Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Free Forum BATUDA

Ptice pjevice fauna europe - Forum češljugar štiglec štiglic grdelin zelendur kanarinac konopljar cajzlić žutarica kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur, kringl, bastard, krstokljun, slavuj, egzote, zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanj

Početna stranicaPočetna stranica  PortalPortal  Latest imagesLatest images  PretraľnikPretraľnik  RegistracijaRegistracija  Login  

Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše

Go down 
+46
bevanda
DjordjeVet
kolombar
myki
portulata
Škuri tić
mijo
tomislav
lorena1990
pele
hipy
roko
gare
Markan
KOBAC
JAMES BOND
nicaze
F I N K O
brabus
domo
novavarosbl
mig29
probiotik
PESTI
bošket
Galeb
lubinko
PSIHO
lord189
Baketina
enver
angjello
prava zijada
pujdo
Tic_Bal.
vrca
frzelin
ĐEKO
ivica
YOGI
euzebio
ivica.milanovic13
MONSTRUMO
Gigo
Moćun
CIBO
50 posters
Go to page : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22 ... 28  Next
Autor/icaPoruka
Gost
Gost
Anonymous

Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 16 Empty
PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 16 Emptyčet lip 06, 2013 7:44 am

lord189 je napisao/la:
tražu se rupe za niske udarce i opet se svi bavu pizdarijama i vriđaju se,ljudi da ne kažen gospodo ako se nazivate Tičarima počmite se tako i ponašat

a ti hipy slušaj Kocu jer koce sigurno nezna kako bošket izgleda cheers

Lorde ne pizdi,

ja sam prodava i kupova i lovija i uzgaja i to se zna,ja to ne krijem.
[Vrh] Go down
lord189

lord189

Broj postova : 433

Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 16 Empty
PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 16 Emptyčet lip 06, 2013 7:46 am

šjor Koce nisan ja ništa loše reka,iden dat jedan lip primjer našem hipiju a vi tako,odma ste se okrili nevalja van tako reagirat Evil or Very Mad
[Vrh] Go down
tomislav

Broj postova : 1

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 16 Emptyčet lip 06, 2013 9:15 am

sve su to zije boze pomozi niti kraja nit pocetka a niti sredine u nekih heheehehh stvar je u cistoci pisme i da je zija malo losija glavno da je batudasd a neke strile nastavci itd to pustite sve iz ciba dojite i poslusajte sta je zija hehehehe messi je najbolji hehhehe i badin al za prirodu sala mala bez uvrede
[Vrh] Go down
Tic_Bal.

Tic_Bal.

Broj postova : 859

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 16 Emptyčet lip 06, 2013 9:16 am

Tic_Bal. je napisao/la:
hipy je napisao/la:
.Mene je sramota što sam mu sugrađanin.

Ovo mi nešto nije jasno a meni kada nije jasno onda pitam i nije me stid Smile Kako vi možete biti sugrađani a pišeš orginal Bosanski ???

barba hipy Smile

Hehe kako da uzmes honorar kao advokat kada ni na pitanje ne odgovaras i kada uzimas moj citat uzmi ga do kraja ne izvlaci rijeci iz kontesta.

E moj Bosanac Wink
[Vrh] Go down
pele

pele

Broj postova : 268

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 16 Emptyčet lip 06, 2013 9:44 am

Ne mogu, a da ne napišem ,kako bog mu da pokoj duši pok. gospodin Boris Dvornik je bio pobjednik 2010 na (kako kaže yogi) BIKIJADI ;(a triba je sudit bili dim ).Molio bih g.Soptu da slika brokvu da svi forumaši vide da na brokvi je ispisano ime i godina kako opet nebi rekli da se manipulira .Ništa zlo namjerno ,ako se ko uvridi ,ja se izvinjavam.
[Vrh] Go down
pele

pele

Broj postova : 268

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 16 Emptyčet lip 06, 2013 10:13 am

Nema odgovora kao za sve,Kruno iša sad više ne ide, Debo iša sad više ne ide(a drže po STPu)odaju po(kako im prijatelji kažu bikijadama i to godinama )ja se izvinjavam Debi i Kruni ako se ljute šta ja to spominjem,(ali ih smatram za pozitivne osobe pošto su do sada bili na tim (kako kum kaže bikijadama), ovi šta nisu bili sve znaju iz prve ruke, koga vi više jebete možete se samo sramit jer ste sto puta uhvaćeni u lažima ,da ste pametni nebi se više ni pojavili na ovi vaš forum.
[Vrh] Go down
brabus

brabus

Broj postova : 50

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 16 Emptyčet lip 06, 2013 10:34 am

Dobra vece ljudima dobre volje:-)

Analizirajući takmičenje SPLIT OPEN i pravilnik po kojemu su se dijelile ocjene, ne mogu nikako povezati sa nekom tradicijom po STP-u!?!?!
Kao prvo;
ocjenjivanje od strane svakog sudionika na takmičenju?!?!
Ocjenjivati svoga grdelina, ravno mi je nekoj samohvali, a pogotovo kad se u takvim situacijama stvaraju klanovi...
Kao drugo;
ocjenjivati grdelina bez zijade, isto mi se nekako ne podudara sa STP-om, jer sam i sam prisustvovao u ćakuli i sa g. Ozretićem,Rosandićem...itd (starim Splitskim tičarima)
[Vrh] Go down
brabus

brabus

Broj postova : 50

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 16 Emptyčet lip 06, 2013 10:37 am

...oni to sigurno ne bi ocjenjivali, samo da znate nemam nista protiv takvih tića jer i sam imam takve:-)

Kao trece;
nespremne tice donositi (a cuo sam da ih je bilo dosta koji uopce nisu zapivali) na takvo jedino legalno natjecanje je isto kao ruganje i govori nam koliko to ljudi ozbiljno shvacaju...itd!
Malo se jilo, malo se pilo, druzilo...sve je to lipo...ali mislim da je vrijeme da se stvari mjenjaju, ovo je sve samo nije po STP-u...
Dosta je stvari na kojima bi se tribalo poraditi...
Svaka cast Splicanima, Sinjanima, Zadranima, Makaranima, i ostalim dalmatincima, ali da u toliko godina natezanja oko pisme grdelina niste nasli zajednicku rijec, e to je veliki problem....
Makedoncima,Spanjolcima, pa cak i Bosancima (Rama 2010) skidam kapu do poda, to vec izgleda kao takmičenje...prelistajte malo internetom (youtubom) i vidjet ce te gdje ste zapeli i u kojem dobu zivite, nemojte se zakaputati pa opet reci mi smo jedinstveni:-))))

Laku noc ljudima dobre volje:-)
[Vrh] Go down
frzelin

frzelin

Broj postova : 583

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 16 Emptyčet lip 06, 2013 6:51 pm

Bravo Božo sve potpisujem onako kako si napisa ova dva posta,samo ovo sa Ramom,Makedonijom,Španjolcima ne možeš uspoređivt Split.
Split je ipak kako neki kažu centar tićije o tu je sve krenilo.....
[Vrh] Go down
gare

Broj postova : 60

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 16 Emptyčet lip 06, 2013 7:27 pm

koce je napisao/la:
Poštovani,

sad kad su prestali napadi da i ja nešto kažem.

Na prvenstvo g.Selaka nikad nisam bio,niti sam ikad imao namjeru otici zbog ovih stvari;

1.Nedopustivo je da grdelin bez zijade osvaja visoke pozicije umjesto da bude diskvalificiran

2.Nedopustivo je da grdelin koji nastavlja osvaja visoke pozicije,cak bude i prvi.

Ovo je degradacija STP-a i totalno krivi put.

3.Nedopustivo je da su sudionici ujedno i sudije jer dolazi do klanova i namištanja.

BILI DIM je osmislio naš akademik arhitekta g.Dinko Kovačić iz vica prije par godina,

a ja sam ga sproveo u djelo kao druženje prijatelja, gdje se iz štovanja pozivaju stari

splitski ticari kao sudije ,a u biti im tim cinom zahvaljujemo na stvaranju STP.,i odajemo

im počast.BILI DIM je za sada zatvorenog karaktera,što znaci da vecina odlucuje ko može

prisustvovati.Ovo smo morali napraviti jer je previše zainteresiranih a optimalno je 15-20

ljudi.Toliko o tome,a sad ono najvažnije.

BILI DIM je u subotu 08.06 ,a nakon toga,u periodu od 09.06.pa do 15.08. POZIVAM

najprije sve BUKAČE koji su me napali iako nemaju nikakve veze sa ovim događajem,

niti su bili na prvenstvo g.Selaka niti su imali namjeru doci,da donesu grdelina jedan na

jedan,bez publike i sudaca ,pa da usporede šta pivaju moji grdelini a šta njihovi.Najprije

mislim na Cvoka,Pestija,Garu,Zadru,Stravu,žaka a zatim i na sve ostale.Ako necete

jedan na jedan ,povedite prijatelja pa cemo dva na dva,ali bez navijaca i publike.

Od 09.06. do 15.08.je tocno 67 ljetnih dana ,pa se nadam da ce te uvatit vrimena.Pozivam

kako sam vec rekao i sve ostale,znaci NE DOGODINE ,nego od 09.06 pa 67 dana,bez

klanova i namištanja,pa da usporedimo batudu,broj batuda,zijadu, cistocu i sve ostalo.

Imam samo dva uvjeta;NE DONOSITE NASTAVLJACE I GRDELINE BEZ ZIJADE jer to nije

STP, i drugi uvjet je da samo dvije osobe iz Sinja ne želim ni cut ni vidit na kilometar,ne

treba ih imenovat.

Ima dragih ljudi na koje se ovo ne odnosi, vec mogu doci kad ih je volja sa i bez grdelina

da procakulamo,jer osobe poput Gige,profe,Iće i slicni ne trebaju nikakav poziv.

Od ove Nedilje pa do Vele Gospe navalite,dođite me satrat u prijateljskoj cakuli,

kako kaže Gigo.
Koce crni koce kako imaš obraza nakon svega ovoga nekoga izazivati ? Pa ko ta shvaća ozbiljno??? Amo mi lipo ovako ,pošto je zadnje natjecanje ( bikijada )bila u ST ajde ti lipo dođi u sinj i evo ja prvi ću sa gušton iznit svoga tića protiv tebe !!!! Još da naglasin da nisan u nikakvin klanovima niti želim biti već jednostavno gledan stvari onakvima kakvim jesu; a to je da si se usra ka grlica i sada se pereš i lugon i vodon a bogami se nećeš tako lako oprati ! Opet te pozivam ne kao neprijatelja dapače još ću ti i peku spremit ali samo jedan jedini put dokaži nama neznalicama kako grdelin mora pivat !! POZDRAV OD GARE !!
[Vrh] Go down
Tic_Bal.

Tic_Bal.

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 16 Emptyčet lip 06, 2013 7:59 pm

brabus je napisao/la:
Dobra vece ljudima dobre volje:-)

Analizirajući takmičenje SPLIT OPEN i pravilnik po kojemu su se dijelile ocjene, ne mogu nikako povezati sa nekom tradicijom po STP-u!?!?!
Kao prvo;
ocjenjivanje od strane svakog sudionika na takmičenju?!?!
Ocjenjivati svoga grdelina, ravno mi je nekoj samohvali, a pogotovo kad se u takvim situacijama stvaraju klanovi...
Kao drugo;
ocjenjivati grdelina bez zijade, isto mi se nekako ne podudara sa STP-om, jer sam i sam prisustvovao u ćakuli i sa g. Ozretićem,Rosandićem...itd (starim Splitskim tičarima)

pooz Božo!

Božo kako kažeš i sam si bio učesnik predhodni godina i ove godine kao nekoliko drgi učesnika nisi došao.

Organizatori bi trebali izvuči neku pouku iz ovoga svega jer nezadovoljstvo se naj viče odrazuje na suđenje .

Mislim da vecina bi podržavala ovo takmičenje i najvjerovatnije bi posječivala u večem broju da se organizuje 3-5 sudija.

Mislim da to za Split i okolicu nije nikakav problem jer ima ljudi koji su neutralni i koji bi mogli suditi ovako jedno takmicenje.

Ovako kako stavri stoje , možemo samo vidjeti razlicite klanove koji tjeraju protivničke grdeline u minus da bi njihovi dobili bolju ocjenu(nemora ni zapijevat ) bolji je od onoga sto je u minusu hehehee.

Kada bi se odredili sudci slicno ovako kao sto ce se desiti u subotu to bi vec bilo realno i onda bi onaj iz suparnickog klana koji misli da ima boljeg tiča od suparnickog klana ako izgubi mogao samo da čestita protivniku study

ps Božo sve što si napisao potpisujem i ovo što si napisao u vezi Rame,Makedonaca vjerujem da si mislio na suđenje jer svako natjecanje mora imati sudije.
[Vrh] Go down
Tic_Bal.

Tic_Bal.

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 16 Emptyčet lip 06, 2013 8:05 pm

Ovo što kaže gare isto nebi bilo loše uvesti da se održi takmičenje u Sinju jer ove godine je prvak iz Sinja i nagodinu bi trebali oni da budu organizatori i od npr. 5-6 priznati sudija imaju pravo pozvati 3 sudije da sude u Sinju i normalno moraju dati sudijama honorar Wink

[Vrh] Go down
Moćun

Moćun

Broj postova : 977

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 16 Emptyčet lip 06, 2013 8:31 pm

A ja mislija završila - ruža vjetrova- !!!!!

Salu2
[Vrh] Go down
hipy

Broj postova : 18

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 16 Emptyčet lip 06, 2013 8:53 pm

Tic_Bal. je napisao/la:
Tic_Bal. je napisao/la:
hipy je napisao/la:
.Mene je sramota što sam mu sugrađanin.

Ovo mi nešto nije jasno a meni kada nije jasno onda pitam i nije me stid Smile Kako vi možete biti sugrađani a pišeš orginal Bosanski ???

barba hipy Smile

Hehe kako da uzmes honorar kao advokat kada ni na pitanje ne odgovaras i kada uzimas moj citat uzmi ga do kraja ne izvlaci rijeci iz kontesta.

E moj Bosanac Wink

Kaže se iz konteksta.Naime,primjetio sam da volite upotrebljavat ovu riječ,pa je barem pišite kako treba.
[Vrh] Go down
Tic_Bal.

Tic_Bal.

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 16 Emptyčet lip 06, 2013 8:59 pm

Oprosti HIPI ja sam mislio da si ti pisao neki TEST a ne TEKST pa sam napisao drugacije hehehhehe.

Opet mi izvlacis slova iz moga teksta Smile
[Vrh] Go down
Tic_Bal.

Tic_Bal.

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 16 Emptyčet lip 06, 2013 9:14 pm

Hipi ne kaze sjeran već se kaze stjeran i kad budes koristio riječ (slatkoriječivosću) ovako je piši a ne sa mekano Ć hihi .

ps gramaticka greska isparvljena. Nije đaba Vuk Krađić govorio piši kako čitaši čitaj kako piše Smile

Zadnja promjena: Tic_Bal.; čet lip 06, 2013 11:39 pm; ukupno mijenjano 3 put/a.
[Vrh] Go down
ĐEKO

ĐEKO

Broj postova : 731

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 16 Emptyčet lip 06, 2013 9:15 pm

frzelin je napisao/la:
Bravo Božo sve potpisujem onako kako si napisa ova dva posta,samo ovo sa Ramom,Makedonijom,Španjolcima ne možeš uspoređivt Split.
Split je ipak kako neki kažu centar tićije o tu je sve krenilo.....

Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep JEDNA LASTA NECINI PROLECE MOJ FRZO MOJ LIPI PRIKANE

Zadnja promjena: ĐEKO; čet lip 06, 2013 9:36 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
pujdo

Broj postova : 368

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 16 Emptyčet lip 06, 2013 9:33 pm

Sleep 

Zadnja promjena: pujdo; uto tra 22, 2014 9:03 am; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
Tic_Bal.

Tic_Bal.

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 16 Emptyčet lip 06, 2013 9:36 pm

Komadante ovaj HIPI ti se dobro natovario na leđa.

Malo sam prelistao njegove postove primjetio sam da je uporan .

ps Kod nas su HIPICI cesto gutali tablete i razne darivate tako da nije zanemarit kad je neko ovako uporan moguce da uzima neke dopinge Smile
[Vrh] Go down
lorena1990

lorena1990

Broj postova : 32

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 16 Emptyčet lip 06, 2013 9:44 pm

hipy je napisao/la:
koce je napisao/la:
hipy

Broj postova: 18

PostajNaslov: Re: Uzgoj lugarina isključivo zbog pjeva- ned vel 10, 2013 7:07 pm Citiraj i odgovori
Kupujem ženku lugarina obavezno prstenovanu .

Opa hipi licemjerni govnjaru,pa ti i KUPUJEŠ,

eto radi takvih smo tu di jesmo,od hobija smo postali kazneno djelo.

Lažeš ,mažeš,vrtiš,

ka finta cuvaš prirodu i hobi ,da da ,vidim kako.

Bolje cuvaj ono šta si kupija od gazde (NE MISLIM NA LUGARINA) i pokrij se ušima.
Hopla,kakav je sad ovo rječnik,gdje je nestao onaj gospodin mirotvorac,sa gospodskim manirima,koji bi poginuo za istinu Very Happy
Sjeran si u kut,i sad izbacivaš otrov,na prazno naravno.

koce je napisao/la:

Lorde ne pizdi,

ja sam prodava i kupova i lovija i uzgaja i to se zna,ja to ne krijem.

Hopla, samo što si zaboravio naglasiti da si ih duplo jeftinije kupovao nego što si ih prodavao

Jel moguće da jedan intelektualac (pravnik) ima toliko pravopisnih grešaka u pisanju? Što bi moj ćaća reka: "Ćeri moja sve se danas kupuje pa i to!". Basketball
[Vrh] Go down
Tic_Bal.

Tic_Bal.

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 16 Emptyčet lip 06, 2013 9:52 pm

Je moja lorena njemu skupa ide i veznik i zarez a PRAVNIK. Smile

Pujadne moj evo krenulo je bilo lijepo Božo se javio koji je učesnik i koji gaji tiče po STP.

Malo sam se nadovezao misleci javice se jos neko da se stane na loptu.

Moj pujdane HIPICI nedaju zadaju kratke ubitačne i brze udarce Smile
[Vrh] Go down
Markan

Markan

Broj postova : 93

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 16 Emptyčet lip 06, 2013 10:12 pm

Tic_Bal. je napisao/la:
Hipi ne kaze sjeran već se kaze stjeran i kad bides koristio riječ (slatkoriječivosću) ovako je piši a ne sa mekano Ć hihi .

Inače ne ulazim u ove glatko-razdorne rasprave pune smisla i lirike, ali kad već pričaš o gramatici, ne piše se bideš ni kako ono stalno pišeš-htjeo, nego budeš i htio, moj Ljudevitu Gaju. Ostavite se pizdarija nego iznesite te tiće više i onda pričajte čija majka crnu vunu prede, a na internet možete samo stavit snimke, a dotada svi mi koji nismo glatki ovdje čekamo makar vaš snimak (nebitno komadant,ti ili ko već) da svi skupa vidimo kako grdelin treba pivat.
[Vrh] Go down
Tic_Bal.

Tic_Bal.

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 16 Emptyčet lip 06, 2013 11:09 pm

Molim da prestanemo sa gramatickim greskama teško neko da dobije prolaznu ocjenu Smile

ps. Markice pa zar ne vidiš da cijelo vrijeme Splicani zovu da se čuju grdelini ali sumljam da bi ti mogao prisustovati takvom događaju.

Ostajeti jedino youtube ili da odeš pod balkon Yogijev jer si prošle godine i osluškivao Smile
[Vrh] Go down
Tic_Bal.

Tic_Bal.

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 16 Emptyčet lip 06, 2013 11:46 pm

Nisam prčitao kakav post je HIPI napisao pa je baniran ali izgleda da je bio vrlo neukusan jer je nekome od forumaša priječeno policijom interpol Smile

Vidite kako hipici u svom bunilu mogu svašta da urade a možda se poslje i pokaju ali to bude prekasno.

[Vrh] Go down
Gigo

Gigo

Broj postova : 965

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 16 Emptypet lip 07, 2013 12:01 am

Živijeli.

Tako je to u tičarstvu a večinom i u drugim hobijima,guštima npr:karte,
buče,balunu,politici itd. skoro svudi dišpeti temperamenta kroz čakulu.
Ža mi je šta nije to nešto drugačije da se lipo spojimo jednom svi pa lipo
spravimo svi marendu pa dođe štogo i muzike a mi ostali ko ja kad nemaš
tiča daj zapivaj ,lipo zapivamo.Ostavomo lipi dojam kroz hobi tičarstva a što
se tiče tiča neki drugi neutralni sudci( znanja) bi kolege sa tičem poredali po
redu zasluge ocijenjivanja tiča.Meni ne gledajte gramatiku tu sam na nuli,
važno da me shvatite,donekle razumite.

POZDRAV (SVIM KOLEGAMA TIČ.).
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 16 Empty

[Vrh] Go down

Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše
[Vrh] 
Stranica 16 / 28.Go to page : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22 ... 28  Next
 Similar topics
-
» Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.
»  Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše