| ČISTOĆA I UREDNOST | |
|
+8bošket Dva Grdelina ziko BOCKA aquila DjordjeVet lord189 Moćun 12 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: ČISTOĆA I UREDNOST ned oľu 20, 2011 12:43 am | |
| - bošket je napisao/la:
- markoxp je napisao/la:
- [
Slobode misli i govora je uvik bilo pa je ima i sad............ Markane Markane nisi ni svjestan koliko si u krivu Ne nisan u krivu. Potpuno san u pravu jer je forum misto di se komentira, raspravlja i dorađuje znanje o nekome području proučavanja.A to šta momak ima volje svakome odgovorit na post to je savršeno, isto tako odgovori i u četri oka šta mi se sviđa. |
|
| |
bošket
Broj postova : 348 Points : 356 Join date : 19.03.2011 Lokacija : najlipši grad na svitu
| Naslov: Re: ČISTOĆA I UREDNOST ned oľu 20, 2011 2:51 am | |
| Marko ukoliko si mislio samo na forum onda si možda i u pravu.
Pročitaj onu svoju rečenicu čaći ili bilo kome starijem ,pa ćeš vidit što će ti kazat. | |
|
| |
lord189
Broj postova : 433 Points : 451 Join date : 21.02.2011 Age : 31 Lokacija : solin
| Naslov: Re: ČISTOĆA I UREDNOST ned oľu 20, 2011 10:02 am | |
|
Zadnja promjena: lord189; uto stu 06, 2012 10:52 pm; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: ČISTOĆA I UREDNOST ned tra 10, 2011 7:15 am | |
| Bravo ticari,
tema BOLESTI I PROBLEMI zjapi prazna
znaci nivo držanja tica je vrlo visok,ide se naprid,nema krepaice.
Ovo nisu prazne rici jer je u kaficu svaki dan masa ticara i zna se ko šta ima,tako da se svaka promjena komentira,svaki problem i bolest.
Ja mogu za sebe govorit ,i o onim elementarnim stvarima:
1.Nema nametnika (tekuti krpelja i ostalog)ovo sam davno rješija sa jednom kapi frontline iza uva. 2.Svaki drugi dan dajem spizu na nacina da ispraznim manjaduru totalno i stavim adekvatnu spizu za dva dana. 3.Svaku osam dana perem bicerine,pojilice i manjadure,hranilice. 4.Nema kontakta sa vanjskim ticama(repcima,golubima) 5.Svaku dva tjedna operem škanciju (krpom i detrđentom) 6.I naravno spiza zdrava,cista adekvatna godišnjem dobu i stanju tice.
To je osnovno i nema krepaice. |
|
| |
frzelin
Broj postova : 583 Points : 629 Join date : 13.01.2011 Age : 51 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: ČISTOĆA I UREDNOST ned tra 10, 2011 8:21 am | |
| - bariton je napisao/la:
- Bravo ticari,
Ovo nisu prazne rici jer je u kaficu svaki dan masa ticara i zna se ko šta ima,tako da se svaka promjena komentira,svaki problem i bolest.
1.Nema nametnika (tekuti krpelja i ostalog)ovo sam davno rješija sa jednom kapi frontline iza uva. 2.Svaki drugi dan dajem spizu na nacina da ispraznim manjaduru totalno i stavim adekvatnu spizu za dva dana. 3.Svaku osam dana perem bicerine,pojilice i manjadure,hranilice. 4.Nema kontakta sa vanjskim ticama(repcima,golubima) 5.Svaku dva tjedna operem škanciju (krpom i detrđentom) 6.I naravno spiza zdrava,cista adekvatna godišnjem dobu i stanju tice.
To je osnovno i nema krepaice. Bravo baritone svaka čast na tako dobrim informacijama probat ču i ja tako možda mi i uspije. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: ČISTOĆA I UREDNOST ned tra 10, 2011 8:24 am | |
| - frzelin je napisao/la:
- bariton je napisao/la:
- Bravo ticari,
To je osnovno i nema krepaice. Bravo baritone svaka čast na tako dobrim informacijama probat ču i ja tako možda mi i uspije. I triba bi,baš ti,ako se ne varam. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: ČISTOĆA I UREDNOST ned tra 10, 2011 9:12 am | |
| Koce nema te Indija |
|
| |
Moćun
Broj postova : 977 Points : 1017 Join date : 09.02.2011 Age : 56 Lokacija : Dalmazia
| Naslov: Re: ČISTOĆA I UREDNOST ned tra 17, 2011 11:18 pm | |
|
Bog !!!
Gledan jutros kanarinku na gnjizdu i dignem je da vidin jaja .a ima san što i vidit::
prikjuče pet komada jutros tri - koji je ovo k..!!!!
Što će biti -biće ih je pojila nema nigdi ni traga od ljuske !!!
Salu2
| |
|
| |
KOBAC
Broj postova : 249 Points : 272 Join date : 03.03.2011
| Naslov: Re: ČISTOĆA I UREDNOST ned tra 17, 2011 11:42 pm | |
| Svašta se dešava,biti će bolje,valjda. | |
|
| |
frzelin
Broj postova : 583 Points : 629 Join date : 13.01.2011 Age : 51 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: ČISTOĆA I UREDNOST pon tra 18, 2011 1:22 am | |
| - Moćun je napisao/la:
Bog !!!
Gledan jutros kanarinku na gnjizdu i dignem je da vidin jaja .a ima san što i vidit::
prikjuče pet komada jutros tri - koji je ovo k..!!!!
Što će biti -biće ih je pojila nema nigdi ni traga od ljuske !!!
Salu2 Dali je muški tić sa njom bio? | |
|
| |
Moćun
Broj postova : 977 Points : 1017 Join date : 09.02.2011 Age : 56 Lokacija : Dalmazia
| Naslov: Re: ČISTOĆA I UREDNOST pon tra 18, 2011 2:46 am | |
|
Nije izvadija san ga vanka da se ne pare više !!!!!!
Salu2
| |
|
| |
Kisin Banja Luka
Broj postova : 6 Points : 8 Join date : 15.03.2011 Age : 40 Lokacija : Banja Luka
| Naslov: Re: ČISTOĆA I UREDNOST sri tra 20, 2011 7:02 am | |
| Koji preparat je najbolji protiv tekuti, odnosno da ima najduzi ucinak? | |
|
| |
KOBAC
Broj postova : 249 Points : 272 Join date : 03.03.2011
| Naslov: Re: ČISTOĆA I UREDNOST sri tra 20, 2011 7:17 am | |
| - Kisin Banja Luka je napisao/la:
- Koji preparat je najbolji protiv tekuti, odnosno da ima najduzi ucinak?
Odlične rezultate daje jedna kap Frontlinea na vratu sa stražnje strane glave,direktno na kožu. | |
|
| |
Kisin Banja Luka
Broj postova : 6 Points : 8 Join date : 15.03.2011 Age : 40 Lokacija : Banja Luka
| Naslov: Re: ČISTOĆA I UREDNOST sri tra 20, 2011 7:51 am | |
| Koliko se puta ptici stavlja, jednom ili dvaput godisnje, jer ja psima dajem tri puta zbog krpelja? | |
|
| |
bošket
Broj postova : 348 Points : 356 Join date : 19.03.2011 Lokacija : najlipši grad na svitu
| Naslov: Re: ČISTOĆA I UREDNOST sri tra 20, 2011 8:04 am | |
| Ja stavljam dva puta.
I nemam problema.
Svakoj novoj ptici obavezno! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: ČISTOĆA I UREDNOST sri tra 20, 2011 8:04 am | |
| Slažem se da je frontlin najbolji.Ja stavim svakoj novoj tici šta uđe u moje jato,a inace dva puta godišnje,ne više od toga jer su mi zašticene od vanjskih utjecaja,pa mi tekut ne dolazi.Starim grdelinima ne stavljam nikako jer mi ga je muka vatat u ruku,a tekut ne može doci,ako se tretiraju novo pridošle. Samo osim toga treba mehanicki održavati cistocu,minjati cibe,dezinficirati. |
|
| |
Kisin Banja Luka
| Naslov: Re: ČISTOĆA I UREDNOST sri tra 20, 2011 8:42 am | |
| Hvala na odgovoru! Dali frontline suzbija i grinje sto budu i u dusniku ptice? | |
|
| |
bošket
| Naslov: Re: ČISTOĆA I UREDNOST sri tra 20, 2011 8:44 am | |
| Kao preventiva da.
Za već zaražene ptice učinkovitiji mi se pokazao ivermectin. I nakon toga Tilogal. | |
|
| |
Kisin Banja Luka
| Naslov: Re: ČISTOĆA I UREDNOST sri tra 20, 2011 8:46 am | |
| Ok! Zanimalo me ako ptice nisu zarazene! | |
|
| |
Jack Sparrow
Broj postova : 61 Points : 83 Join date : 27.09.2011 Age : 48 Lokacija : tamo kadi ti nisi...
| Naslov: Re: ČISTOĆA I UREDNOST pet tra 19, 2013 5:02 am | |
| pozz Moćune,jel se ikako pojavljuju tekuti tu u toj drvenini... jesi kada imao problem sa njima,i ako jesi kako si to sve očistio i riješio ih se... - Moćun je napisao/la:
Bog !!
Dajte brate poslikajte te svoje DIKE od čistoće pa da i mi prljavci" naučimo nešto !!!!
[img] By null at
2011-02-25[/img]
Salu2 | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: ČISTOĆA I UREDNOST | |
| |
|
| |
| ČISTOĆA I UREDNOST | |
|