliko mladaca unistijo grdelina!!!!! Pa znaš da Grdelin koji pari izgubi zijadu!!!!! STETA! | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
DOMENICO
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva ned lip 05, 2011 4:51 am | |
| Hehehehe, nisi se zalipijo na baketinu! mogu ti rec da je lipsu i dužu zijadu otpiva sad na onom videu šta san gleda! To ti ima jedna jako pametna teorija u Dalmaciji, da pravog tica nikad nesmis Parit jer izgubi zijadu! | |
|
| |
frzelin
Broj postova : 583 Points : 629 Join date : 13.01.2011 Age : 51 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva ned lip 05, 2011 7:19 am | |
| Sve je to početak tek sada treba vidit ishod, odradija si tek jedan mali djelić posla sada su problemi. | |
|
| |
bošket
Broj postova : 348 Points : 356 Join date : 19.03.2011 Lokacija : najlipši grad na svitu
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva ned lip 05, 2011 7:24 am | |
| Ma jeste vidili Messija što daje golove? Ko bi reka???? | |
|
| |
YOGI
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva ned lip 05, 2011 8:47 am | |
| Ne samo da je najbolji u pismi po STP nego je sad posta i jebač. je te sere karta ,ili znaš nešto šta drugi neznaju.Neka samo naprid neka glatkih. | |
|
| |
domo
Broj postova : 66 Points : 66 Join date : 19.01.2011 Age : 48 Lokacija : KAŠTELA
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva ned lip 05, 2011 8:45 pm | |
| | |
|
| |
DOMENICO
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva ned lip 05, 2011 8:52 pm | |
| Biće da je messi dvocjevka, jer kažu da su glatki gay! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva ned lip 05, 2011 9:06 pm | |
| - Tic_Bal. je napisao/la:
- Koce svaka ti cast !
Vidim i kad se zesti messi glatko pjeva
Balta, ti si izmislija onu "meka ko duša",a to je jedna od boljih izjava za zijadu ikad,i vec si uša u povjest glatkih. Pa zar si sumnja u mene? Zar si mislija da bi ja stavija video,a da zijada ima u sebi ruzine,žerbe,grezoce,makadama........,pa cak i kad se špiritaje. Sve može ,ali to ne. Ovo je video baš zbog uzgoja,jer sam to sam sebi zacrta prošlu godinu,iako ni sam nisam virova da cu se uputit u te vode,a video snimak pivanja u prirodi ce bit krajem miseca. Nadam se da cu uvatit stotinjak glatkih batudi |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva ned lip 05, 2011 9:22 pm | |
| I još nešto, moram se ZAHVALIT PESTIJU šta je otvorija ovu tešku temu,jer, ma koliko bilo problema,razocarenja,svega i svacega,moram po ko zna koji put ponovit: UZGOJ GRDELINA ISKLJUCIVO ZBOG PJEVA je buducnost STP-a. Zato Stp-ovci,šta god kasnije to prokužite,bice vam teže,a ovo govorim iz vlastitih grešaka. BRAVO PESTI |
|
| |
GRANDE
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva pon lip 06, 2011 7:27 am | |
| | |
|
| |
vrca
Broj postova : 479 Points : 514 Join date : 03.02.2011 Age : 43 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva pon lip 06, 2011 7:31 am | |
| Ala svi u uzgoju.....Sad cemo ga morat zvat Šprica,a ne Špica... Šala mala | |
|
| |
arboret
Broj postova : 299 Points : 303 Join date : 02.05.2011
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva pon lip 06, 2011 7:38 am | |
| evo kod mene nikako da krene sve ide naopako. nije lako sa grdelinima jer nikada ne možeš znat dali ce uspit kada se ponadaš da je krenilo dobro,pa se vrlo brzo razocaraš. optimistican sam i vjerujem da cu brzo i ja imat barem jedno gnjezdo od grdelina. grande svaka cast kod vas ide kao da su kanarinci. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva | |
| |
|
| |
| Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva | |
|