Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Free Forum BATUDA

Ptice pjevice fauna europe - Forum češljugar štiglec štiglic grdelin zelendur kanarinac konopljar cajzlić žutarica kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur, kringl, bastard, krstokljun, slavuj, egzote, zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanj

Početna stranicaPočetna stranica  PortalPortal  Latest imagesLatest images  PretraľnikPretraľnik  RegistracijaRegistracija  Login  

Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše

Go down 
+46
bevanda
DjordjeVet
kolombar
myki
portulata
Škuri tić
mijo
tomislav
lorena1990
pele
hipy
roko
gare
Markan
KOBAC
JAMES BOND
nicaze
F I N K O
brabus
domo
novavarosbl
mig29
probiotik
PESTI
bošket
Galeb
lubinko
PSIHO
lord189
Baketina
enver
angjello
prava zijada
pujdo
Tic_Bal.
vrca
frzelin
ĐEKO
ivica
YOGI
euzebio
ivica.milanovic13
MONSTRUMO
Gigo
Moćun
CIBO
50 posters
Go to page : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 24 ... 28  Next
Autor/icaPoruka
Gost
Gost
Anonymous

Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 20 Empty
PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 20 Emptypet lip 14, 2013 7:46 am

Eto,

ipak me uho i dojam nisu varali ,

od svih gara,roka i prčeva,

ostane Mikula,

Profa i Mikula cheers
[Vrh] Go down
ivica.milanovic13

Broj postova : 122

Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 20 Empty
PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 20 Emptypet lip 14, 2013 8:29 am

Vara tebe uho samo tako!!!  Slusa si ti tog tica proslo lito i reka si da mu je zijada ka FISC OD VRDUNA !!!!

Nema veze znam ja odavno da si ti tanak nasloni uvo na oni fumar sta ces ga montirat na forum da ti dim procisti usi
[Vrh] Go down
ivica.milanovic13

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 20 Emptypet lip 14, 2013 8:48 am

Objasnili su tebi svi sve koji su tribali pa kad prodjes isprid ogledala reci EJ DISI pa ces mi rec koji je bija odgovor
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 20 Emptypet lip 14, 2013 8:56 am

Možda ,

a možda taj više i nije Mikule:(

Na kraju krajeva zašto ne ,ako su moje zijade ka "KAD UGAZIŠ MIŠA NA REP" ,cheers

zašto ove nebi bile "FISC OD VRDUNA",cheers

pa ko šta voli,

jedino me oni tvoj buni,

Kratak fisc od vrduna a glas ka u miša ,necuješ ga na dva metra.

Isto mi je drago šta si ga donija na glatkodrom:D

Svaka cast:cheers:
[Vrh] Go down
ivica.milanovic13

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 20 Emptypet lip 14, 2013 9:07 am

Evo da jos ovo napisem

Svima je jasno da su vlasnici ovog foruma tkz glatki 

Tu nas ima dosta koji smo njima jedna vrsta likarije i sta se mene tice od danas ja zavrsavam sve sta se  tice ovog foruma! Pozzz svima
[Vrh] Go down
PESTI

PESTI

Broj postova : 251

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 20 Emptypet lip 14, 2013 6:09 pm

Glatki ,....POSTROJAVANJE !

Opet ste bili zločesti , za kaznu vam dajem po 100 sklekova svakome i zadnji na ručak .
[Vrh] Go down
ivica

ivica

Broj postova : 198

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 20 Emptypet lip 14, 2013 6:45 pm

PESTI je napisao/la:
Glatki ,....POSTROJAVANJE !

Opet ste bili zločesti , za kaznu vam dajem po 100 sklekova svakome i zadnji na ručak .
Nema vam labavo sa pestijem , to je  pješadija ljuta .
[Vrh] Go down
ivica

ivica

Broj postova : 198

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 20 Emptysub lip 15, 2013 12:23 am

Dragi moji kolege  danas sam ima nezgodno iskustvo , ima sam posjet policije i vatrogasaca  prije  15 minuta ,  začuđeno sam ih gleda šta oće , oni kažu šta vam to dimi iz kuće , a ja na to   PA  PUSTIJA SAM BILI DIM SAM SEBI  ZA OVU GODINU , počastim kolege  i evo još se dimi , pozzzzzzzzzzzz.
[Vrh] Go down
frzelin

frzelin

Broj postova : 583

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 20 Emptysub lip 15, 2013 12:29 am

ivica.milanovic13 je napisao/la:
Evo da jos ovo napisem

Svima je jasno da su vlasnici ovog foruma tkz glatki 

Tu nas ima dosta koji smo njima jedna vrsta likarije i sta se mene tice od danas ja zavrsavam sve sta se  tice ovog foruma! Pozzz svima
Bravo strava to si triba učinit puno prije samo nemoj ti priskočit repeticije kod jogija lako je za forum on če postojat i bez tebe...SadSad
[Vrh] Go down
Gigo

Gigo

Broj postova : 965

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 20 Emptyned lip 23, 2013 7:30 am

Živili.

Moram spomenuti današnji dan koji nas veže i spaja kroz naš
hobi.Vruče je bilo ali nisam se preda vatra,žerava,pakal cičilo je
meso, vonj se širio a mi smo gasili žeđ.Svako malo iz potoka koji
dobro još radi vadili smo razna ladna piča svak po svom guštu.
U ladovini smo da je bilo još malo i bave spasilo bi od ove pasije
vručine.Padale su čakule dok su se usta odmarala pa zati udri po
mesu i piču,svega u izobilju a ima i nas i dobro je svega je ostalo.
Svako malo neko diže pismu piva se iz srca paraju se glasnice nema
treme sve ozvanja u akordu jaka volumena.Fermaj zaliji suvo grlo ubaci
malo u kjun, ožeži nek puca ,ovo je muški glas,nismo za baci.Kolege pre
zadovoljne nije mi ža šta me vatra žderala sve je prošlo,nemože bolje.
Za kraj sve zatvorili,pokupili ponili sve do auta i komanda glasi fermaj,
kolega diže pismu A KAD MI DOĐEŠ TI ostali prihvačaju sve se ori pa mi
smo Dalmatinci,e to je tičarski hobi.Ekipu održalo samo 15 kolega vručina
učinila svoje ,pa dobro da nas je i toliko došlo.

POZDRAV.
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 20 Emptyned lip 23, 2013 7:42 am

Gigo je napisao/la:
Živili.

Moram spomenuti današnji dan koji nas veže i spaja kroz naš
hobi.Vruče je bilo ali nisam se preda vatra,žerava,pakal cičilo je
meso, vonj se širio a mi smo gasili žeđ.Svako malo iz potoka koji
dobro još radi vadili smo razna ladna piča svak po svom guštu.
U ladovini smo da je bilo još malo i bave spasilo bi od ove pasije
vručine.Padale su čakule dok su se usta odmarala pa zati udri po
mesu i piču,svega u izobilju a ima i nas i dobro je svega je ostalo.
Svako malo neko diže pismu piva se iz srca paraju se glasnice nema
treme sve ozvanja u akordu jaka volumena.Fermaj zaliji suvo grlo ubaci
malo u kjun, ožeži nek puca ,ovo je muški glas,nismo za baci.Kolege pre
zadovoljne nije mi ža šta me vatra žderala sve je prošlo,nemože bolje.
Za kraj sve zatvorili,pokupili ponili sve do auta i komanda glasi fermaj,
kolega diže pismu A KAD MI DOĐEŠ TI ostali prihvačaju sve se ori pa mi
smo Dalmatinci,e to je tičarski hobi.Ekipu održalo samo 15 kolega vručina
učinila svoje ,pa dobro da nas je i toliko došlo.

POZDRAV.
cheerscheerscheers
[Vrh] Go down
Tic_Bal.

Tic_Bal.

Broj postova : 859

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 20 Emptysri lip 26, 2013 1:30 am

Tic_Bal. je napisao/la:
http://www.carduel.com/stiglic_mp3/batuda1a.mp3  

PESTI:
Odličan primjer FALŠE BATUDE .(totalno krive)
Grdelin ide po taktovima ,,tipi-tipi-tipi,, iza kojih stavlja totalno neispravni ,deformirani i ružni ostatak dzijade .(vrćiiiiii) 
Ajme onome čiji grdelin više puta otpiva ovakvu ,,batudu,, .Takvo pivanje treba pod hitno odvajati od ostalih grdelina koji to nemaju jer vrlo lako postane GLAVNO PIVANJE čitave ekipe .
Mladi će to prvo naučiti ,a stari prihvatiti kroz godinu oko mitarenja i u tren oka imaš čitavo jato koje ,,sjedi,, na FALŠOJ BATUDI . Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 20 277638789Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 20 277638789 

MOJ KOMENTAR :
Usporeno je skoro pa isto pestijevom grdelinu Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 20 Icon_scratch 
carduel neznam kako ti niko to nije napisao .  

MONSTRUMO : Ti si balta stvarno gluvas Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 20 Icon_smile

https://www.youtube.com/watch?v=PoGSeDfEzRU

MONSTRUMO ?

Ovo je najviše stavljeno zbog tebe ali ni rijeci nisi napisao ovdje.

Tamo na onom forumu gdje ti vodis kolo si me nazvao GLUVAŠEM po neznam koji put.
[Vrh] Go down
prava zijada

prava zijada

Broj postova : 185

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 20 Emptysri lip 26, 2013 4:18 am

Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 20 Empty  MONSTRUMO

ja NE PRIPADAM STP-u odnosno dalmatinskom pogledu (modernom) na tiće. mene tradicija nicija ne zanima ukoliko je stroga i iskljuciva po bilo kojem pitanju. grdelinov pjev nije crno bjeli, on je šaren i ja ne ocjenjujem grdelina po *boji* zijade niti po duzini zijade. za mene on prvo mora znat PJEVAT, a onda sve drugo. vi prvo slusate zijadu i ako ona ne zadovoljava (tu je sad veliki problem jer svatko ima svoje tumačenje koje smatra ispravnim) vama grdelin nista ne vridi!

Jedan iskreni dio napisanog  posta g.Monstruma po kojem se vide želje i traženja u pjesmi grdelina a koja su vidno drugovačija od našeg.G.Monstrumu boja i dužina zije nisu važne već grdelin mora znat PJEVAT kaže on.Ovo je jasno i više o ovome nije potribno razgovarat ali uplitanje g.Monstruma u sve
što ga se ne tiće i to jako bezobraznom  metodom  nije u redu ako sad znamo da od grdelina želi nešto treće od nas i ako znamo da se u STP ne tendi niti malo niti ga zanima.Ja sam očito kao i g.Tić Bal korisnik drugog foruma i svjedok sam bahatosti i bezobrazno napisanih postova g.Monstruma prema nekim osoboma.Žalosno i tužno ponašanje osobe koja piše da je ne zanima STP a ponaša se kao vrhovni arbitar STP sipajući otrov na sve strane iako svjestan svog neznanja i nezainteresiranosti u  ovom splitskom hobiju kako i sam priznaje.Loše ponašanje g.Monstrumo.
[Vrh] Go down
Gigo

Gigo

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 20 Emptysri lip 26, 2013 5:10 am

Živijeli.

Dajmo malo ravnoteže nebudimo previše strogi di i naj
manji dio  zijade nesavršen odmah je smatramo neprihvatljivom.
Po mom pogledu ako zijada bilo ravna ili kolumbar strogo se
uočuje na sluh kao presičena, nedovršena, nezavršena tu nema
spasa, a sad za neki detaljič koji nije posve primjeren u početku,
kao posve čitak,izbistren a zijada nosi pristojnost kolumbara i uredno
završava nebi bio strog za reči na prvu nevalja ništa.Ako triba biče
nešto niže vrednovana,ne velike fale ali ipak prolazna.Što se tiče
pojedini zijadi jačih kolumbara sa nešto rašpice kroz ispijev nebi bio
strog za odma škarta provukao bi i njih pod prolazno nižim bodovanjem
uvijek naspram posve idealnim bistrim zijad.Ovde se radi recimo o dvijema ligama
nebi jih miješao, di kod jednih samo prolazu caklene zijade u batudi a kod drugih
i zijade veči kolumbara sa dozom rašpice.To bi značilo u koju ligu želiš uči
na takmičenje( poštivaj njene standarde.)Jedino tako se može donekle održat
primjerena čakula šta znači ako želiš pobijedu po STP prolaziš samo sa caklenim
zijadama u kriterij vrednovanja,a ako želiš i sa zijadama koje nose dozu rašpe ideš
na Selakovo takmičenje pa kako prođeš.

POZDRAV.
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 20 Emptysri lip 26, 2013 7:33 am

Tako nekako Gigo,

ili drugim ricima ,

svaka ptica svome jatu.
[Vrh] Go down
YOGI

YOGI

Broj postova : 1061

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 20 Emptysri lip 26, 2013 7:51 am

Gigo je napisao/la:
Živijeli.

Dajmo malo ravnoteže nebudimo previše strogi di i naj
manji dio  zijade nesavršen odmah je smatramo neprihvatljivom.
Po mom pogledu ako zijada bilo ravna ili kolumbar strogo se
uočuje na sluh kao presičena, nedovršena, nezavršena tu nema
spasa, a sad za neki detaljič koji nije posve primjeren u početku,
kao posve čitak,izbistren a zijada nosi pristojnost kolumbara i uredno
završava nebi bio strog za reči na prvu nevalja ništa.Ako triba biče
nešto niže vrednovana,ne velike fale ali ipak prolazna.Što se tiče
pojedini zijadi jačih kolumbara sa nešto rašpice kroz ispijev nebi bio
strog za odma škarta provukao bi i njih pod prolazno nižim bodovanjem
uvijek naspram posve idealnim bistrim zijad.Ovde se radi recimo o dvijema ligama
nebi jih miješao, di kod jednih samo prolazu caklene zijade u batudi a kod drugih
i zijade veči kolumbara sa dozom rašpice.To bi značilo u koju ligu želiš uči
na takmičenje( poštivaj njene standarde.)Jedino tako se može donekle održat
primjerena čakula šta znači ako želiš pobijedu po STP prolaziš samo sa caklenim
zijadama u kriterij vrednovanja,a ako želiš i sa zijadama koje nose dozu rašpe ideš
na Selakovo takmičenje pa kako prođeš.

POZDRAV.

HI HI HI HI to gigo,rašpe na selakovo takmićenje.
[Vrh] Go down
Gigo

Gigo

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 20 Emptysri lip 26, 2013 8:32 am

Dobra večer Yogi.

Poštivam vaš princip na pogled samo čistih po vaši glatki
zijadi.

I ja sam sam pristalica naj bočji vrsti zijade( kristalni.)

Nepišem ovo zbog sebe več sam večinom u jako velikom
dodiru,susretu i sa mnogo( kolega jakih poznavaoca batudi
a u ovom slučaju zijadi.)

Svi oni su u večini za naj bolju imati zijadu posve bistru,caklenu
ali isto tako nisu za odbacit zijade sa dozom blaže rašpice ako
su izvedene u jako dobrom kolumbaru.

Opet kažem puno veči broj kolega teži idealnoj zijadi ali
se isto tako lako ne riješava zijadi sa ponešto rašpice.

Ja samo donekle tražim neku vagu pa nek ide na dvije
več spomenute lige vrednovanja i prihvačanja.

POZDRAV.  pobijedniče po STP.
[Vrh] Go down
PESTI

PESTI

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 20 Emptysri lip 26, 2013 6:22 pm

Gigo, nema više nikakve sumnje , postao si čisti GLATKI .Very Happy
[Vrh] Go down
Gigo

Gigo

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 20 Emptysri lip 26, 2013 10:29 pm

Bog.

Griješiš Pesti nisi ni blizu točan pa evo samo ču te ukratko
demantirat,kad bi tio birat onda bi se ja mašio za zijadu sa
dozom rašpice jako velika luka kolumbara od Roka.P.

pozdrav.
[Vrh] Go down
Tic_Bal.

Tic_Bal.

Broj postova : 859

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 20 Emptysri lip 26, 2013 11:39 pm

Gigo nedaj se Smile

Rekao sam ti nesmijes dati prolaz GLATKIMA Smile

Možda te sada ostave na miru jer si izabrao drugu zijadu za svoj ukus Wink
[Vrh] Go down
prava zijada

prava zijada

Broj postova : 185

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 20 Emptyčet lip 27, 2013 12:10 am

Gigo je napisao/la:
Bog.

Griješiš Pesti nisi ni blizu točan pa evo samo ču te ukratko
demantirat,kad bi tio birat onda bi se ja mašio za zijadu sa
dozom rašpice jako velika luka kolumbara od Roka.P.

pozdrav.

G.Gigo ovim ričima pokazuje koliko je velik čovik i tićar jer mada od prvog dana piše da mu tzv.glatke zije ne odgovaraju u potpunosti ipak nikad nije omalovažio taj pjev.Iskren i dobar čovik.
[Vrh] Go down
Gigo

Gigo

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 20 Emptyčet lip 27, 2013 12:22 am

Živio Tič Bal.

Za mene je prošla zijada glatkih nešto specifične izvedbe u početku,
ne naj idealnije ali dalje ona ide jako pristojno do u kraj.

U ovom slučaju da malo smirim kolegu iz Zadra pa da vidi da nisam
ničiji pristalica več samo iznosim svoje mišljenje pa sam se odlučijo
sa guštom sebi podržat zijadu Roka P.

Bez zablude ja sam simpatizer( čistih posve idealni kristalni zijadi.)

A evo i da rečem da sad kad sam posluša snimak Pestijeva grde. očito
sam več kroz zaborav dao prije netočan opis, di sad na sluh snimka uočavam
rašpu a s obzirom da taj manji model zijade koja digo i je sva ispivana cila,
ne podržavam je jer nema sijenu kolumbara kao u Roka.P.

To znači da ču prihvatit i manju dozu rašpani zijadi samo u slučaju
ispivani( jako dugi lukova,parabola kolumbara zijadi.)

POZDRAV.
[Vrh] Go down
Gigo

Gigo

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 20 Emptyčet lip 27, 2013 5:28 am

Živio Prava Zijada.

Moram reči da vidim ima tu još kolega koji jako dobro znaju
kako je ispeči ovaj zanat(svojim radom i dijelom) dugogodišnjim,
pa stoga i neide se uvijek britvom gdje može proč batuda.

Naj lakše je odma zasiječi,pogaziti tiča pa i za naj manji nedostatak.

Uvijek se u večini može nači neka manica ali sve te sitnije mane
nebi tribale nikako prišit, dozvolit da imamo snage naprvu reči nevalja.

Tko je go odigra puno svojih utakmica znače šta znači malo
i fleksibilnosti za manji ne baš primjereni detaljić kod batude grdelina.

Za sebe držim malo tvrđi stav (štabi tio ka prolazi) ali za sve kolege
nešto blaži primjereni realni pogled na prihvačanje pisme (bat.) tiča.

POZDRAV.

[Vrh] Go down
PESTI

PESTI

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 20 Emptyčet lip 27, 2013 9:48 pm

Gigo je napisao/la:

U ovom slučaju da malo smirim kolegu iz Zadra pa da vidi da nisam
ničiji pristalica več samo iznosim svoje mišljenje pa sam se odlučijo
sa guštom sebi podržat zijadu Roka P.

Bez zablude ja sam simpatizer( čistih posve idealni kristalni zijadi.)

POZDRAV.

Gigo, meni su ,,glatki,, najdraži na forumu.Između nas je sve kristalno čisto i jasno . Nemoj misliti ako sam siguran da si i ti ,,glatki ,, da je to nešto loše. Baš suprotno .
Izborom dzijade iz skupine ,,rašpe,, koje si mahom selektirao u drugu ligu ,,Selak,, malo si mi trenutno  neshvatljiv .
Zar je moguće da dzija koja je rašpava i iz ,,druge lige,, tebi simpatizeru kristalnih i čistih dzijadi bolje,, ide u uho ,,od prvoligaša glatkih .
Nešto tako nema smisla  .

Glatkima ,,njihov ustav,, brani imati rašpave i slušati preko dvije takve dzijade .

Simpatizerima glatkih dzijadi nije važno što nedostaje poneko slovo u početku ,nema ništa u sredini i što ono čega nema nikada neće biti naučeno ,već će se godinama razvlačiti preko mladih tica .Neotpjevano slovo je smrtonosno samo za ,,drugoligaške ,, dzijade .

Koja dobra podjela dzijadi nakon ,,rašpe,,i ,,turpije,, .

---prva liga (Bili dim )

---druga liga (svi ostali -do ,,Selak takmičenje ).
[Vrh] Go down
Gigo

Gigo

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 20 Emptypet lip 28, 2013 12:11 am

Živio Pesti ijako smo generacija ipak nas u ovom hobiju dijeli
veči i manji dio vremena( strogo posvečem) samo ovom detalju
zvani( batuda).To šta sam ja tebi malo neshvatljiv za mene i nije
toliko važno.Dirniču se stari pisani postova di se lako uočava da
ijako sam pristalica naj lipši vrsti zijadi(cakleni) više puta spomenuto,
da ja rado prihvačam i drugi tip zijade jaka kolumbara,dužine ako je
rašpa blago uočljiva kroz putanju.Stoga bi ovako rekao da postoji( dobar
razmak) u vrstama načina ispivani rašpani zijadi od blagi vrsti rašpica do
posve debeli,grezi,škripljivi rašpi.Ža mi je očito moram u detalje ponavljat.
Što se tiče ekipe glatkih ljudi imaju svoj stav za vrst zijade i nema se
tu više šta pričat.

POZDRAV.
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 20 Empty

[Vrh] Go down

Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše
[Vrh] 
Stranica 20 / 28.Go to page : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 24 ... 28  Next
 Similar topics
-
» Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.
»  Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše