Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Free Forum BATUDA

Ptice pjevice fauna europe - Forum češljugar štiglec štiglic grdelin zelendur kanarinac konopljar cajzlić žutarica kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur, kringl, bastard, krstokljun, slavuj, egzote, zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanj

Početna stranicaPočetna stranica  PortalPortal  Latest imagesLatest images  PretraľnikPretraľnik  RegistracijaRegistracija  Login  

parilica za ptice

Go down 
5 posters
Autor/icaPoruka
majstor dejan

majstor dejan

Broj postova : 32

parilica za ptice Empty
PostajNaslov: parilica za ptice   parilica za ptice Emptyned kol 11, 2013 7:42 am

dimenzije 1,20x30x40.DxSxV,sa pregradama za odvajanje muzijaka [img][[img]parilica za ptice Vutv [/img]URL=https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/849/05h2.jpg/]parilica za ptice 05h2[/URL] [/img],
[Vrh] Go down
majstor dejan

majstor dejan

parilica za ptice Empty
PostajNaslov: parilica za ptice   parilica za ptice Emptysub ruj 21, 2013 8:21 am

dimenzije 1,15x18x25 [img]parilica za ptice Jnsk [/img]
[Vrh] Go down
ĐEKO

ĐEKO

Broj postova : 731

parilica za ptice Empty
PostajNaslov: Re: parilica za ptice   parilica za ptice Emptysub ruj 21, 2013 9:53 am

Svaka cast majstore DEANE stvarno ih izradzujes bas profesionalno..nego reci mi imas li posla dali ih neko trazi da ih kupi??? ..sto se tice mene DRVENI kafezi su za mene PROSLOST nemoj me pogresno razumit ,,ovi danasnji metalni su PROSTI za odrzavanje mnogo jednostavni za odrzavanje

poz majstore deane
[Vrh] Go down
majstor dejan

majstor dejan

parilica za ptice Empty
PostajNaslov: parilica za ptice   parilica za ptice Emptysub ruj 21, 2013 10:29 am

pozdrav druze.hvala na pohvalama!trudim se da da to izgleda dobro i da je musterija zadovoljna.sto se tice posla imam i to dosta,ponekad ne mogu da postignem da uradim koliko mi narucuju.jer ja kao profesionalni stolar gledam da to bude u dobrom kvalitetu i da dobro izgleda.znam da je lakse odrzavati ptice u metalnim kavezima,ali ( mozda ce malo izgledati pristrasno ,profesionalna deformacija ) u drvenim dobijaju ptice pravi izgled.zamisli crvenog kanarinca u ovakvim parilicama ili kavezima,a zamisli ga u metalnim.gde lepse izgleda?naravno kad imas mnogo ptica recimo 50 lakse je odrzavati u metalnim kavezima ili letelicama itd.ja dugi niz cuvam ptice faune ali ne razmozavam jer nemam toliko vremena da bi se posvetio tome.pozdrav:cheers: 
[Vrh] Go down
majstor dejan

majstor dejan

parilica za ptice Empty
PostajNaslov: parilice za ptice   parilica za ptice Emptypet lis 18, 2013 3:39 am

1,15x18x25/[img][URL=https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/547/1r7l.jpg/]parilica za ptice 1r7l [/img]jpg/]parilica za ptice Nzeb[/URL] [/img]
[Vrh] Go down
majstor dejan

majstor dejan

parilica za ptice Empty
PostajNaslov: Re: parilica za ptice   parilica za ptice Emptysri stu 13, 2013 9:49 am

1,15x30x40/[img]parilica za ptice Ptsm
[Vrh] Go down
F I N K O

F I N K O

Broj postova : 393

parilica za ptice Empty
PostajNaslov: Re: parilica za ptice   parilica za ptice Emptypet stu 15, 2013 8:34 am

A koji ti je ovo kip ???
[Vrh] Go down
majstor dejan

majstor dejan

parilica za ptice Empty
PostajNaslov: Re: parilica za ptice   parilica za ptice Emptypet stu 15, 2013 8:41 am

F I N K O je napisao/la:
A koji ti je ovo kip ???
kip Kneza Lazara Hrebeljanovica.inace Krusevac je Lazarev grad
[Vrh] Go down
majstor dejan

majstor dejan

parilica za ptice Empty
PostajNaslov: Re: parilica za ptice   parilica za ptice Emptysub vel 08, 2014 5:01 am

dimenzije 1,15x22x26.[img]parilica za ptice Lqxj
[Vrh] Go down
Jack Sparrow

Jack Sparrow

Broj postova : 61

parilica za ptice Empty
PostajNaslov: Re: parilica za ptice   parilica za ptice Emptyned vel 16, 2014 8:49 am

jel to moguće uvesti u Hrvatsku...
[Vrh] Go down
MONSTRUMO

Broj postova : 855

parilica za ptice Empty
PostajNaslov: Re: parilica za ptice   parilica za ptice Emptyned vel 16, 2014 9:03 am

Je je Java, samo moraš platit carinu Smile
[Vrh] Go down
majstor dejan

majstor dejan

parilica za ptice Empty
PostajNaslov: Re: parilica za ptice   parilica za ptice Emptyned vel 16, 2014 10:05 am

bez problema.ne placa se carina
[Vrh] Go down
Sponsored content

parilica za ptice Empty
PostajNaslov: Re: parilica za ptice   parilica za ptice Empty

[Vrh] Go down

parilica za ptice
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Kavez parilica za ptice