Broj postova : 583 Points : 629 Join date : 13.01.2011 Age : 51 Lokacija : SPLIT
Naslov: Re: Udruga rizečih i baritonskih zijadi pon svi 02, 2011 11:28 pm
lord189 je napisao/la:
Škuri tić je napisao/la:
Baritonska zijada je zakon!Te lirske zijade su necujne triba dobro napet uvo da je cujes!J... takvu zijadu!
čije si ti sorte mila moja gospe
Bravo škuri i ja se slažem u potpunosti sa vama za baritonsku zijadu.
Lirska zijada isto je lipa ali je manja vjerojatnost da grdelin ostane na dužini zijade obično počme sić u špiritu
Gost Gost
Naslov: Re: Udruga rizečih i baritonskih zijadi sri svi 04, 2011 1:21 am
HaHA HA HA HA,
ovo je vec lipa diskusija,
da se ukljucim, najlipša je
Baritonska sa lirikom u sebi.
E to je zijada
Samo,molim vas,nemojte mišat baritonsku i nategnutu.Baritonska zijada je puna,muška,izlazi iz malo nižeg tonaliteta,ali fina,liša,glatka,ne rizi,ne žerbi,ne zapire nigdi.
arboret
Broj postova : 299 Points : 303 Join date : 02.05.2011
Naslov: Re: Udruga rizečih i baritonskih zijadi sri svi 04, 2011 1:37 am
svaka zijada je dobra na svoj način samo je pitanje kolombara.
Škuri tić
Broj postova : 203 Points : 204 Join date : 03.03.2011
Naslov: Re: Udruga rizečih i baritonskih zijadi sri svi 04, 2011 4:57 am
Sve su zijade dobre samo ako su pozitivne ali baritonske su zijade najlipse.To su prave muske zijade.Nijedna se zijada nemoze mirit sa takvim zijadama.Iman ja jednog ocaka sa takvom zijadom to je fantazija zijade.Potvrdit cu snimkom ako ga uspijen dovest do te zijade.
lord189
Broj postova : 433 Points : 451 Join date : 21.02.2011 Age : 31 Lokacija : solin
Naslov: Re: Udruga rizečih i baritonskih zijadi sri svi 04, 2011 5:04 am
Škuri tić je napisao/la:
Sve su zijade dobre samo ako su pozitivne ali baritonske su zijade najlipse.To su prave muske zijade.Nijedna se zijada nemoze mirit sa takvim zijadama.Iman ja jednog ocaka sa takvom zijadom to je fantazija zijade.Potvrdit cu snimkom ako ga uspijen dovest do te zijade.
a prijatelju sad mu je vrime goni ga u pismu dok ne vidiš da će krepat od pivanja i onda ga snimi
Jandrek
Broj postova : 232 Points : 245 Join date : 29.09.2011