Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Free Forum BATUDA

Ptice pjevice fauna europe - Forum češljugar štiglec štiglic grdelin zelendur kanarinac konopljar cajzlić žutarica kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur, kringl, bastard, krstokljun, slavuj, egzote, zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanj

Početna stranicaPočetna stranica  PortalPortal  Latest imagesLatest images  PretraľnikPretraľnik  RegistracijaRegistracija  Login  

vers laga Prestige

Go down 
Autor/icaPoruka
grizli

Broj postova : 17

vers laga Prestige  Empty
PostajNaslov: vers laga Prestige    vers laga Prestige  Emptypet oľu 01, 2013 8:09 am

su dal voznik u zagrebu sljedeci tjedan dolazi konacno šleper robe pred sami uzgoj pa svi ljubitelji i korisnici koji ce trebati proizvode a nisu iz Zg slobodno neka mi se jave radu cu poslati HP ili busom . pozdrav Smile
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: vers laga Prestige    vers laga Prestige  Emptypet oľu 01, 2013 12:00 pm

geek

Zadnja promjena: žako; ned lip 23, 2013 6:51 am; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
grizli

Broj postova : 17

PostajNaslov: Re: vers laga Prestige    vers laga Prestige  Emptypet oľu 01, 2013 3:31 pm

Radi prijatelju sam nas je malo iznenadio ovu jesen je samo jedan uvoz napravio u 10 dana ode sleper a pola ljudi ostalo bez hrane i preparata ! na sleper robe se podigla cijena i do 7000 eu nije malo ! pa je malo stao gazda no uvidio je da je pogresio ljudi u ZG i okolici popizdili ! zima voaljere pune nema hrane na koju su nauceni uzgajivaci . neki dan sam bio s Daliborom mob i telef gori covijek se nezeli javiti nema sto za prodat . stari uzgajivaci vec polozili akontaciju za robu koja jos nije stigla Smile mislim da ce drugi tijedan biti pakao kod njega , no tu su i Alira ZD te Spartan ZG . neznam kako je dolje u ST s hranom . pozdrav
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: vers laga Prestige    vers laga Prestige  Empty

[Vrh] Go down

vers laga Prestige
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.