| Free Forum BATUDA Ptice pjevice fauna europe - Forum češljugar štiglec štiglic grdelin zelendur kanarinac konopljar cajzlić žutarica kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur, kringl, bastard, krstokljun, slavuj, egzote, zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanj |
|
| veliki tici i ticari | |
|
+25frzelin Markan pujdo MONSTRUMO Gigo rico PESTI DOMENICO F I N K O Jandrek bošket enver Tic_Bal. pele ivica.milanovic13 ivica euzebio YOGI GRANDE ivica.p Vedran arboret vrca Moćun DjordjeVet 29 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Moćun
Broj postova : 977 Points : 1017 Join date : 09.02.2011 Age : 56 Lokacija : Dalmazia
| Naslov: Re: veliki tici i ticari sri pro 21, 2011 9:53 pm | |
|
Bog !!!!
Ovo je za umrit --- da ba" !!!! Sherloc Holms je mala beba !!!!
Salu2
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: veliki tici i ticari sub pro 31, 2011 2:31 am | |
| Pokojni Vele B.
Veliki covik i veliki ticar,malo je ticara u gradu kojima Vele nije spojia struju,
namistija bojler,popravija špaher..........,ima je zlatne ruke i zlatno srce.
Volija je lipo izist ,popit a i zapivat,a bija je splitski ticar staroga kova ,želandur.
Svake godine u isto vrime 01.10 je uzima godišnji do 01.11.,i tako četrdeset
godin.Paket je mora bit pun,a to znaci grdelini ,vrduni ,faganeli a cesto i frzelin
i lugarin.Ima je kroz život odlicnih grdelina,vrduna i faganela,puno je odija u
tiće i zna je sve o tićima.Najveca vrlina mu je bila dobro srce,nikad nije odbija
napravit uslugu,pomoc prijatelju ,dat tića.Vele je bija stvoren za društvo,
želandu,marendu,vino i pismu ,uvik dobre volje.
Kad bi radija bošket za vrdune,polako,sa pacijencom,to bi bija pravi gusti
đardin,dugi red od 3-4 metra.
Inace tri prijatelja, pok.Vele, Novak i Ante tica godinama su bili nerazdvojna
družina ,sve dok bidan Vele nije partija.
Vele je bija veliki splitski ticar. |
| | | Moćun
Broj postova : 977 Points : 1017 Join date : 09.02.2011 Age : 56 Lokacija : Dalmazia
| Naslov: Re: veliki tici i ticari sub pro 31, 2011 4:47 am | |
|
Bog !!!!!
To Koce samo nastavi , srića da je u Splitu tičarija popularna decenijima pa
ti ne fali tema i likova !!!! Samo naprid ----
Salu2
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: veliki tici i ticari uto sij 03, 2012 4:11 am | |
| Dinko Kovačić - Akademik,veliki Covik,veliki ticar i veliki prijatelj, arhitekta koji je ostavija buže za golube kad je gradija SPLIT 3, covik kojega nikad nisan vidija loše voje,covik sa miljun finti,batudi,i covik od kojega sam puno puno naucija,a posebno onu "koce,zapamti,u životu je najteže proizvodit radost".I je najteže,uvik mi je to na pameti a isto mi utece pa se najidin i zakaran.Dinko je cili život ticar,cili život je sa ticarima,na pjaci u cakuli i zajebanciji.Jedan put mi je reka, da kad mu je otac prvi put ka ditetu poklonija grdelina,omar je sve igracke udrija nogon i otada su mu tići u kuci. Nikad nije da niti jedan intervju,pricu za novine,televiziju,radio a da nije spomenija tiće i splitske tićare. Evo jedne Dinkove genijalne price o ljudima,otuđenosti i prijateljima Zdravi i veseli bili Jedan dan bija sam u Parizu. Sam.
Kružija sam, kružija, od Defancea do Louvra, pa Jelisejskim poljima sve do Slavoluka pobjede. Umoria sam se ka pas. Mislim se, sist ću na prvi štekat i napisat ću kartoline. Najprije me niko nije obadava, a onda se dovuka jedan dugi, blidi nosonja. Napeja se poviše mene, ja sam se slega, mučin ja francuski, muči on hrvatski, gleda on francuski, pogledan ga ja hrvatski i dobro je što nisam zna francuski.
Kartoline sam napisa na pragu od jednoga starinskoga, rikamanog prozora, a one su odma, ka jato bili tići, poletile ravno u Split.
Ja sam opet kružia, kružia, a onda sam se spazija da se eto skoro i smračilo, a ja cili dan nisam pozdravija niti jednoga čovika.
Ljudi moji, oti judi, crni, bili, šareni, niki su liši, a niki pigavi. Miljun ljudi, a niti jedan čovik. Iz daleka kako tako, a kad se približi, ka da se razvodni i ne da ti da ga pozdraviš.
Otuđenje je pogubno za ljude, promislija sam. Dosta mi je ove, nadaleko čuvene, Pariške osamostaljene lipote. Triba poć doma.
Eto ovde sam, i još do danas nisu mi jasne dvi stvari:
Ono tamo, jesi li ono ljudi ili ribe, i još ne znam, ono kad sam bia utira majicu u gače, jeli mi bilo zima ili mi je bija samo lad u duši.
Bila je jedna subota oko jedanajst uri. Sidnemo na štekat isprid Automata Jakša Fjamengo (svi ga znate) i ja. Ma kako smo sili, odma je doša oni moj Čiki i donija mi onu moju kafu.
A onda je bilo ovako: Evala, Bog, kako si, pozdravi doma, adio... A ja san reka Jakši: “Jo lipo li je na ovu našu Pjacu. Ovde cili dan možeš bit čovik.”
Eto ti Splite naš, kad si takvi, ko te može ne volit.
Zdravi i veseli bili.
(Dinko Kovačić, pri primanju nagrade za životno djelo grada Splita, HNK, 2004.)
| |
| | | F I N K O
Broj postova : 393 Points : 400 Join date : 17.01.2011 Age : 53 Lokacija : Komiža
| Naslov: Re: veliki tici i ticari uto sij 03, 2012 5:04 am | |
| Koce svaka čast,nedavno je o Dinku Kovačiću bilo na tv i kako je ostavlja buže za repke po kućama,a na kraju te emisije su pustili snimku grdelina sa zijadom. Snimali su i neku volijeru sa svakakvin tićima unutra. Svaka mu čast ! | |
| | | YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: veliki tici i ticari uto sij 03, 2012 8:17 am | |
| Gospodin Dinko je pravi tičar a još bolji čovik i vrhunski arhitekta. | |
| | | GRANDE
Broj postova : 533 Points : 559 Join date : 09.01.2011 Age : 55 Lokacija : SPLIT-STP VAŠA ODLIČNA ZA MENE SRENJA.....
| Naslov: Re: veliki tici i ticari sri sij 04, 2012 9:20 am | |
| Šjor Dinko veliki tičar i čovik... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: veliki tici i ticari sri sij 04, 2012 9:37 am | |
| Ala zaboravija sam kazat najvažniju stvar o Dinku. Covik je odgojia i naucija prije jedno dvadesetak ako ne i više godin , baštardu na grguricku batudu . Cili grad je odija slušat tu beštiju,a dosta je i durala. Ha ha ha Dinko je izgleda osnova moderni gmo. |
| | | enver
Broj postova : 96 Points : 96 Join date : 12.04.2011 Age : 57 Lokacija : kaštila
| Naslov: Re: veliki tici i ticari sri kol 01, 2012 3:43 am | |
| Partija je velii meštar o tiči šjor MAJIN. Fala mu šta nam je omogućija da čujemo najbolje izvedbe grdelinske pisme.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: veliki tici i ticari sri kol 01, 2012 4:23 am | |
| Da,
bija je veliki ticar i znalac a triba spomenit da je prije par godina pokopa sina,
isto ticara koji je umra od raka.
Stari je bar doživija velike godine.
Oba su kroz život imala odlicnih grdelina i bili su vrh ticije na ovim prostorima.
Evala in. |
| | | Gigo
Broj postova : 965 Points : 965 Join date : 26.05.2012 Lokacija : Dalmacija
| Naslov: Re: veliki tici i ticari sri kol 01, 2012 4:58 am | |
| Poštovanje svima.Ijako sam dole sa južnije strane u čakulama tičara više puta bi se čulo u priči spominjanje tićara Majina,kao vrhunskog znalca i čovijeka.Stoga o njemu i onda pa i sad i unaprijed u pričama spomena držim za sebe mišljenje i poštovanje velikoga (ČOVIJEKA) i znalca tičarstva.
Gosp. Koce pitao bih vas nešto ako vam je poznato. Dali ste slušali baštardu u tič. iz Bre.poznate ga . Ako jeste šta vam se čini u vezi dupli i trodupli pletiva i solidne zijade. Dali su to bila grgurička pletiva.
Pozdrav od GIGE. | |
| | | YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: veliki tici i ticari sri kol 01, 2012 7:31 am | |
| Stari majin je bija pravi tičar zna je sve o tićima a šta je naj važnije ima je uho za zijadu.Skoro sve do zadnjih dana je dobro čuja a bija je i jako pametan čovik i svega se siča iz svoje tićarske mladosti i uvik bi me iznenadija s nekom novom pričom.Ali sad ću vam ja isprićat jednu priću u vezi njega.Ima je tiće od Šimunđe i ti tići su imali odličnu zijade ali su znali dosta nastavljat a on bi sidija ispod njih i drža šibu u ruci i kad izvedu zijadu on bi mahnija šibom i zaustavlja ih da ne nastavljaju i da mladi slušaju batude bez nastavka.Dolazimo jedan dan ja i kum debo kod njega a stari main zaspa šiba u ruci a grdelin svaku nastavi s trrrr.Gledamo ja i kum i udri u smijeh.Ima je jedne godine strašne grdeline i uđe pantagana u tićarnicu i potamani sve grdeline ja mislim jedno dvanaest komada ,nikad se više nije oporavija od toga .Ima je i poslin te neke solidne grdeline ali nikad više tako dobre.Pozz tićarskoj legendi. | |
| | | enver
Broj postova : 96 Points : 96 Join date : 12.04.2011 Age : 57 Lokacija : kaštila
| Naslov: Re: veliki tici i ticari sri kol 01, 2012 8:41 am | |
| Jedno lito ranih osamdesetih, još ka srednjoškolac provea sam radeći priko student servisa najteže poslove u trogirskom škveru. Skupilo se bome dosta pinez , sićam se da sam moga kupit novi motor ziko. Ipak prevagnilo je da ću kupit tića. Moji doma skroz poludili ali otac je na kraju reka; sam si ih zaradija , sam ih i potroši kako te volja. Ja kao nadobni mladac , misleći da se sa pinezima može sve dreto u Majina i tražim da mi proda najboljeg tića. Potira me ća i samo šta mi nije da nogu u guzicu. Bija sam skroz posramljen i utućen nekoliko dan. Poslin nekoliko dan nosi mi otac dva tića , kad se vratija iz posla u sv. Kaji. Govori mi da ga je doćeka poslin posla Majin i da mu ta dva tića, da nisu najbolji ali da ih je ućija oni najbolji šta sam ga tija kupit. Da me pozdravlja i da je čuja da san momak na mistu pa mi poklanja ova dva tića. Niko nije bija sritniji od mene u tom momentu na svitu. Još mi je u ušima kako su tuki bota -bota batude. | |
| | | Gigo
| Naslov: Re: veliki tici i ticari čet kol 02, 2012 1:36 am | |
| Poštovanje svima provat ču zaokružiti istiniti smisao ovog hobija zvanog tičarstvo. Dao bi jedan pisani tekst u spomen svim pok.tičar.,a i u vidu pogleda dugotrajne tradicije tičarstva.Kroz ovo pisanje želim dati uvid da ovaj hobi je plemenita sadržaja (zbliženja) može se reči svih ptičara kroz (prijateljstva,druženja i humani odnos prema pticama.Danas se to gleda sve negativno kao da je to samo biznis itd.,ali to nije prava istina.Istina je da je ovaj hobi ljude zbližavao(prijateljstvom i druženjem)kroz čakule,veselje i marendu.U prijašnjim lovovima nije cilj bio iči na štetu ptiča(nikako)iako bi se koji tič ostavio na hranjenje,brigu u kuči sa srcem,a ostali uredno (obavezno )pustili u prirodu.Smisao je bio povod druženja.Tako da bi ekipa tičara u lovu odmah ujutro rano postavila veliki lonac za lešaduru i pijat tople juve.Znala su jutra biti i ladnija pa bi se popio bučerin orah.ili raki.uz suvu smokvu a i kolačić do juve.Zatim več oko devet sati ložila bi se vatra za gradela i pravi marendin u prirodi uz obilatu gradeladu.Dakako obavezno pala bi i pisma i čakule problema u životu,to je tičarima bio jedan ventil u prirodi olakšanje svih tegoba i problema pračenih kroz život.Znalo se i nakon završetka lova nastaviti druženjem(ekipa)produžiti popodne na buče i karte do unoč uz obilatu spizu i piče.Mogu reči jedan lipi hobi možda neponovljiv druženja u prirodi ,dobrih i poštenih ljudi(teška života i žuljavih ruku)uvijek rado pomoči svakome.Eto tako je to bilo u malim mistima pa i ostalim po pogledu hobija zvanog tičarstvo.
Pozdrav od GIGE. | |
| | | MONSTRUMO
Broj postova : 855 Points : 851 Join date : 10.02.2012
| Naslov: Re: veliki tici i ticari čet kol 02, 2012 1:39 am | |
| Je gigi, ali držanje grdelina pogotovo ocaka u cibi 10x15x10 nije nimalo humano | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: veliki tici i ticari čet kol 02, 2012 1:43 am | |
| - Gigo je napisao/la:
- Poštovanje svima.Ijako sam dole sa južnije strane u čakulama tičara više puta bi se čulo u priči spominjanje tićara Majina,kao vrhunskog znalca i čovijeka.Stoga o njemu i onda pa i sad i unaprijed u pričama spomena držim za sebe mišljenje i poštovanje velikoga (ČOVIJEKA) i znalca tičarstva.
Gosp. Koce pitao bih vas nešto ako vam je poznato. Dali ste slušali baštardu u tič. iz Bre.poznate ga . Ako jeste šta vam se čini u vezi dupli i trodupli pletiva i solidne zijade. Dali su to bila grgurička pletiva.
Pozdrav od GIGE. Ja sam Gigo samo jedan put i to prije misec dana slucajno cuja jednu baštardu i to na radno misto covika u jednom hotelu u Brelima,di sam doša poslom. Ako na to misliš , baštarda je lipo pivala,zijada u redu,pletiva raznovrsna a ima i dio grgurica. Covik mi je reka da ima i šporkice u pismi ,ali ja to nisam cuja. Ima kraj nje i jednu mladu baštardu. Ono što je meni pivala, jako dobra baštarda. |
| | | Gigo
| Naslov: Re: veliki tici i ticari čet kol 02, 2012 1:54 am | |
| Prijatelju Monstrumo (polako)igramo karte a i drugi prate igru.
Ja u špade a ti odmah u kupe,dobro je pobijedio si gotovo.
Pozdrav od GIGE. | |
| | | MONSTRUMO
| Naslov: Re: veliki tici i ticari čet kol 02, 2012 1:56 am | |
| Neman ja šta pobjedit, to je činjenica! Ali dobro, bilo pa prošlo, unisteno, nema vise, nikad vise | |
| | | Gigo
| Naslov: Re: veliki tici i ticari čet kol 02, 2012 2:02 am | |
| Dobar dan Koce nisam mislio na tu što spominješ.
Ovu o kojoj sam priča više je tičar nema več 4 god.
Ona je bila prije8 do 9 god u điru pisme koju sam spomenuo (pismu).
Sve OK.
Pozdrav od GIGE. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: veliki tici i ticari čet kol 02, 2012 3:59 am | |
| - Gigo je napisao/la:
- Poštovanje svima provat ču zaokružiti istiniti smisao ovog hobija zvanog tičarstvo.
Dao bi jedan pisani tekst u spomen svim pok.tičar.,a i u vidu pogleda dugotrajne tradicije tičarstva.Kroz ovo pisanje želim dati uvid da ovaj hobi je plemenita sadržaja (zbliženja) može se reči svih ptičara kroz (prijateljstva,druženja i humani odnos prema pticama.Danas se to gleda sve negativno kao da je to samo biznis itd.,ali to nije prava istina.Istina je da je ovaj hobi ljude zbližavao(prijateljstvom i druženjem)kroz čakule,veselje i marendu.U prijašnjim lovovima nije cilj bio iči na štetu ptiča(nikako)iako bi se koji tič ostavio na hranjenje,brigu u kuči sa srcem,a ostali uredno (obavezno )pustili u prirodu.Smisao je bio povod druženja.Tako da bi ekipa tičara u lovu odmah ujutro rano postavila veliki lonac za lešaduru i pijat tople juve.Znala su jutra biti i ladnija pa bi se popio bučerin orah.ili raki.uz suvu smokvu a i kolačić do juve.Zatim več oko devet sati ložila bi se vatra za gradela i pravi marendin u prirodi uz obilatu gradeladu.Dakako obavezno pala bi i pisma i čakule problema u životu,to je tičarima bio jedan ventil u prirodi olakšanje svih tegoba i problema pračenih kroz život.Znalo se i nakon završetka lova nastaviti druženjem(ekipa)produžiti popodne na buče i karte do unoč uz obilatu spizu i piče.Mogu reči jedan lipi hobi možda neponovljiv druženja u prirodi ,dobrih i poštenih ljudi(teška života i žuljavih ruku)uvijek rado pomoči svakome.Eto tako je to bilo u malim mistima pa i ostalim po pogledu hobija zvanog tičarstvo.
Pozdrav od GIGE. Gigo slažem se u svemu, taj nacin želande u prirodi je sigurno završen, ali druženje uz marende,širenje uz diskusije i karanja i sve ostalo što prati ticarske družbe se nastavlja i to se nece izgubit. Osnove ticarstva su tu i nastavljaju se i dalje u malo drukcijem obliku. Najveci šok je bija kako doci do grdelina ili vrduna bez lova, sad kad to ide bez problema u kucnom uzgoju,a biti ce sve lakše i lakše dok potpuno ne zamijeni lov. Svatko,ama baš svatko ko ima metar ipo balkona može izlec grdeline ili neke druge tiće. A tvrdim iz vlastitog iskustva da je lakše izlec doma par grdelina nego ici u lov, jer kad ja okorjeli želandur,pocetnik i neznalica mogu izlec 10-15 mladih u jednom cibunu od 80 cm , onda stvarno to može svatko ,naravno ako to želi. Sve ove pizdarije i fiolozofije pojedinaca su pretjerane jer ako normalno gojiš tiće,pripremaš ih kako triba i daš im osnovne stvari ,nikakvih problema nema. |
| | | Gigo
| Naslov: Re: veliki tici i ticari čet kol 02, 2012 4:49 am | |
| Poštovanje svima,dakako opet kažem prošla su stara vremena a došla nova.
Ja prvi ne želim upadati u nikakve probleme vani (lovu)pa sam več shvatio
ozbiljno novo vrijeme i stoga povukao ručnu koč.(valda sam razuman).
Ima več par god. opredjeljujem se i ja na vlastiti uzgoj zasad verd.a
uskoro možda i grdelinom,jer ne želim sebi stvarati problem neugodnosti
rasprava i objašnjavljanja čemu zašto i kako po pitanju zakona.
Opet kažem netriba se uvlačiti u probleme,stanimo dismo (štaje tuje).
Pozdrav od GIGE. | |
| | | MONSTRUMO
| Naslov: Re: veliki tici i ticari čet kol 02, 2012 5:24 am | |
| - koce je napisao/la:
- Gigo je napisao/la:
- Poštovanje svima provat ču zaokružiti istiniti smisao ovog hobija zvanog tičarstvo.
Dao bi jedan pisani tekst u spomen svim pok.tičar.,a i u vidu pogleda dugotrajne tradicije tičarstva.Kroz ovo pisanje želim dati uvid da ovaj hobi je plemenita sadržaja (zbliženja) može se reči svih ptičara kroz (prijateljstva,druženja i humani odnos prema pticama.Danas se to gleda sve negativno kao da je to samo biznis itd.,ali to nije prava istina.Istina je da je ovaj hobi ljude zbližavao(prijateljstvom i druženjem)kroz čakule,veselje i marendu.U prijašnjim lovovima nije cilj bio iči na štetu ptiča(nikako)iako bi se koji tič ostavio na hranjenje,brigu u kuči sa srcem,a ostali uredno (obavezno )pustili u prirodu.Smisao je bio povod druženja.Tako da bi ekipa tičara u lovu odmah ujutro rano postavila veliki lonac za lešaduru i pijat tople juve.Znala su jutra biti i ladnija pa bi se popio bučerin orah.ili raki.uz suvu smokvu a i kolačić do juve.Zatim več oko devet sati ložila bi se vatra za gradela i pravi marendin u prirodi uz obilatu gradeladu.Dakako obavezno pala bi i pisma i čakule problema u životu,to je tičarima bio jedan ventil u prirodi olakšanje svih tegoba i problema pračenih kroz život.Znalo se i nakon završetka lova nastaviti druženjem(ekipa)produžiti popodne na buče i karte do unoč uz obilatu spizu i piče.Mogu reči jedan lipi hobi možda neponovljiv druženja u prirodi ,dobrih i poštenih ljudi(teška života i žuljavih ruku)uvijek rado pomoči svakome.Eto tako je to bilo u malim mistima pa i ostalim po pogledu hobija zvanog tičarstvo.
Pozdrav od GIGE. Gigo slažem se u svemu,
taj nacin želande u prirodi je sigurno završen,
ali druženje uz marende,širenje uz diskusije i karanja i sve ostalo što prati ticarske družbe se nastavlja
i to se nece izgubit.
Osnove ticarstva su tu i nastavljaju se i dalje u malo drukcijem obliku.
Najveci šok je bija kako doci do grdelina ili vrduna bez lova,
sad kad to ide bez problema u kucnom uzgoju,a biti ce sve lakše i lakše dok potpuno ne zamijeni lov.
Svatko,ama baš svatko ko ima metar ipo balkona može izlec grdeline ili neke druge tiće.
A tvrdim iz vlastitog iskustva da je lakše izlec doma par grdelina nego ici u lov,
jer kad ja okorjeli želandur,pocetnik i neznalica mogu izlec 10-15 mladih u jednom cibunu od 80 cm ,
onda stvarno to može svatko ,naravno ako to želi.
Sve ove pizdarije i fiolozofije pojedinaca su pretjerane jer ako normalno gojiš tiće,pripremaš ih kako triba i
daš im osnovne stvari ,nikakvih problema nema. Neznam zašto ti moraš uvjek omalovazavat nečiji rad, ali ovo šta pišeš je smisno do jaja! Da je lakše uzgojit nego uvatit, ova ti je najjača do sad. Pa šta onda ne uzgajate nego lovite vas 99%???? nekuzim. Kao prvo, lezes tek dvi godine i to sa dva para, ima si sricu da si uzeo mirne zenke i imao si uspjeha. Bravo, ali šta ako iduće godine odaberes neku zenku koju želiš Parit a ona ti počne radit probleme, a sve si isto napravio ko i sa ovima???? Šta onda??? Onda vise to neće bit "pizdarija", nece vise bit "lakše nego uvatit"! Jako je vazno imat kvalitetno mjesto di se drže parovi, možeš ti njih hranit neznam čime ali ako nemaš pravo mjesto uzalud ti je. I dome ti je dokaz, na balkonu dok je legao ima je po 4 legla od one zenke, a sada? Pa nije vrag da je dome presta ove godine bit mestar za lezenje? Jednostavno nema idealne uvjete i rezultat izostane, priprema je bila ista ka i uvik. Ocu rec da netreba ništa ni fantazirat ali ni podcjenjivat, ima ljudi šta se trude maksimalno a nemaju mlade, razloga more bit puno ali kad tad će uspjeh doc onome ko je uporan! Sada zamisli situaciju da uvatis u prirodi jedinstvenu mutaciju koja ne postoji nigdje i oces imat mlade a ona neće i neće. Ti želiš bas od nje mlade a ona je divlja i neće, znaci li to da si ti slab mestar? Pozzz uzgajivacima | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: veliki tici i ticari čet kol 02, 2012 7:00 am | |
| Šta se monstrumo jidiš i ko koga omalovažava?
Uzgajaju Dome,Špica,Tone,Borko,Danko,Balta........
u Sinju uzgaja i to uspješno velik broj ticara,
uzgajaju ili ce uzgajat svi kroz godinu dvi i ko god se malo ozbiljnije uvati,
i šta je tu loše i cudno.Za popizdit velike mudrolije.
Dome se priselija u novi stan i novi ambijent i opet je napravija kovadu.
Ispada da ti je krivo šta ljudi bez problema doma legu grdeline.
Za par godina ce svatko lec u kuci,tako triba da bude i to je dobro. |
| | | euzebio
Broj postova : 352 Points : 359 Join date : 01.08.2011 Age : 59
| Naslov: Re: veliki tici i ticari čet kol 02, 2012 7:28 am | |
| A zašto se vas dvojica (Koce i Damjane) stalno prepirete i kontrajete?Oba držite glatke i ležete mlade grdeline, nema dva sličnija na ovom forumu, kao dva jednojajčana blizanca ste a kao fol svađate se?! ma koga vi to | |
| | | MONSTRUMO
| Naslov: Re: veliki tici i ticari čet kol 02, 2012 7:29 am | |
| Nije meni krivo, naprotiv ja volim da svi uzgajaju, ali ti si taj koji stvara smutnju i proziva neke ljude kroz postove, onako fino, u rukavicama! Dok su ljudi legli mlade u cibi ti si se sprda s njima, i sa menon u kalahariju, a sada kada ti lezes (a ti si meni govorijo da će svi mladi uzgojeni krepat!!!!) sada je to najdnom najlaksa stvar na svitu! Hahahahah nemoj vise molin te, skuliraj se, budi malo na zemlji. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: veliki tici i ticari | |
| |
| | | | veliki tici i ticari | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|