| MUTACIJA ŠTIGLICA | |
|
+10vrca frickočak kain Jandrek GRANDE frzelin lord189 Moćun F I N K O BOCKA 14 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Jandrek
Broj postova : 232 Points : 245 Join date : 29.09.2011
| Naslov: Re: MUTACIJA ŠTIGLICA sub stu 05, 2011 11:47 am | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: MUTACIJA ŠTIGLICA sub stu 05, 2011 11:53 am | |
| - Jandrek je napisao/la:
-
pozdrav burazeru jandrek ..ma vidim da i ti ne spavaš u ovo doba noču ostavimo malo nešto i za sutra mislim na novi dan i nova nafaka |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: MUTACIJA ŠTIGLICA čet stu 17, 2011 11:37 am | |
| https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/204/picture036e.jpg/pozdrav prijatelji mozda se ne vidi dobro ali eto da vas pitam jeli je ovo neka mutacija ili neko poremečenje ove moje tiče jer pre parenja nije bila ovakva...to se desilo posle druge godine pareja..samo jedan nejzin štiglič je imao ispod kljuna malo bele boje..a ove godine imam od nje 2 štigliča i oba su muška i oni nemaju ama baš ništa poneku fleku na tijelo i baš mi je čudno ... ona sada ima 3ri godine i tako dalje...ako moze vaše iskustvo oko ovoga slučaja |
|
| |
kain
Broj postova : 185 Points : 200 Join date : 12.01.2011 Age : 58 Lokacija : HRBiH
| Naslov: Re: MUTACIJA ŠTIGLICA čet stu 17, 2011 6:04 pm | |
| Sokole,uslikaj sliku iz bliže,slabo se vidi.Kako mi se čini da ti ptica ima bjelilo po leđima.Mislim da je to parcijalni albinizam. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: MUTACIJA ŠTIGLICA pet stu 18, 2011 1:55 am | |
| Moguće parcijalac, ima li bjelih pera? I valjalo bi da malo očistiš... |
|
| |
F I N K O
Broj postova : 393 Points : 400 Join date : 17.01.2011 Age : 53 Lokacija : Komiža
| Naslov: Re: MUTACIJA ŠTIGLICA pet stu 18, 2011 8:44 am | |
| Napravila ti se piramida od govana Maestro ! | |
|
| |
frickočak
Broj postova : 38 Points : 42 Join date : 31.08.2011 Lokacija : sinj
| Naslov: Re: MUTACIJA ŠTIGLICA pet stu 18, 2011 9:18 am | |
| Ej maestro,ako ovako održavaš sve svoje tiće onda ne spadaš u ljubitelje tića(životinja)! Pa kako možeš tako nešto prezentirati razbacivati se nekim argumentima na na forumu ljubitelja tića a moga bi prodavat gnjoj poljoprivrednicima samo iz te ćibe!! Bez uvrede ali bar malo higijene su i tići zaslužili! izvini ali upada u oko hrpa govana tako da se tić i nevidi! | |
|
| |
Jandrek
| Naslov: Re: MUTACIJA ŠTIGLICA pet stu 18, 2011 11:03 am | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: MUTACIJA ŠTIGLICA pet stu 18, 2011 11:15 am | |
| - F I N K O je napisao/la:
- Napravila ti se piramida od govana Maestro !
pozdrav finko nije reč oko piramide nego oko mutacije brate finko |
|
| |
Jandrek
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: MUTACIJA ŠTIGLICA pet stu 18, 2011 11:27 am | |
| - frickočak je napisao/la:
- Ej maestro,ako ovako održavaš sve svoje tiće onda ne spadaš u ljubitelje tića(životinja)! Pa kako možeš tako nešto prezentirati razbacivati se nekim argumentima na na forumu ljubitelja tića a moga bi prodavat gnjoj poljoprivrednicima samo iz te ćibe!! Bez uvrede ali bar malo higijene su i tići zaslužili! izvini ali upada u oko hrpa govana tako da se tić i nevidi!
pozdrav brate frickočak moram i tebi ponešto rekomentirati to što se tebi čini ta higiena nisi dobro primetijo i nisi dobro video ..da to nije to što ti misliš oko te higijene moj mali prijatelju jasam pitao dali je neka mutacija ili neki poremečaj te moje ptice ... a ne kako ja čuvam i tako dalje ..to što se tebi učinelo da je toliko prljavo i nečisto pa nemogu ja da ti rečem štaje to dolje na patosu u kafezu jer postoi poneka tajna ...dobro neču ti zameriti jer si još mlad i da je svet pred tobom..dako do penzije ponešto naučiš...nadamse ali ti otpočetka nešto ne ide od ruke oprosti ako sam te nečimu uvredijo |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: MUTACIJA ŠTIGLICA pet stu 18, 2011 11:33 am | |
| |
|
| |
Jandrek
| |
| |
vrca
Broj postova : 479 Points : 514 Join date : 03.02.2011 Age : 43 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: MUTACIJA ŠTIGLICA pet stu 18, 2011 9:24 pm | |
| Skopski evo ja cu ti rec.Od ogromne kolicine govana tiću su ti pobilila ledja.....Mos se sramit kako ih drzis....Brate Skopski...... P.s.i u Egiptu su manje piramide.....ti tvoji tsunamiji dobro uopce zive.... | |
|
| |
Moćun
Broj postova : 977 Points : 1017 Join date : 09.02.2011 Age : 56 Lokacija : Dalmazia
| Naslov: Re: MUTACIJA ŠTIGLICA pet stu 18, 2011 10:29 pm | |
|
Bog !!!!
Da piramide ---hahahah . jebemu dajte čoviku koji dobar savjet
kako da se riješi egipta !!!!! Kritika je normalno na mistu !!!!!
Salu2
| |
|
| |
PESTI
Broj postova : 251 Points : 259 Join date : 09.01.2011 Age : 54 Lokacija : ZADAR
| Naslov: Re: MUTACIJA ŠTIGLICA pet stu 18, 2011 11:52 pm | |
| Lopatu u ruke i samo izbacivaj ,,materijal,, maestro. Nije to nikakva mutacija maestro. Rekao si da je ptica bila normalne boje a poslije mitarenja se pojavila bjelina.Takve bjeline su posljedica prljavog držanja ptica, čestog razbijanja ili pretjeranim korištenjem ljekova .Ptica bude normalne boje a mjenjanjem perja pojave se bjele zone i to što sam spomenio su najčešći razlozi pojave bjelih zona. Kain ti je spomenio aberaciju , ona je pojava koju ptica ima cjeli život , znaći , bjeline su uvjek na istom mjestu od prvog perjanja ptice pa do kraja života. Nisu nasljedne (treba to tek dokazati kroz mnogobrojna parenja)ali ih se može povezati sa bjelogrlim grdelinom čija mutacija u velikoj mjeri je jasna uzgajivačima. Bjeli nokat, poneko bjelo pero,najčešće na krilima ili repu može biti naznaka da takve ptice potječu od bjelogrle mutacije. Evo slika jednog od mojih bjelogrlih.Ovo na slici je mladi mužijak ,pri kraju je mitarenja . | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: MUTACIJA ŠTIGLICA sub stu 19, 2011 3:30 am | |
| Maestro jel to tajna kako prije razbolit ticu? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: MUTACIJA ŠTIGLICA sub stu 19, 2011 3:31 am | |
| POZ BRATE PESTI TO ŠTO SE VAMA ČINI NA SLIKU DA JE TO IZMET ILI DA NE KAZEM GOVNO ..NIJE TO ŠTO VI KAZETE .VEČ JE NEŠTO DRUGO...ALI NIJE VAZNO ŠTO JE TO NA PATOSU U KAFEZU NISAM PRIMETIJO DO DAN DANAS DA JE ONA IMALA JEDAN BELI NOKT ..SLIČAJNO SAM JE DANAS UHVATIJO U RUKE .I TAKO SAM PRIMETIO DA JE NOSILAC NEKE MUTACIJE ILI ALBINIZAM KO ŠTO MI JA REKAO BRAT ,,,KAIN,,, tu bjelinu na ljedza i oko očiu i na repu ..to se desilo posle prve ture uzgoja mladih štigliča ..samo jedan je imao ispod kljuna bjelo .. i on mi je krepao za vreme parenja ...a ovi od ove godine ama baš ništa nemaju ni jednu flekui tako to .....brate pesti...... |
|
| |
frickočak
Broj postova : 38 Points : 42 Join date : 31.08.2011 Lokacija : sinj
| Naslov: Re: MUTACIJA ŠTIGLICA sub stu 19, 2011 9:08 am | |
| Skopski maestro,neznam čemu toliki cinizam kod tebe i tvoje izjave (mali , mladi i.t.d)?kao prvo nisam ti ja mali ni mladi,možda po pitanju tičarstva san mlad ali dovoljno star da ti mogu kazati da mi je ža ili ti ga kukuleleta za tvojata pticata ! Do penzije ću sigurno još puno toga naučit kao na primjer od tebe KAKO SE TICE NE DRŽE!!!!!!!!!! kao drugo proša san puno više svita nego šta misliš ali ovo nije misto ni vrime za te priče, tio san ti samo iskreno reć da ne vidin tića od govana i šporkice! e sad ja sam tebe sigurno uvrijedio svojim zapažanjem ali JBG-a, pobilio bi i ti da živiš u sobi punoj govana!! Ovo šta san napisao tebi to bi napisao bilo kome sa takvom naodgovrnosti pp rema ticama (životinjama)! ako već držiš ,onda kako triba!!!! Ako očeš ja ču ti uslikati kako je kod mene a za tebe san mlad i neznan ništa,pa ako očeš samo javi! bez ljutnje | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: MUTACIJA ŠTIGLICA sub stu 19, 2011 11:12 am | |
| - frickočak je napisao/la:
- Skopski maestro,neznam čemu toliki cinizam kod tebe i tvoje izjave (mali , mladi i.t.d)?kao prvo nisam ti ja mali ni mladi,možda po pitanju tičarstva san mlad ali dovoljno star da ti mogu kazati da mi je ža ili ti ga kukuleleta za tvojata pticata ! Do penzije ću sigurno još puno toga naučit kao na primjer od tebe KAKO SE TICE NE DRŽE!!!!!!!!!! kao drugo proša san puno više svita nego šta misliš ali ovo nije misto ni vrime za te priče, tio san ti samo iskreno reć da ne vidin tića od govana i šporkice! e sad ja sam tebe sigurno uvrijedio svojim zapažanjem ali JBG-a, pobilio bi i ti da živiš u sobi punoj govana!! Ovo šta san napisao tebi to bi napisao bilo kome sa takvom naodgovrnosti pp
rema ticama (životinjama)! ako već držiš ,onda kako triba!!!! Ako očeš ja ču ti uslikati kako je kod mene a za tebe san mlad i neznan ništa,pa ako očeš samo javi! bez ljutnje pozdrav mali ..jer moram ovako da ti odgovorim pošto si još mali za neke stvari mislim na poneke tajne svima sam pa i tebi ču reč ..da to što se vama čini ili da je fata morgana ..to je vaš problem..nema ama baš toga cinizma ko što ti a i poneko misli brate...ako te jE sramota pitati javno pred celim forumom .pa nemoj tako ima načina kako me pitati o nečemu što tebi nije ama baš jasno oko svega i tako dalje..a ako si mislio da sam toliko lak s pameču zajebaosise ...jer da je tako ko što si ti a i poneko mislio da je lako i jednostavno sa tim prokletim štigličima ..pa tada nebi postojavao ovaj forum i taj marifet mislim na tajnu,,,jer kad bi svi znali sve nebi bilo interesantno i niko nebi pričao o tome jer bi svako znao sve ..neznam dal si me svatijo što sam hteo ti kazati PA EVO DA ME BOLJE SVATIŠ PA KAD BI SVAKO PROIZVIDIJO KOKA KOLU I TAKO DALJE PA NIKO NEBI KUPOVAO NEGO BI SAM IZMISLIO KOKA KOLU DA NE BI PLAČAO TAJ NAPI TAK ZA OSVEZENJE ... MOJ MLADI JUNIORE |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Jandrek
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: MUTACIJA ŠTIGLICA ned stu 20, 2011 1:13 am | |
| |