| prijatelji i pokloni | |
|
+34KOMIŽA pujdo Gigo supergirl MI 2 ĐEKO nicaze Tic_Bal. portulata Vedran ivica.milanovic13 ivica pele euzebio F I N K O domo angjello arboret bošket Moćun lord189 DOMENICO KOBAC vrca jere kain brabus Grga Zlatoper frzelin YOGI onix67 PESTI BATUDA GRANDE 38 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: prijatelji i pokloni ned ruj 25, 2011 11:29 pm | |
| Jadna ova tema.
Kako mi je izašlo malo ženkica bija sam u straju za dogodine,ali je Dome spasija
situaciju.Poklonija mi je dvi svoje mlade ženkice,a kako su isto pivanje ka i moje
to mi je vrlo bitno za malo promišat racu. |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Moćun
Broj postova : 977 Points : 1017 Join date : 09.02.2011 Age : 56 Lokacija : Dalmazia
| Naslov: Re: prijatelji i pokloni ned ruj 25, 2011 11:56 pm | |
|
Bog !!!!
Ma vidi vraga ,ima tih nickova koliko hoćeš ( mislim reći
koliko tko hoće) !!!!!
Još malo pa Godfather forum !!!
Salu2
| |
|
| |
Vedran
Broj postova : 54 Points : 57 Join date : 30.07.2011 Lokacija : glavice
| Naslov: Re: prijatelji i pokloni pon ruj 26, 2011 7:13 am | |
| - GRANDE je napisao/la:
- V 8 haha strila ti je vrlina, a nastavak još veći o rizli tvojoj da i ne govorim!! Pričaš o nekim tićima da ti nije bilo tičara neću ga imenovat jer nije član ovog foruma nebi ima šta držat u ćibi....A šta se tiče GIMPLI haha te GIMPLICE lipše pivaju od tvojih šampiona dobija si neki škart i sad se fališ haha odgoji nešto svoje pa se hvali...ali nije ti ni to za hvalu...zato preispitaj svoje znanje vidit ćemo tvoj uspjeh reć će meni SINJANI koliko si pravih RIZLA izbacija....nećeš ni rizlu uspit izbacit ....ZIJA će ti doć na vrđ neće više imat izvedbu rizle a ti voliš takvu izvedbu pa te opet niko neće moć pobjedit ......
A moj jado (dado) šta se ti javljaš i to baštarde šta s njom učiš nisi bio u stanju naučit nego ti je neka curica naučila pa si je pokupio. toliko o peškavanju , čujen da ti i kum dobro peška ove sezone. | |
|
| |
YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: prijatelji i pokloni pon ruj 26, 2011 7:29 am | |
| Znamo mi laki ko je kod vas meštar a ko manoval,ko izbaciva i uči a ko samo kupi maslo. | |
|
| |
Vedran
| Naslov: Re: prijatelji i pokloni pon ruj 26, 2011 7:35 am | |
| Tvojih ima na sve strane više ljudi nemogu ni prodat ni darovat od tebe koliko ti toga naučiš.šta se tiče malovanstva ti si uvik malovan.Srićon imaš više kumova pa možeš ubirat sa više strana.
DUŽINA 1 LIPA BOJA HAHAHA | |
|
| |
YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: prijatelji i pokloni pon ruj 26, 2011 7:44 am | |
| Je ali je bar lipa boja dobro su ti poštari gluvaši prenili | |
|
| |
Vedran
| |
| |
ivica
Broj postova : 198 Points : 199 Join date : 17.01.2011 Lokacija : 17. o9. 1976
| Naslov: Re: prijatelji i pokloni pon ruj 26, 2011 7:51 am | |
| Dragi pojedinci spremite PLET , od merune ovce , onaj sa resama , moraćete se u srid lita pokrivat sa njim , na plus 40 , trsće vas groznica kad čujete šta ste odgojili , hahahaha | |
|
| |
YOGI
| Naslov: Re: prijatelji i pokloni pon ruj 26, 2011 7:52 am | |
| Prepustit ću to vama vi ste poznati u nategnutim zijama,čak ste i lirskog sinjana imali. | |
|
| |
ivica
Broj postova : 198 Points : 199 Join date : 17.01.2011 Lokacija : 17. o9. 1976
| Naslov: Re: prijatelji i pokloni pon ruj 26, 2011 7:53 am | |
| A I NEĆE BIT LOŠE KAD IH BUDETE PO PODRUMIMA ŠIRILI ; onda će vam ta PLET , olitiga biljac dobro doć da se sa njim pokrijete | |
|
| |
Vedran
| Naslov: Re: prijatelji i pokloni pon ruj 26, 2011 7:54 am | |
| - YOGI je napisao/la:
- Prepustit ću to vama vi ste poznati u nategnutim zijama,čak ste i lirskog sinjana imali.
Čitaš li ti šta pišeš posta si brate dosadan. | |
|
| |
YOGI
| Naslov: Re: prijatelji i pokloni pon ruj 26, 2011 8:00 am | |
| eto ti si zanimljiv sa 1 lipe boje | |
|
| |
GRANDE
Broj postova : 533 Points : 559 Join date : 09.01.2011 Age : 55 Lokacija : SPLIT-STP VAŠA ODLIČNA ZA MENE SRENJA.....
| Naslov: Re: prijatelji i pokloni pon ruj 26, 2011 8:52 am | |
| Je se lako kitit tuđim perijem!!!! Čovik ti da svoj škart, a ti se hvališ po forumu!!! Šta bi bilo da još valjaju???????Reka mi jedan čovik ostavi se priče s tim tičarčićem on nikad ništa u životu nije drža, samo su drugi držali za njega a on bi doša pokupit maslo..... | |
|
| |
KOBAC
Broj postova : 249 Points : 272 Join date : 03.03.2011
| Naslov: Re: prijatelji i pokloni pon ruj 26, 2011 5:01 pm | |
| Poštovani forumaši Držite se teme ili se premjestite na chat za svađanje.Ovo se posebno odnosi na Grandea,Jogyja i Vedrana,jer će se brisati ovakvi postovi koji nemaju veze sa temom,a ni sa zdravim razumom. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: prijatelji i pokloni pon ruj 26, 2011 7:50 pm | |
| |
|
| |
Vedran
| Naslov: Re: prijatelji i pokloni pon ruj 26, 2011 9:42 pm | |
| - GRANDE je napisao/la:
- Je se lako kitit tuđim perijem!!!! Čovik ti da svoj škart, a ti se hvališ po forumu!!! Šta bi bilo da još valjaju???????Reka mi jedan čovik ostavi se priče s tim tičarčićem on nikad ništa u životu nije drža, samo su drugi držali za njega a on bi doša pokupit maslo.....
Meštre još jedan put ću ti odgovori i kraj.Ja ću donit svoga šta sam ja odgojio a ti svoga i neka dođu svi sa ovog foruma ćut i još da ti kažem da ja ne spominjen svoje tiće ovde.Kod mene igra samo žica tamo možemo pričat a ne yogi hvali tvoje ti kocine,koce i tvoje i yogijove i tako igre bez granica. pozzz dado | |
|
| |
portulata
Broj postova : 55 Points : 53 Join date : 18.07.2011 Lokacija : ZADAR
| Naslov: Re: prijatelji i pokloni uto ruj 27, 2011 1:00 am | |
| - Vedran je napisao/la:
- GRANDE je napisao/la:
- Je se lako kitit tuđim perijem!!!! Čovik ti da svoj škart, a ti se hvališ po forumu!!! Šta bi bilo da još valjaju???????Reka mi jedan čovik ostavi se priče s tim tičarčićem on nikad ništa u životu nije drža, samo su drugi držali za njega a on bi doša pokupit maslo.....
Meštre još jedan put ću ti odgovori i kraj.Ja ću donit svoga šta sam ja odgojio a ti svoga i neka dođu svi sa ovog foruma ćut i još da ti kažem da ja ne spominjen svoje tiće ovde.Kod mene igra samo žica tamo možemo pričat a ne yogi hvali tvoje ti kocine,koce i tvoje i yogijove i tako igre bez granica. pozzz dado ...Posteno...evo i ja cu doci iz ZD na dvoboj | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: prijatelji i pokloni sri vel 22, 2012 8:57 am | |
| Balta svecano preuzima poklon od prijatelja Dome GLATKI IDE U ZENICU svaka cast |
|
| |
Tic_Bal.
Broj postova : 859 Points : 865 Join date : 18.01.2011 Age : 53 Lokacija : NICAZE OGRANAK-GLATKA-ZIJADA
| Naslov: Re: prijatelji i pokloni pet vel 24, 2012 6:01 am | |
| Hvala DOMO ! Dabogda mi ovakve batude uvijek pijevao a Daco i ostali moji prijatelji meni govorili da to nevalja | |
|
| |
nicaze
Broj postova : 84 Points : 82 Join date : 02.01.2012
| Naslov: Re: prijatelji i pokloni pet vel 24, 2012 7:20 am | |
| Nevalja to balta nista | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: prijatelji i pokloni pet lip 15, 2012 3:21 am | |
| Evo još jedne lipe prijateljske geste, Jogi je zadovoljan svojim mladim grdelinima,pa je ucitelja poklonija Josipu. Bravo Jogi, Josipe neka ti je sa sricom |
|
| |
ĐEKO
Broj postova : 731 Points : 729 Join date : 12.02.2012 Age : 53 Lokacija : Skopje MK
| Naslov: Re: prijatelji i pokloni pon pro 03, 2012 3:46 am | |
| postovanje PRIKANE VINKO sa malim zakasnjem pokazujem tvoj poklon sto si mi pratio HVALA JOS JEDNOM MESTRE VINKO [img] [/img] | |
|
| |
angjello
Broj postova : 191 Points : 199 Join date : 11.02.2011
| Naslov: Re: prijatelji i pokloni uto pro 04, 2012 3:47 am | |
| - ĐEKO je napisao/la:
- postovanje PRIKANE VINKO
sa malim zakasnjem pokazujem tvoj poklon sto si mi pratio HVALA JOS JEDNOM MESTRE VINKO
[img] [/img] hahhahaha....maestro....da si mi barem reka da ti pošaljem koju sliku ćibe....pa da nju staviš,možda bi ti ko i povirova... Evo ti sad par slika,nisam odavna nigdi ništa postavija: nu ćibe.... klikni na mene...aaaaa.... pa nuuuu... pa...nuuu.... Ovo dol(ćibu i ćibicu-privjesak) sam voljan pokloniti onom tko od sada.....stavi najbolji video snimak(naravno grdelina) : | |
|
| |
ĐEKO
Broj postova : 731 Points : 729 Join date : 12.02.2012 Age : 53 Lokacija : Skopje MK
| Naslov: Re: prijatelji i pokloni uto pro 04, 2012 6:53 am | |
| nemoj sada da krijes da mi nisi poslo MESTRE VINKEC .ko sto bi jedan mestar reka znam zasto neces da priznas .....da se nebi i ostali clanovi naljutili bice video klipova . | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: prijatelji i pokloni | |
| |
|
| |
| prijatelji i pokloni | |
|