| Free Forum BATUDA Ptice pjevice fauna europe - Forum češljugar štiglec štiglic grdelin zelendur kanarinac konopljar cajzlić žutarica kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur, kringl, bastard, krstokljun, slavuj, egzote, zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanj |
|
| Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše | |
|
+46bevanda DjordjeVet kolombar myki portulata Škuri tić mijo tomislav lorena1990 pele hipy roko gare Markan KOBAC JAMES BOND nicaze F I N K O brabus domo novavarosbl mig29 probiotik PESTI bošket Galeb lubinko PSIHO lord189 Baketina enver angjello prava zijada pujdo Tic_Bal. vrca frzelin ĐEKO ivica YOGI euzebio ivica.milanovic13 MONSTRUMO Gigo Moćun CIBO 50 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
euzebio
Broj postova : 352 Points : 359 Join date : 01.08.2011 Age : 59
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sri lip 05, 2013 6:15 am | |
| Evo gospodine Gigo samo kratko. Nikakav trn mi ne predstavljate. Ali sa vašim procjenama se uglavnom ne slažem. Primjera za to sam već naglasio, ne postoje neispravna pletiva, ne slažem se sa opisom i procjenom kolombara glatkih zijadi, smatram taj prikaz prenapuhanim. Napisali ste da je to jako dobar kolombar, ne slažem se. Negdje davno sam dao prikaz tih grdelina kada sam ih ja slušao i ti se opisi poprilično razlikuju. Ne slažem se ni sa opisom nekakvih brzih pjevanja koja su onda strile i šporkice. Brza pjevanja nisu šporkice ukoliko su to pletiva. Šporkice i šponde su falša, greza ili kojekakva prosta cvrljaška pjevanja. Ništa osobno. Naravno puno uspjeha ne mislim o vama kao o negativnoj osobi. Pozdrav | |
| | | Gigo
Broj postova : 965 Points : 965 Join date : 26.05.2012 Lokacija : Dalmacija
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sri lip 05, 2013 7:46 am | |
| Dobra večer.
Poštovanje Euzebijo evo drago mi je koji su detalji moji pisanja za vas nelogični neprihvatljivi što imate pravo reči.A ja bi donekle to prova opravdat, moj opis pogled tih detalja.Što oču kazat bukvalno pomisao na neispravna pletiva ovako:dešava se kod izvedbi batudi da( digo) poneki dio pletiva je ispivan brzinski, neukusno,neprepoznatljivo forsom ishitrenom,dok drugi dio pletiva je savršen u batudi. Ako je ovde zijada jako opravdana nisam za škart nikako takve batude ali zasigurno da takav tič gubi na vrjednosti cijelokupne batude.U slučaju da je batuda ispivana samo injulo poduže sa ovakim pletivom neukusni taktova brzinski,nepročitanih za mene cila batuda je negativna.Što st tiče zijadi kod glatkih nigdi jih nisam diza u visine nikad osim što sam rekao kod slušanja uživo da tu ima i zijadi jako dobra kolumbara po dužini,dok je cila zijada nešto specifična zbog početne izvedbe na sluh.S obzirom da tip nije rašpani zijadi a imaju poneke jaku pristojnost dužine smotanog luka za mene nisu za odbacit. Stavu se tiči na slušanje pa se reče čiji je bolji.Što se tiče strila u večini sam mislio na tipove šporkica težih ispivani ka mitraljez,strilano.Drago mi je popričat samo me zapitajte gdje moja pisanja su nelogična.
POZDRAV Profesore. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sri lip 05, 2013 8:00 am | |
| Poštovani,
sad kad su prestali napadi da i ja nešto kažem.
Na prvenstvo g.Selaka nikad nisam bio,niti sam ikad imao namjeru otici zbog ovih stvari;
1.Nedopustivo je da grdelin bez zijade osvaja visoke pozicije umjesto da bude diskvalificiran
2.Nedopustivo je da grdelin koji nastavlja osvaja visoke pozicije,cak bude i prvi.
Ovo je degradacija STP-a i totalno krivi put.
3.Nedopustivo je da su sudionici ujedno i sudije jer dolazi do klanova i namištanja.
BILI DIM je osmislio naš akademik arhitekta g.Dinko Kovačić iz vica prije par godina,
a ja sam ga sproveo u djelo kao druženje prijatelja, gdje se iz štovanja pozivaju stari
splitski ticari kao sudije ,a u biti im tim cinom zahvaljujemo na stvaranju STP.,i odajemo
im počast.BILI DIM je za sada zatvorenog karaktera,što znaci da vecina odlucuje ko može
prisustvovati.Ovo smo morali napraviti jer je previše zainteresiranih a optimalno je 15-20
ljudi.Toliko o tome,a sad ono najvažnije.
BILI DIM je u subotu 08.06 ,a nakon toga,u periodu od 09.06.pa do 15.08. POZIVAM
najprije sve BUKAČE koji su me napali iako nemaju nikakve veze sa ovim događajem,
niti su bili na prvenstvo g.Selaka niti su imali namjeru doci,da donesu grdelina jedan na
jedan,bez publike i sudaca ,pa da usporede šta pivaju moji grdelini a šta njihovi.Najprije
mislim na Cvoka,Pestija,Garu,Zadru,Stravu,žaka a zatim i na sve ostale.Ako necete
jedan na jedan ,povedite prijatelja pa cemo dva na dva,ali bez navijaca i publike.
Od 09.06. do 15.08.je tocno 67 ljetnih dana ,pa se nadam da ce te uvatit vrimena.Pozivam
kako sam vec rekao i sve ostale,znaci NE DOGODINE ,nego od 09.06 pa 67 dana,bez
klanova i namištanja,pa da usporedimo batudu,broj batuda,zijadu, cistocu i sve ostalo.
Imam samo dva uvjeta;NE DONOSITE NASTAVLJACE I GRDELINE BEZ ZIJADE jer to nije
STP, i drugi uvjet je da samo dvije osobe iz Sinja ne želim ni cut ni vidit na kilometar,ne
treba ih imenovat.
Ima dragih ljudi na koje se ovo ne odnosi, vec mogu doci kad ih je volja sa i bez grdelina
da procakulamo,jer osobe poput Gige,profe,Iće i slicni ne trebaju nikakav poziv.
Od ove Nedilje pa do Vele Gospe navalite,dođite me satrat u prijateljskoj cakuli,
kako kaže Gigo.
|
| | | PESTI
Broj postova : 251 Points : 259 Join date : 09.01.2011 Age : 54 Lokacija : ZADAR
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sri lip 05, 2013 8:19 am | |
| Koce oko moje drago ,...znaš unaprid da ti nevalja dzijada a batude prikratke ,zato nisi ni izišao kad si trebao . Nego ,...dođi ti u Zadar ,bio ja u kući ili ne ,..dica će mi izniti ,,Sokolinu,, on će otpivati bolje nego je na bilo kojoj snimci jer ja to dobro znam ,treća mu je godina , speman je do boli ,krepati će na batudi a ti sam ocjeni jel to bolje ili nije od tvojih tića koje poneseš .
Nego , što fali grdelinu bez dzijade ,..to je čiti grdelin i baš po STP kad to voliš naglašavati , poželjna tica bilo kome tko ne drži više od dva takta na batudi .Takav u startu, prije nego zapiva ima ocjenu DOBAR, što tvoj tić tek treba dokazati .
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sri lip 05, 2013 8:24 am | |
| - PESTI je napisao/la:
Nego , što fali grdelinu bez dzijade ,..to je čiti grdelin i baš po STP
Evo Pesti , zbog izjave ti moraš doc u Split jer nemaš veze , nemaš veze o grdelinaštvu u temeljima.Temelji su ti nula bodova. |
| | | pele
Broj postova : 268 Points : 295 Join date : 29.05.2011 Lokacija : sinj
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sri lip 05, 2013 8:35 am | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sri lip 05, 2013 8:38 am | |
| |
| | | MONSTRUMO
Broj postova : 855 Points : 851 Join date : 10.02.2012
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sri lip 05, 2013 8:42 am | |
| Koce, dok si prodava "nastavljace" iz Sinja nije ti smetalo!!! I meni si iznijo dva komada sicas li se, tada su nastavljaci bili po STP-u i vrhunski! | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sri lip 05, 2013 8:42 am | |
| - MONSTRUMO je napisao/la:
- Koce, dok si prodava "nastavljace" iz Sinja nije ti smetalo!!! I meni si iznijo dva komada sicas li se, tada su nastavljaci bili po STP-u i vrhunski!
I ti dođi |
| | | PESTI
Broj postova : 251 Points : 259 Join date : 09.01.2011 Age : 54 Lokacija : ZADAR
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sri lip 05, 2013 8:55 am | |
| Split je tvoj grad Koce ,uspio si se upisati u povijest grada sa svojim izjavama za ludnicu . Dobro znaš što se govori o tebi i tvojoj ideologiji nazvanoj ,,glatka dzijada ,, po svim forumima , među svim tićarima a i tamo gdje misliš da nešto pizaš ko tičar u tvom Splitu. Čista čakulica , onako otvoreno tičarski ,...ništa glatko . Prolistaj molim te samo svoj forum , koliko ljudi je bilo u sukobu sa tobom a koliko sa mojom malenkosti . Sad zamisli koliko si štete učinio svom gradu svojim besmislenim izjavama o ,,glatkoj dzijadi,, a gušiš sve primjerom svoje dzijade koju ja prvi nikada ne bih poželio u svom pjevu jer ona to nije i to već vrapci na grani pivaju . Uvrijedio si svaku osobu koja je postavila video na način kako si meni sada dao ,,ocjenu,,. Nitko nema veze o grdelinima osim nekolicine tvojih glatkića i tebe naravno . Te tvoje izjave su za košuljicu podužih rukava sa zakopčavanjem na leđima uz obavezno uzimanje xanax tablete i zbog toga TONEŠ kao Titanic .
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sri lip 05, 2013 8:56 am | |
| Samo ti dođi doktore na porciju znanja u Split . |
| | | Tic_Bal.
Broj postova : 859 Points : 865 Join date : 18.01.2011 Age : 53 Lokacija : NICAZE OGRANAK-GLATKA-ZIJADA
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sri lip 05, 2013 9:08 am | |
| - Gigo je napisao/la:
- Dobra večer.
.Što st tiče zijadi kod glatkih nigdi jih nisam diza u visine nikad osim što sam rekao kod slušanja uživo da tu ima i zijadi jako dobra kolumbara po dužini,dok je cila zijada nešto specifična zbog početne izvedbe na sluh.S obzirom da tip nije rašpani zijadi a imaju poneke jaku pristojnost dužine smotanog luka za mene nisu za odbacit. Stavu se tiči na slušanje pa se reče čiji je bolji.
POZDRAV Profesore. Gigo realno si opisao zijadu bolji početak zijade samim tim bi bio bolji luk. poz. Doktore Gigo ! | |
| | | PESTI
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sri lip 05, 2013 9:16 am | |
| Nije to što ti misliš znanje . To je pogrešno razmišljanje , krivi put za bilo kojeg budućeg tićara .Tu sam da to spriječim i to ću učiniti preko foruma , ovako ,otvoreno . Od tvog prozivanja u zimu ,nisi se pojavio na jednom malom takmičenju gdje se točno zna što tić treba pivati jer i sam sumnjaš u svoje tice . Izmišljaš gluposti o glatkoći na primjerima tuđih dzija koje su sve od reda nategnute bez obzira što su kvalitetnije u mnogo elemenata od tvoje . Kakva je to škola ,...tome misliš učiti mene i nekog drugog .Kako nisi uspio uvjeriti u srcu Splita ljude u to . | |
| | | pele
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sri lip 05, 2013 9:20 am | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sri lip 05, 2013 9:29 am | |
| - PESTI je napisao/la:
- Nije to što ti misliš znanje . To je pogrešno razmišljanje , krivi put za bilo kojeg budućeg tićara .Tu sam da to spriječim i to ću učiniti preko foruma , ovako ,otvoreno .
Od tvog prozivanja u zimu ,nisi se pojavio na jednom malom takmičenju gdje se točno zna što tić treba pivati jer i sam sumnjaš u svoje tice .
Izmišljaš gluposti o glatkoći na primjerima tuđih dzija koje su sve od reda nategnute bez obzira što su kvalitetnije u mnogo elemenata od tvoje . Kakva je to škola ,...tome misliš učiti mene i nekog drugog .Kako nisi uspio uvjeriti u srcu Splita ljude u to . Opet pricas pizdarije, što misliš koliko je ljudi iz Splita bilo na tom natjecanju. Raspitaj se se malo. Ostavi se postova, uzmi grdelina i dođi u Split u slijeca dva miseca da vidiš kako piva grdelin po STP-u. |
| | | PESTI
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sri lip 05, 2013 9:36 am | |
| Doktore ,usra si se ko grlica i nisi izašao sa svojim ticama u srid Splita .To se teško pere . Izazva si sve živo a povukao si se ko miš jer znaš da ti ne valjaju tice a sad kad su svi otišli razočarani opet vičeš . Jel to nova tradicija . | |
| | | pele
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sri lip 05, 2013 9:43 am | |
| Poštovani Gospodine Koce od danas pa nadalje i dasi pozva nas dvojicu na tvoje bile dimove mi nebi došli!!Kao prvo dabi se takmičio sa tako plemenitim ticama kao što su SKAVOLINI moraš proć Desetore kvalifikacije!!!!!Sad ćemo malo o SPLIT OPENU !Pobjednik je iza zije nastavio četiri puta od DVADESET SEDAM batuda otpjevani u pet minuta(tvoj nastavlja svaki put )Tić koji je odnio drugo mjesto nije ima ziju ali nije ni griješio i milina gaje bilo slušat!!!Bolje i bez zije nego da piva onakvu ka tvoj tić!!!!!!!!Nisi doša na ovo jedino LEGALNO takmičenje jer si zna da ćeš sa bodovima otić u minus ........Naime da malo pobliže objasnim ako pojedini tić često griješi(NEISPRAVNA ZIJA ,NIKAKVA ,BLIJEDA BATUDA .šporka verša........)može na bodovanju od jedan do sto otić i u minus što bi sigurno bio slučaj sa tvojim tićom i dasu ga ocjenivali svi ostali bez Skavolinske ekipe!!!!!!Tvoj rang tičara su GAJO , IVICA JENJIĆ, . MIKULA VUKO....... pa njih pozovi da osvitlaju Sinjski obraz!!!! | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sri lip 05, 2013 4:32 pm | |
| Ostavite se postova i bikijada
imate vrimena za pripremu 67 dana ,
dignite grdeline ,javite se i dođite ,
JEDAN NA JEDAN . (možete vas dva nova kompanjona i zajedno)
PS.Ostavite se rangova i omalovažavanja ticara koji nisu na forumu,pogotovo g.Gaje,g,Jenjica
i g.Vuke jer su to gospoda,u što sam se uvjerija. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sri lip 05, 2013 4:58 pm | |
| Poštovani g.Pele,
vidim da si nekako najagiliniji pa ti evo pnuda koju ne možeš odbit (dobra lova).
Kad dođeš sa grdelinom ,obisimo ih sat ipo vrimena (povedi pestija kao svjedoka,ja cu Jogija)
za svaku STRILU koju zapiva moj grdelin u uru ipo ja ti dajem 100 EUR.
Ovo ti je sigurna lova jer kažeš da mi je šporka verša.
Ti meni samo 10 EUR po svakoj STRILI tvoga grdelina.
Ps.Ajmo mi to obavit prije BILOG DIMA dok je friško,recimo danas popodne ili sutra. |
| | | PESTI
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sri lip 05, 2013 6:55 pm | |
| Možeš ti Koce sada tirati vodu na svoj mlin koliko gog želiš , baka sa kolaćima je prošla . ,,Bikijada,, je bila prevelik zalogaj za tebe jer postoje napisana pravila i tako se boduju . Urlaš ko manijak sada ,opet pivaš umjesto grdelina ,mene kriviš za nešto sa čim nemam nikakve veze. Nikoga nisam prozivao da odemo na ,,bikijadu,, ....ti si sve po redu . Nikoga ne omalovažavam na forumu ali tebi neću premučati gluposti koje pišeš ,ovaj put nečeš ,,glatko ,, proči . Pravila izmišljaš na ime tradicije o kojoj pojima nemaš , ideš brojati strile grdelinu a pletaduri nisu po STP . Sada napadaš Pelu , nije Pele nikog izazivao na žicu . Sam si se osramotio , nitko te nije vukao za jezik .Maslinik i širenje grdelina sa glatkima te ne mogu spasiti i oprati .Nisu grdelini krivi za sve ovo što si zakuvao , nisu ni ljudi koje prozivaš krivi ,kriv si sam ,osramoćen si, ponižen i ne reži na ljude koji ti nisu ništa skrivili . Toliko si zakuvao slučaj da si uspio privući pažnju mnogih ljudi , čuje se za tebe ,pričaju mladi ,postaješ LEGENDA . | |
| | | Tic_Bal.
Broj postova : 859 Points : 865 Join date : 18.01.2011 Age : 53 Lokacija : NICAZE OGRANAK-GLATKA-ZIJADA
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sri lip 05, 2013 7:38 pm | |
| - Tic_Bal. je napisao/la:
- Gigo je napisao/la:
- Dobra večer.
.Što st tiče zijadi kod glatkih nigdi jih nisam diza u visine nikad osim što sam rekao kod slušanja uživo da tu ima i zijadi jako dobra kolumbara po dužini,dok je cila zijada nešto specifična zbog početne izvedbe na sluh.S obzirom da tip nije rašpani zijadi a imaju poneke jaku pristojnost dužine smotanog luka za mene nisu za odbacit. Stavu se tiči na slušanje pa se reče čiji je bolji.
POZDRAV Profesore. Gigo realno si opisao zijadu bolji početak zijade samim tim bi bio bolji luk.
poz. Doktore Gigo ! Gogo dobro si ovo napisao stave se tiči na slušanje pa se reče koji je bolji | |
| | | Tic_Bal.
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sri lip 05, 2013 7:48 pm | |
| - koce je napisao/la:
- Ostavite se postova i bikijada
imate vrimena za pripremu 67 dana ,
dignite grdeline ,javite se i dođite ,
Koce nisi u pravu ostalo je još 66 dana vrijeme ističe Moje tačke gledišta nevidim razlog zašto ti ne izađu na ledinu kada ti tič nastavlja svaki put i zijada nevalja. ps. Neznak kako ne shvatate kako ce pletadur bez zije dobiti 2 mjesto . Takva pravila Splicani ne podržavaju taj pletadur može u Makedoniji da prođe. Kako može 1 mjesto da osvoji tič koji od 10-tak batudi nastavi 4 puta sa strilom to ne prolazi u Splitu a bogami i van Splita Takve tiče nije loše imati možda koji mladi nauči neko pletivo pored batude koju ima ili možda koji mladi bude stajao iza zijade ali oni se ne nose na takmicenje . | |
| | | Gigo
Broj postova : 965 Points : 965 Join date : 26.05.2012 Lokacija : Dalmacija
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sri lip 05, 2013 9:13 pm | |
| Živili.
Meni je gušt družiti se u čakuli gdje ovdje izmjenujemo različita poneka mišljenja a neka i zajednička.
Poštovanje Prof. Euzebio rado bi vam odgovorio( na svaki moj detalj) recimo čudnovat kod pisanja o pismi grdelina,jer ovo po mom mišljenju je moja jača strana discipline,(čitanje,jače ulaženje u prijevod grd ili verd. pijeva,prijevod grd. jezika pisme).
Dragi Tič bal ja sam nešto drugačiji smisao na pogled zijade glatkih imao,tio sam reči da moja riječ (specifičan) je upučena samo kod zijade na njen( glas) kroz izvedbu njenog početka,inače drugo sve je jako dobro.Sobzirom da sam sasluša uživo mogu opet reči kako je i Koce rekao da kod prijatelja njegovi je zijada i naprednija a ja sam to uočio kod Yogijeva grde.,jako dobra izvedba dužine( luka kolumbara) i čuje se.
Moj pogled a i večine kolega tič. u blizini mene. Ako tič nastavi iza batude,zijade opravdane u malom postotku sa šporkicom, to se donekle i zanemari,ali ako je to 4 puta od 10 batudi sve je negativno zbog nastavka šporkice.
Ako tič piva samo čista pletiva (jako dobra) nije za škart ali taj tič nema batudu. I ja bi ga ranio ali on se nebi triba takmičit pod kriterijem discipline BATUDA.
Tribali bi se takmičiti grdelini koji nose u( pismi) batudu(od manje do veče) zato i postoje sudci,što ispada( pletivo + zijada =batuda).
pozdrav SVIMA. | |
| | | prava zijada
Broj postova : 185 Points : 185 Join date : 20.09.2012 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sri lip 05, 2013 9:17 pm | |
| G.Gigo odličan pogled na pismu grdelina. | |
| | | pujdo
Broj postova : 368 Points : 372 Join date : 23.04.2012
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sri lip 05, 2013 10:32 pm | |
|
Zadnja promjena: pujdo; uto tra 22, 2014 9:04 am; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše | |
| |
| | | | Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|