| Atak na pticarnik | |
|
+7GRANDE DjordjeVet sasko PESTI Moćun vrca zoran ptice pjevice 11 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
zoran ptice pjevice
Broj postova : 24 Points : 34 Join date : 06.02.2011 Age : 54 Lokacija : Banja Luka
| Naslov: Atak na pticarnik pet vel 11, 2011 9:54 pm | |
| | |
|
| |
vrca
Broj postova : 479 Points : 514 Join date : 03.02.2011 Age : 43 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Atak na pticarnik pet vel 11, 2011 11:00 pm | |
| triba je metlon po kostima..... | |
|
| |
Moćun
Broj postova : 977 Points : 1017 Join date : 09.02.2011 Age : 56 Lokacija : Dalmazia
| Naslov: Re: Atak na pticarnik pet vel 11, 2011 11:27 pm | |
|
Bog !!!
Eto razloga zašto ptice držim u kući( na oku) !!! Nekidan stavim na prozor (sa unutarnje strane) ptice i sjedim na kompu, pola metra od njih kad tresss u staklo , sokolić se zabija i tako je brzo uteka fala bogu da ptice nisu ni trepnule !!!!!!
Moga sam ga posli uhvatiti ali kontam neka beštije !!!!!
Puno pisme i što manje nevolja !!!
M!!!!
| |
|
| |
zoran ptice pjevice
Broj postova : 24 Points : 34 Join date : 06.02.2011 Age : 54 Lokacija : Banja Luka
| Naslov: Re: Atak na pticarnik sub vel 12, 2011 12:27 am | |
| A jos veci isfur je sto mi je otisla kuja Njemackog ovcara. Pustio sam je sinoc iz boxa da se macka ne bi ponovo vratila a zaboravio jutros da sam je uopste pustao i ona je iskoristila priliku i prosetala malo... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Atak na pticarnik sub vel 12, 2011 12:43 am | |
| Zamislite ovo,
Neka beštija ko velika pantagana,samo sa kitnjastim repom,zalipila se na žicanu mrižu od ticarnice.Ja sam na trecem katu i gori mi svitlo na balkonu.Žena ostala gledat televiziju,pa zaspala.a oko dvi ure po ponoci probudio je to grebanje po vratima (mriža),od ormara.
Miš(pantagana,pacov) nije,vjeverica nije.Jedino da nije kuna,ali ne mogu virovat da je ima u gradu.
Šta mislite? |
|
| |
vrca
Broj postova : 479 Points : 514 Join date : 03.02.2011 Age : 43 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Atak na pticarnik sub vel 12, 2011 12:48 am | |
| Kuna sigurno,ima san i ja problema s njom.Doduse na selu,starom piliće podavila.Zajebana zivotinja prodje kroz malu rupicu i sta je najgore ubija iz igre tj.dok nepotamani sve nestaje iako nije gladna | |
|
| |
PESTI
Broj postova : 251 Points : 259 Join date : 09.01.2011 Age : 54 Lokacija : ZADAR
| Naslov: Re: Atak na pticarnik sub vel 12, 2011 1:32 am | |
| Šteta Zorane za ptice,u svakom slučaju i dobro jer još nisi počeo sa uzgojem a do tada bi oporavak trebao biti potpun.
| |
|
| |
zoran ptice pjevice
| Naslov: Re: Atak na pticarnik sub vel 12, 2011 3:10 am | |
| Pa trebalo bi biti sve ok,nadam se. Svi lete,jedino zuti satine je tuto koplet izgubio pera. | |
|
| |
PESTI
Broj postova : 251 Points : 259 Join date : 09.01.2011 Age : 54 Lokacija : ZADAR
| Naslov: Re: Atak na pticarnik sub vel 12, 2011 3:59 am | |
| Je li taj na slici avatara ahatni witkop . Lipa mutacija su ti witkopi ,baš bi mu dobro došla ona moja lutino,....haha | |
|
| |
zoran ptice pjevice
| Naslov: Re: Atak na pticarnik sub vel 12, 2011 5:50 am | |
| Je ahat witkop. Prejaka ptica... | |
|
| |
sasko
Broj postova : 2 Points : 2 Join date : 23.01.2011 Age : 49
| Naslov: Re: Atak na pticarnik sub vel 12, 2011 7:10 am | |
| | |
|
| |
DjordjeVet
Broj postova : 172 Points : 197 Join date : 17.01.2011 Age : 44
| Naslov: Re: Atak na pticarnik sub vel 12, 2011 7:11 am | |
| - bariton je napisao/la:
- Zamislite ovo,
Neka beštija ko velika pantagana,samo sa kitnjastim repom,zalipila se na žicanu mrižu od ticarnice.Ja sam na trecem katu i gori mi svitlo na balkonu.Žena ostala gledat televiziju,pa zaspala.a oko dvi ure po ponoci probudio je to grebanje po vratima (mriža),od ormara.
Miš(pantagana,pacov) nije,vjeverica nije.Jedino da nije kuna,ali ne mogu virovat da je ima u gradu.
Šta mislite? puh? | |
|
| |
sasko
Broj postova : 2 Points : 2 Join date : 23.01.2011 Age : 49
| Naslov: Re: Atak na pticarnik sub vel 12, 2011 9:31 am | |
| - DjordjeVet je napisao/la:
- bariton je napisao/la:
- Zamislite ovo,
Šta mislite? puh? kuna | |
|
| |
zoran ptice pjevice
| Naslov: Re: Atak na pticarnik sub vel 12, 2011 10:31 am | |
| | |
|
| |
GRANDE
Broj postova : 533 Points : 559 Join date : 09.01.2011 Age : 55 Lokacija : SPLIT-STP VAŠA ODLIČNA ZA MENE SRENJA.....
| Naslov: Re: Atak na pticarnik uto vel 15, 2011 7:18 am | |
| - bariton je napisao/la:
- Zamislite ovo,
Šta mislite? O to je vjerovatno kuna kad ima lip rep,ali tako visoko se popet mogla bi bit i srodnik pacova VJEVERICA, meni kad je napa tiće bija je PACOV jedva san ih se rješija jer je bila cila EKIPA..... | |
|
| |
frzelin
Broj postova : 583 Points : 629 Join date : 13.01.2011 Age : 51 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Atak na pticarnik uto vel 15, 2011 7:37 am | |
| - GRANDE je napisao/la:
- bariton je napisao/la:
- Zamislite ovo,
Šta mislite? O to je vjerovatno kuna kad ima lip rep,ali tako visoko se popet mogla bi bit i srodnik pacova VJEVERICA, meni kad je napa tiće bija je PACOV jedva san ih se rješija jer je bila cila EKIPA..... Šta može kod njega doć nego kuna a neče izač ne boj se. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Atak na pticarnik čet vel 17, 2011 3:56 am | |
| Ne mogu vjerovat da kuna može u gradu preživjeti i hraniti se,vremena se mijenjaju.Skoro će nam i vukovi kopati po kontejnerima. |
|
| |
F I N K O
Broj postova : 393 Points : 400 Join date : 17.01.2011 Age : 53 Lokacija : Komiža
| Naslov: Re: Atak na pticarnik čet vel 17, 2011 7:58 am | |
| - KOBAC je napisao/la:
- Ne mogu vjerovat da kuna može u gradu preživjeti i hraniti se,vremena se mijenjaju.Skoro će nam i vukovi kopati po kontejnerima.
hahaha,srića da nema onih majmuna ko po Indiji ! | |
|
| |
Gigo
Broj postova : 965 Points : 965 Join date : 26.05.2012 Lokacija : Dalmacija
| Naslov: Re: Atak na pticarnik uto sij 08, 2013 8:20 am | |
| DOBRA VEČER
Ma naj vjerojatnije nije kuna,u dučanu nema repa, a nije ni beštija kuna,več ako sve nije šala predrator elegantni veličine patangane vižlasti napadač svega a pogotovo tiča ,kitinjasta repa LASICA.
POZDRAV
| |
|
| |
carduelis carduelis
Broj postova : 15 Points : 21 Join date : 01.02.2015
| Naslov: Re: Atak na pticarnik čet vel 05, 2015 7:59 am | |
| oprezno s predatorima triba ih se pazit ima ih puno sta se mogu provuc kroz male rupe bas kao kuna.... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Atak na pticarnik | |
| |
|
| |
| Atak na pticarnik | |
|