Broj postova : 198 Points : 199 Join date : 17.01.2011 Lokacija : 17. o9. 1976
Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše ned lip 09, 2013 2:10 am
YOGI je napisao/la:
ivica je napisao/la:
Evo još koji put da se ja izjasnim SVAKA ČAST JOGIJU NA POZIVU , Ali nemogu se maknit od dojma da je ta tičarska veličina od lani u ovo doba kad su sinjani bili , MORA POSUDIT TICE ZA IZNIT PRID LJUDE ,jer nije moga svoje od bruke iznit , sa istim tim ticama na današnji dan odgojit ticu KOJU TEŠKO KO MOŽE DOBIT , svaka čast samo iole ko zna u tice zna da se sa dobrim ticama teško more ić punnooo bolje , jel priroda je škrta , a kamoliii šta se kod vas dešava da se svake godine događa da se 4 godine zaredom izbacivaju sve bolji po ocjenu , evo mene nije sram priznat ja nisam ništa odgojija , opet sam na jaslama svog prike i njegovim ticama , a nemojte mislit da nisam špiritan , da neodam okolo , prva , druga , treća kovada , jedni pivaju liti , drugi zimi , stara 4 grdelina pivaju , ali bogami ni blizo ništaaaaaaaaaaaaa, pšozzzzzzzzzz
Zadro ima bit da je to neko zajebano pivanje kad ne možeš nikoga naućit.Hvala ti bože šta je u mene lagano pa uspijem s vremena na vrijeme izbacit bar srednjeg tića.Ima bit da je to do mladih koje ostavljam s pravih pošta.Ali kako to da pipe uspije izbacit s istim tićima a ti ne možeš?
Zato šta ja neznam , i štaću tako jee, , ali samo je bitno ko je sa čim zadovoljan ,
Tic_Bal.
Broj postova : 859 Points : 865 Join date : 18.01.2011 Age : 53 Lokacija : NICAZE OGRANAK-GLATKA-ZIJADA
Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše ned lip 09, 2013 2:36 am
Primjetio sam da je više tičara počelo držati ove TKV GLATKE tiče.
Meni pojedinci govore da sam se zajebo ali kada pogledam sve više i više tičara prelazi na ovaj pijev (nekoliko ih je na čekanju)
Poznajem i nekoliko skavolinaša što su prešli na TKV GLATKE
Bitno je da mi koji sada drzimo GLATKE da smo zadovoljniji nego prije a ostali šta misle to nam je nebitno
ps. Zato nemojte previše da gadite ove naše TKV GLATKE da nebi došli u situaciju da za koju godinu da promjenite pijev i stane neko u red na čekanje hehehehhe... ...neka malo šale
PESTI
Broj postova : 251 Points : 259 Join date : 09.01.2011 Age : 54 Lokacija : ZADAR
Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše ned lip 09, 2013 2:58 am
Tic_Bal. je napisao/la:
Primjetio sam da je više tičara počelo držati ove TKV GLATKE tiče.
Meni pojedinci govore da sam se zajebo ali kada pogledam sve više i više tičara prelazi na ovaj pijev (nekoliko ih je na čekanju)
Poznajem i nekoliko skavolinaša što su prešli na TKV GLATKE
Bitno je da mi koji sada drzimo GLATKE da smo zadovoljniji nego prije a ostali šta misle to nam je nebitno
ps. Zato nemojte previše da gadite ove naše TKV GLATKE da nebi došli u situaciju da za koju godinu da promjenite pijev i stane neko u red na čekanje hehehehhe... ...neka malo šale
Balta , viteže od Zenice .Podržavam te u slovo .Glatko pivanje je kao i svačije pivanje po izboru tko ga želi imati u kući. Sami gadite to pivanje na način što ga uzdižete ispred ostalih pivanja iako dobro znate koliko ,,piza,,. Poštivaj tuđe i biti ćeš poštovan , u suprotnom nastavak teme kako je krenila.
Tic_Bal.
Broj postova : 859 Points : 865 Join date : 18.01.2011 Age : 53 Lokacija : NICAZE OGRANAK-GLATKA-ZIJADA
Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše ned lip 09, 2013 3:20 am
Pesti podržavam skoro pa sve osim za ovo sto kazes da mi mislimo da "piza" mi to ne mislimo.
Mi mislimo da su ovo dobri tiči i da mogu iči naprijed.
Uvjerio sam se pesti kada sam slušao špicine dodali su pocetak batude naj manje 2-3 takta .
Čuo sam da je kod Tone dodao komplet 1 pletivo.
Domin safet je produzio zijadu.
Evo nekoliko primjera da se ide naprijed i nije to kako vi znate reči 2 takta i šupljača heheh.
Gigo
Broj postova : 965 Points : 965 Join date : 26.05.2012 Lokacija : Dalmacija
Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše ned lip 09, 2013 5:01 am
Živio imenjače IVICA.
Vidim dosta si toga napisa ajde red je i mene da ti odgovorim,primječujem da mi malo zavidiš jer te moja pisanja malo žicnu.Sigurno si nešto i saznao o meni biče mi dovoljno da su ti rekli dali volim veličati,lagati,nadam se da su ti rekli istinu. Več sam odavno napisa da nisam lovio očake ni bavio se sa njima u sve dubine mista koje si naveo,bio jesam puno puta sa kolegama po drugom pitanju mladci. Nisam nikad iša u nikog u Split ni Sinj ni Zadar itd šta to nemora značit ništa u vezi mojih sviju pisanja recimo( sumljiva znanja.)Sluša jesam kod nekih kolega to grguričko pivanje ali bilo je davno i sad se i nesičam točno batude.Znači stiskam pisajuči krug ostaje veliki rad u večini prijašnoj tiča iz žela.Tu sam dosta steka spoznaje dugotrajne i večina mojih pisanja spoznaje proizlazi iz tog pravca.Moram reči da dosta recimo (sumljiva znanja )steka sam slušajuči tiče od batudi kod drugi kolega iz ovih manjih mista. U mojim pisanjima ja sebe nemečem kao zicera to i ne spominjem ,možda za tebe sam tičar koji nešto zna ili ništa nezna,imaš pravo na svoje mišljenje.
POZDRAV.
ivica
Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše ned lip 09, 2013 8:11 am
Gigo je napisao/la:
Živio imenjače IVICA.
Vidim dosta si toga napisa ajde red je i mene da ti odgovorim,primječujem da mi malo zavidiš jer te moja pisanja malo žicnu.Sigurno si nešto i saznao o meni biče mi dovoljno da su ti rekli dali volim veličati,lagati,nadam se da su ti rekli istinu. Več sam odavno napisa da nisam lovio očake ni bavio se sa njima u sve dubine mista koje si naveo,bio jesam puno puta sa kolegama po drugom pitanju mladci. Nisam nikad iša u nikog u Split ni Sinj ni Zadar itd šta to nemora značit ništa u vezi mojih sviju pisanja recimo( sumljiva znanja.)Sluša jesam kod nekih kolega to grguričko pivanje ali bilo je davno i sad se i nesičam točno batude.Znači stiskam pisajuči krug ostaje veliki rad u večini prijašnoj tiča iz žela.Tu sam dosta steka spoznaje dugotrajne i večina mojih pisanja spoznaje proizlazi iz tog pravca.Moram reči da dosta recimo (sumljiva znanja )steka sam slušajuči tiče od batudi kod drugi kolega iz ovih manjih mista. U mojim pisanjima ja sebe nemečem kao zicera to i ne spominjem ,možda za tebe sam tičar koji nešto zna ili ništa nezna,imaš pravo na svoje mišljenje.
POZDRAV.
Gigo ništa nije bilo zlonamjerno , niko mi o tebi ništa nije reka , nego dugotrajnim praćenjem tvojih postova vidim da tvoje znanje seže otprilike toliko koliko si i reka znači okolica i društvo u kojem si se kreća , a to je jako uzak krug , to sam zaključio čitajući tvoje postove , uvidjevši kako nerazumiješ više vrsta pijevanja , tj spominješ da su se počela pojavljivati naknadno nego su nestala ta pijevanja o kojima ti pričaš , pijevanja o kojima ti pričaš su tipična dalmatinska pivanja , koja se nalaze u svakom dalmatinskom gradu i okolici , di su grdelini prilično bili sličnog kalupa i dam danas su , samo eto nema više dipokoje zijade koja se znala čut , ali uritko i u vrimena dog je bog hoda , dalmacija nije obilovala straŠNIM ZIJADAMA , NAVODNO JEDNE OD NAJLIPŠI DALMATINSKI ZIJADA U POSLJEDNJIH DVADESET PET GODINA , BILE SU MURTERSKE , eto nebi puno dalje o murterskim zijama ima kompetentnijih ljudi od mene , prisutnih ode na forumu , imali su ih gojili , pa znaju više o tome , pozzzz
Gigo
Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše ned lip 09, 2013 4:52 pm
Živio imenjače Ivica.
Očito je došlo do nerazumljevanja moji pisanja.Ovo od zadnji pisanja moji na koje si se ti nadoveza sa mnom u čakulu bilo je upučeno na spoznaju kako je bilo kod nas doli južnije,zastupljenost batudi.Nigdi u pisanju ja se nemečen kao autsajder samo mala čakula.A što se tiče grdelina batuda od taktova oni nikad nisu na takvim vrstama batudi imali jake domete zijadi. Znala je biti koja pristojna zijada(domači tiči) ali u večini obični pozitivni dometi obične male zije cile.Što se tiče zijadi nasluša sam se uživo masu pa eto reči ču ti kako uz mene je mačak stari koji je proša sva rešeta i živio samo za tiče.Tako da prije kod njega si svaku god. moga čuti svakakvi vrsti zijadi do naj veči dometa,gazijo je teren naziv očak.Vidim pišeš u kraju pa znaju više o tome,nisam se stavio u sva pisanja da ja želim reči da sam prvi NIKAKO,moja pisanja su samo čakula tičarska.Nerazumim ti rečenicu di pišeš da ja nerazumim više vrsta pivanja molim budi precizan sa pitanjem u srž pa ču ti odgovoriti.
POZDRAV.
Gigo
Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše pon lip 10, 2013 3:29 am
Poštovanje.
Dragi imenjače nije valda da nečemo čakulu završit do u kraj. Tako sam zna još sa ponekim kolegama uči u priču i kad bi tribali je privest do u kraj što znači( pojasniti dijelove) koji su nelogični i dovesti priču sa razumijevanjem drugi kolega bi odustao.Tako se nebi tribale čakule tičarske privodit kraju, več sa objašnjenjem sumljivi detalja za stranu kolege koji to možda gleda isto ali drugimn ačinom intrepretacije.
POZDRAV ZADRU.
ivica
Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše pon lip 10, 2013 6:37 am
Gigo je napisao/la:
Poštovanje.
Dragi imenjače nije valda da nečemo čakulu završit do u kraj. Tako sam zna još sa ponekim kolegama uči u priču i kad bi tribali je privest do u kraj što znači( pojasniti dijelove) koji su nelogični i dovesti priču sa razumijevanjem drugi kolega bi odustao.Tako se nebi tribale čakule tičarske privodit kraju, več sa objašnjenjem sumljivi detalja za stranu kolege koji to možda gleda isto ali drugimn ačinom intrepretacije.
POZDRAV ZADRU.
Kolega nedilja je nemogu tribam otić i ja u verš , nekad se zašpiritam , pa me odnese , samo ti udri po tipkovnici , tribaš ipak malo počet odati okolo , malo sušati , tajna je u raznovrnosti ponude i tu se kali pomalo , imaš gospodina u Šibeniku , neću ga imenovati , u njega postoji fonoteka ptičijeg pijeva , po možeš uzet ko lektiru za 1 razred .
frzelin
Broj postova : 583 Points : 629 Join date : 13.01.2011 Age : 51 Lokacija : SPLIT
Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše pon lip 10, 2013 7:00 am
ivica je napisao/la:
Gigo je napisao/la:
Poštovanje.
POZDRAV ZADRU.
Kolega nedilja je nemogu tribam otić i ja u verš , nekad se zašpiritam , pa me odnese , samo ti udri po tipkovnici , tribaš ipak malo počet odati okolo , malo sušati , tajna je u raznovrnosti ponude i tu se kali pomalo , imaš gospodina u Šibeniku , neću ga imenovati , u njega postoji fonoteka ptičijeg pijeva , po možeš uzet ko lektiru za 1 razred .
Moj prijatelj i jedan od mojih mentora Marin Lukas zadro ne viruj u te snimke i onda su radile nožice....
ivica
Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše pon lip 10, 2013 7:04 am
frzelin je napisao/la:
ivica je napisao/la:
Gigo je napisao/la:
Poštovanje.
POZDRAV ZADRU.
Moj prijatelj i jedan od mojih mentora Marin Lukas zadro ne viruj u te snimke i onda su radile nožice....
Prika zato sam i reka da je to za lektiru za prvi razred .
Gost Gost
Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše pon lip 10, 2013 7:07 am
Asti miša,
MARIN LUKAS,
koja legenda spliskog ticarstva ,
dobar covik i dobar ticar i veliki zajebant,
šteta šta je odselija u Šibenik
Gigo
Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše pon lip 10, 2013 7:21 am
Dobra večer.
Imenjače molim te reci mi nešto što ti kažeš da ja nerazumim (više vrsta pivanja),nije fer kad zaigraš recimo na karte pa onda u po partije prekinut.Ajde dokaži mi to o tim pletivima što spominješ nije valda da se radi o nečemu sasvim novom što je teško zamislit da je reportuar grdelinove pisme.Pusti zajebanciju drži se teme koju si meni uputio o neznanju.
POZDRAV ZADRU.
Gigo
Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše uto lip 11, 2013 1:51 am
Živili.
Dragi kolega Ivica ja sam za miroljubljivu komunikaciju pa evo možda ti se sad neda pisat pa jaču nešto napisati,ponoviti o više vrsta pivanja.U slućaju da griješim slobodno me ispravi ili nadopuni novijim spoznajama.Nadam se da o istoj temi koju ču pisati mislimo.Za mene kad je u pitanju glavni dio pisme o kojem se i vode polemike zvani( batuda) več sam i prije spominja da imamo( tri vrst načina izvedbe batude) pisme grdelina.Po mom dugogodišnjem preslušavanju grde. a i nailaženju batude bilo umene ili kod večeg broja drugi kolega stekao sam uvid o: batudi koja se sastoji samo od pletiva sastavljeni ,nadovezani( koraka,taktova.),o batudi ispivanoj izveslajem različiti melodija sa pretumbavanjem u vidu valova,bosansko pletivo., o batudi kombinatorike pletiva iz melodija u spoju taktova ili obrnuto.Što se tiče rečenice tvoje više vrsta pivana valda si mislio na batude volio bi čuti dali ima još neki način ispivan (pisme) kod batude.U slučaju da je bio povod tvog pisanja di sam ja tiča od Profesora batudu opisao kao neurednu tada sam mislio na onaj škerac u pletivu(ako je škerac bar na snimku) di svaka poštapalica teža ka negativ odbacuje batudu kao pozitivnu,šta bar ja mislim da ona za nas triba biti ispivana samo u spoju vrste pletiva sa zijadom.Nemoj se ništa ljutit nisam ni ja na tebe lipo te pozdravljam.
POZDRAV ZADRU IMENJAKU.
ivica
Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše uto lip 11, 2013 8:40 am
Gigo je napisao/la:
Živili.
Dragi kolega Ivica ja sam za miroljubljivu komunikaciju pa evo možda ti se sad neda pisat pa jaču nešto napisati,ponoviti o više vrsta pivanja.U slućaju da griješim slobodno me ispravi ili nadopuni novijim spoznajama.Nadam se da o istoj temi koju ču pisati mislimo.Za mene kad je u pitanju glavni dio pisme o kojem se i vode polemike zvani( batuda) več sam i prije spominja da imamo( tri vrst načina izvedbe batude) pisme grdelina.Po mom dugogodišnjem preslušavanju grde. a i nailaženju batude bilo umene ili kod večeg broja drugi kolega stekao sam uvid o: batudi koja se sastoji samo od pletiva sastavljeni ,nadovezani( koraka,taktova.),o batudi ispivanoj izveslajem različiti melodija sa pretumbavanjem u vidu valova,bosansko pletivo., o batudi kombinatorike pletiva iz melodija u spoju taktova ili obrnuto.Što se tiče rečenice tvoje više vrsta pivana valda si mislio na batude volio bi čuti dali ima još neki način ispivan (pisme) kod batude.U slučaju da je bio povod tvog pisanja di sam ja tiča od Profesora batudu opisao kao neurednu tada sam mislio na onaj škerac u pletivu(ako je škerac bar na snimku) di svaka poštapalica teža ka negativ odbacuje batudu kao pozitivnu,šta bar ja mislim da ona za nas triba biti ispivana samo u spoju vrste pletiva sa zijadom.Nemoj se ništa ljutit nisam ni ja na tebe lipo te pozdravljam.
POZDRAV ZADRU IMENJAKU.
Gigo imenjače , svaka ti je na mistu , slažem se s tobom , lipo si to napisa .
F I N K O
Broj postova : 393 Points : 400 Join date : 17.01.2011 Age : 53 Lokacija : Komiža
Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sri lip 12, 2013 10:47 pm
Ovo je snimano 02.10.2012.grdelin je bio prije toga uškuro i još nije piva kako Bog zapovida. Inače je čist,ima lipo štekato pletivo i pristojnu zijadu. Sad je uškuro,a kad bude u formi snimit ću ga opet. Raspalite slobodno,samo me nemojte tuć.
Gigo
Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sri lip 12, 2013 11:51 pm
Živio Finko.
Ajde ima tu nešto i istine ali u manjini. Prolaze samo taktovi,štekatni ka sami ispivani. Po drugim izjavama očito buča je pala vani zoga neigra za punte nikako.
POZDRAV.
mijo
Broj postova : 14 Points : 14 Join date : 13.05.2013
Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sri lip 12, 2013 11:58 pm
Gigo je napisao/la:
Živio Finko.
Ajde ima tu nešto i istine ali u manjini. Prolaze samo taktovi,štekatni ka sami ispivani. Po drugim izjavama očito buča je pala vani zoga neigra za punte nikako.
POZDRAV.
buća vani zoga :DNemojte tako Gigo pustite čovika neka uživa
F I N K O
Broj postova : 393 Points : 400 Join date : 17.01.2011 Age : 53 Lokacija : Komiža
Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše čet lip 13, 2013 12:08 am
mijo je napisao/la:
Gigo je napisao/la:
Živio Finko.
POZDRAV.
Ma nema problema nikakvoga Mijo,Gigo to tako čuje,a tić ode miša svašta. Kad je u formi nema krr,trr,cjacja,samo cipirliće ciju ciju,cijelo poje odjekuje,hahaha.
Tic_Bal.
Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše čet lip 13, 2013 2:17 am
PESTI: Odličan primjer FALŠE BATUDE .(totalno krive) Grdelin ide po taktovima ,,tipi-tipi-tipi,, iza kojih stavlja totalno neispravni ,deformirani i ružni ostatak dzijade .(vrćiiiiii) Ajme onome čiji grdelin više puta otpiva ovakvu ,,batudu,, .Takvo pivanje treba pod hitno odvajati od ostalih grdelina koji to nemaju jer vrlo lako postane GLAVNO PIVANJE čitave ekipe . Mladi će to prvo naučiti ,a stari prihvatiti kroz godinu oko mitarenja i u tren oka imaš čitavo jato koje ,,sjedi,, na FALŠOJ BATUDI .
MOJ KOMENTAR : Usporeno je skoro pa isto pestijevom grdelinu carduel neznam kako ti niko to nije napisao .
Broj postova : 185 Points : 185 Join date : 20.09.2012 Lokacija : SPLIT
Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše čet lip 13, 2013 2:36 am
G.Tic Bal divim se vašem uhu kad ste uspjeli ovo prepoznati i spojiti jer je ovo još jedan dokaz grdelinaške neiskrenosti i prijetvora g.Pestija koji ima dvostruke i trostruke aršine ovisno o tome za što mu treba.
PESTI
Broj postova : 251 Points : 259 Join date : 09.01.2011 Age : 54 Lokacija : ZADAR
Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše čet lip 13, 2013 3:11 am
Baš ste se našli !
Stavite nešto vas dva bisera da ljudi vide kako tić treba pivati ,može i tuđi grdelin .
I opet skupljanje glatkih uz još jednu 1.
mijo
Broj postova : 14 Points : 14 Join date : 13.05.2013
Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše čet lip 13, 2013 4:17 am
F I N K O je napisao/la:
mijo je napisao/la:
Gigo je napisao/la:
Živio Finko.
POZDRAV.
Ma nema problema nikakvoga Mijo,Gigo to tako čuje,a tić ode miša svašta. Kad je u formi nema krr,trr,cjacja,samo cipirliće ciju ciju,cijelo poje odjekuje,hahaha.
bravo finko samo neka si ti zadovojan
euzebio
Broj postova : 352 Points : 359 Join date : 01.08.2011 Age : 59
Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše pet lip 14, 2013 6:07 am
razlika iznosi oko sto metara. Vlasnici im se druže ima jedno 40 i kusur godina, nikada nisu držali iste grdeline, nikada nisu držali ni sličnu pjesmu, nikada jedan od drugog nisu uzimali gotove grdeline, mladce su dijelili pola pola i to po redu jedan po jedan. Slušaju uglavnom skupa. Vlasnik gornjeg je vlasnika donjeg vodio u tice još kada je ovaj bio maloljetan. I tako...
Tic_Bal.
Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše pet lip 14, 2013 7:12 am
Svaka vam čast profesore obojici !
Moram ovo da kažem moje tiće bilo koje da sam stavljao su bili na rengenu i kroz svakojake komentare sam prolazio.
Smanjivani su mi taktovi u batudi,lomili su mi ziju na 2 dijela,stavljali zijade na rengen (riblja kost), pletiva koja evo sada su neki tićari priznali da postoje oni nisu htjeli da čuju , udarali su me tamo gdje me naj više boli a to je ZIJA nju mi nikada nisu htjeli priznati bila greza ili sa rizom ili glatka nevalja ni jedna.
Skavolinaši,vislaši čak i oni sto drže cvrljaše svi su pljuvali po mojim tićima.
Evo dajem primjer ovi što drže vislase njihovi su veličavani kako imaju jebena neka pletiva da stavljaju zijade iz nekoliko različiti batudi a ove sto ja držim si popišavani i sada je došlo vrijeme da i ja stavljam neke druge tiće na rengen.
ps. Imam pravo na svoje mišljenje kome se sviđa a kome ne sviđa nije me briga. Dali snimak vara pa ona 2 takta su neko pletivo to je vrlo teško. Dali to neki drugi tić izvodi drugačije ili je se to iz godinu u godinu promjenilo pa doslo da neka 2 takta sporna itd... Može se reči u smislu meni to ne smeta kao što ni meni nebi smetalo ali nebi volio da ga imam tu gdje je u batudi.
poz
Sponsored content
Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše
Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše