Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Free Forum BATUDA

Ptice pjevice fauna europe - Forum češljugar štiglec štiglic grdelin zelendur kanarinac konopljar cajzlić žutarica kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur, kringl, bastard, krstokljun, slavuj, egzote, zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanj

Početna stranicaPočetna stranica  PortalPortal  Latest imagesLatest images  PretraľnikPretraľnik  RegistracijaRegistracija  Login  

Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše

Go down 
+46
bevanda
DjordjeVet
kolombar
myki
portulata
Škuri tić
mijo
tomislav
lorena1990
pele
hipy
roko
gare
Markan
KOBAC
JAMES BOND
nicaze
F I N K O
brabus
domo
novavarosbl
mig29
probiotik
PESTI
bošket
Galeb
lubinko
PSIHO
lord189
Baketina
enver
angjello
prava zijada
pujdo
Tic_Bal.
vrca
frzelin
ĐEKO
ivica
YOGI
euzebio
ivica.milanovic13
MONSTRUMO
Gigo
Moćun
CIBO
50 posters
Go to page : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 20 ... 28  Next
Autor/icaPoruka
prava zijada

prava zijada

Broj postova : 185

Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 13 Empty
PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 13 Emptyuto lip 04, 2013 2:38 am

lord189 je napisao/la:
šjor prava zijada vama jedinome nije jasno čini mi se...zašto niste posjetili šampionat bilo bi van lipše i ugodnije šta se tiče društva i svega ostaloga a ne vako,svi pitaju šta je bilo i kako samo da bi imali po čemu blatit i o čemu pričat

Kako to g.Lord meni jedinom nije jasno a kažete da svi pitaju što je bilo.Svaka čast tom šampionatu i vama ali ne razumin zašto tajne a vidim po postovima da je dosta ljudi sa foruma bilo Vi - Gare - Ivica Milanović - Eusebio ITD.Pa valja može neko nešto opisati od vas koji su bili na šampionatu bar za mene i g.Gigu.
Neke pojedinosti u smislu dali je šampion bio batuder
Da li je pletivo unjulo ili duplo ili trostruko
ITD.
[Vrh] Go down
YOGI

YOGI

Broj postova : 1061

Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 13 Empty
PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 13 Emptyuto lip 04, 2013 2:54 am

Evo doša sam s posla i čitam ove postove i vjerujte mi da mi se povraća od njih.Svi ste se uvatili koce,ja nisam njegov odvjetnik i sam je sebi kriv ali ja sam ga odvratija od nauma da ode na takmićenje zvano bikijada.Zašto sam ga odvratija?Evo vi svi moralni,pošteni i čestiti tićari koji ga napadate recite koliko je on ima šanse osvojit koji bod kod:8 sinjana i kod joj 4 ptićara koji ga nemogu vidit ni čut .Ako znamo a smatram da i vi znate kako se ocjenjiva na Bikijadi zanima me koliko mislite da bi on osvojio bodova bez obzira šta mu tić piva.Ovo vam govorim jer mi je moj kum debo reka kako se ocjenjiva i da se dile bodovi po stranci a ne koliko koji tić vridi.A moj kum je standardni član bikijade do ove godine tako da on zna kako se djele bodovi .Ili može i protu pitanje :šta vi mislite da smo došli nas 20 glatkih ko bi osvojia prvo misto ajde moji pošteni tićari vi mi to odgovorite.
[Vrh] Go down
YOGI

YOGI

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 13 Emptyuto lip 04, 2013 2:59 am

Ups. zaboravija sam reć na ono kocino pisanje dab će snimat bili dim.Mislija sam dozvolit i reka sam mu da može snimat ali sad nedam i mog tića nećete čut.Ko oće može doć čut uživo,pogotovo zadro kojem sam to obeća i ovom ga prilikom pozivam.
[Vrh] Go down
YOGI

YOGI

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 13 Emptyuto lip 04, 2013 4:22 am

Eto vuče vidim day si se ti prvi javija i kao šta sam i predpostavija nisi mi odgovorijas na moje pitanje nego si se uvatija ostalog.A ja više neču ništa tebi ni nikom drugom odgovarat prije nego mi odgovorite na moje pitanje
[Vrh] Go down
Tic_Bal.

Tic_Bal.

Broj postova : 859

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 13 Emptyuto lip 04, 2013 4:28 am

Yogi upravu si kada si rekao da se tvoj tič ne snima.

Volio bi i kad bi Koce odustao od snimanja i volio bi da ga na to nagovoriš Smile

Znam da bi tiči lijepo batudali a ovi neki pojedinci bi to posrali pale

[Vrh] Go down
pele

pele

Broj postova : 268

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 13 Emptyuto lip 04, 2013 4:31 am

Svaka čast gospodinu Željku Kovačiću ,sad ga još više cijenim. cheers
[Vrh] Go down
CIBO

CIBO

Broj postova : 227

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 13 Emptyuto lip 04, 2013 4:32 am

....pa gospon cvokooko1 ako želite ostati ostanite ......ako želite otići otiđite,nitko vas ne tjera ni na što......sami pišete i odgovarate......forum će kao i do sada sa vama ili bez vas ....
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 13 Emptyuto lip 04, 2013 4:42 am

Ala koja gužva,

nemojte se ljudi karat pa da vas opet ja moram mirit I love you

vec mi je dosta toga da glumim anđela mirotvorca Very Happy
[Vrh] Go down
Tic_Bal.

Tic_Bal.

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 13 Emptyuto lip 04, 2013 4:46 am

Koce nisi valjda lud da snimaš vidiš da ti seru tiča več u jajetu. Daboda imao 1000 takvi hahahahaha...
[Vrh] Go down
Gigo

Gigo

Broj postova : 965

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 13 Emptyuto lip 04, 2013 5:04 am

Živili.

Eto malo se sve zakotrjalo ja nebi ulazio pristrano na
ničiju stranu ali ipak mislim i nadam se da če doči vrime
da čemo poštivat jedni druge.Ja bi rekao ovako ako postoju
trzavice,sumlje na stranama da svaka zase vuče,to je lako
izbalansirat kao npr.izabere se 4 do 5 tič.realnih, neutralnih jačih spoznaja
koji bi ocijenivali tiča.Postave se precizno vrednovanja detalja
pisme(veča i manja) vrijednost i nebi trebao biti problem ocijene.
Svi mi ovde u ovom hobiju znamo u večini koji je tič bolji a koji
nešto niže kad sagledamo pismu traženu (batudu) samo dajmo malo
realnosti poštivajuči boljeg tiča.Nebi volio da se ovo sad sve zamrsi
ijako ja sam i nebitan jer nemam nikakva grdelina.

POZDRAV.
[Vrh] Go down
pujdo

Broj postova : 368

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 13 Emptyuto lip 04, 2013 5:53 am

Našo sam turbo cheers Very Happy
[Vrh] Go down
Gigo

Gigo

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 13 Emptyuto lip 04, 2013 7:20 am

Dobra večer.

G.Gare nešto bih vas upita ako se može odgovorit.
Dali je Ž.K. iz Omiša dobri prijatelj nosio svog tiča
na takmičenje,u slučaju da je kako je proša.

POZDRAV.
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 13 Emptyuto lip 04, 2013 7:33 am

cvokooko1 je napisao/la:
Ne treba se ništa zamršavat,ali bi bilo fino da nitko ne sere po ni kome.ZAšto su svi dočekali na nož Kocino nepojavljivanje na tom natjecanju? Pa zato što svi imaju gubu,a samo par glatkih imaju vrhunske ,samo je problem što se mogu takmičiti između sebe.

Na kraju krajeva,boli me neka stvar šta ko ima,samo mi ide na živce to ponižavanje i omalovažavanje drugih tica i ljudi.

To treba vodnik (čitaj komadant) da kaže svojima,ajde dosta više.

Balta,normalno,zašto bi snimali,već imate izgovor i za to.Vjerovatno i jak razlog zašto se neće snimati...

Šta se mene tiče,možda i dođem da čujem i da se uvjerim u to čudo neviđeno ,naravno ako budem pozvan Wink .

Vuče ,Vuče ,

evo upravo iz Kalaharija naše glatke oaze (pozdravljaju te stol br.3 i stol br.4),pa smo malo citali ove tvoje postove,pa ljudima nije jasno odakle ovakav stav

a da nicim nisi izazvan (sigurno te na forumu misecima nitko nije spomenija a ni u caffeu).Evo u zadnjem postu pišeš "glatki kažu da imaju vrhunske a ostali gubu".

Nikad nitko nije spomenija ric "vrhunski" za ove grdeline.Pojam "vrhunski grdelin "je svetinja u gradu Splitu i nikad neces cut da se olako spominje

(osim neznalica koji se itaju pojmovima pravi i vrhunski).

A ja sam vučino kako posprdno kažeš vodnik samo u smislu da sam raširio ovo pivanje prijateljima ,koji su opet raširili drugima i izbacili bolje mlade

grdeline nego što su im bili meštri(jogi,špica,dome,josip)

I ne misliš li vučino da si ipak malo pretjera u ova dva dana (opet ponavljam nicim izazvan)sa svojim postovima.Vrati se pa pročitaj.

Uglavnom,

nisi pozvan na BILI DIM ni kao gost ni kao učesnik.

Ps.moram napomenit da je Špica bija za to da dođeš ,ali ostali ne,a Jogi je ipak bija najtvrđi, po cijenu svog odustajanja (ovo je u smislu gosta).
Jedan od sudaca je ovako kaza;"Kad pobijediš na prvenstvu Istre,onda možeš sudjelovat u predkolu BILI DIM" (ovo je u smislu sudionika)
[Vrh] Go down
Tic_Bal.

Tic_Bal.

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 13 Emptyuto lip 04, 2013 7:54 am

pujdo je napisao/la:
Našo sam turbo cheers Very Happy

Moj pujdane da sam znao da ti treba turbo mogao sam ti srediti ovdsje u Ze. Taman je Sejo dosao iz Čehe na odmor u Sarajevo pa bi ti gore donjeo sigurno bi te jeftinije koštalo.
[Vrh] Go down
ivica

ivica

Broj postova : 198

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 13 Emptyuto lip 04, 2013 7:58 am

Zanimiljiva priča , iman dug tekst u glavi i dvoumija sam se napisati ga ili ne , ipak vidim da sam neiskusan i naivan , prvi dan kad je koce izazva , ja zovnem prijatelja i kažem , kolega izazvani smo svi a POSEBNO SKAVOLINAŠI , bija bi red da iznesemo , pa kud puklo da puklo , . Meni moj prika kaže boro moj koce neće iznit tice , a ja da raštimavam tice pripreman i upropastim sezonu odgoja mladaca , da propnem tice u top za 6 misec a on da mi se nepojavi ko šta neće , onda bi mora nekog isprobivati , ja mu kažem ma OZBILJAN JE KOCE IZAZVA JE SVE REKA JE DA ĆE SE NA TAJ DAN VIDIT ČIJA MAJKA CRNO VUNU PREDE .A on se nasmija i kaže ti radi kako te pamet uči . Da ipak sam naivan i neiskusan , srića slušam priku pa tek prekjučer otkri svoje tice , evo pomalo ih privikavam na danje svitlo , SLUŠAJ BORO MATEEEEEEEER .Poruka glatkima , eto sinjani imaju više pristalica u splitu od vas splićana i to na splitskom takmičenju , PRIČA VAM JE NE SAMO GLATKA , NEGO LJIGAVA I TANKA , istina vi ste prvaci svita ako je svi vaš dvor , pozzzzzzzzzzzzzzz iz zadra od zadre SKAVOLINAŠA , SKAVOLINI SU TELEVIZIJA U BOJI ZA VAS , VAŠI SU SAMO BOJA TEHNIKU NISU USPILI SAVLADAT , POZZZZZZZZZZZZZZZZ
[Vrh] Go down
ivica

ivica

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 13 Emptyuto lip 04, 2013 8:02 am

A JEBATE šta sam nepismen , toliko ste me izpizdili da sam pisa na preskoke, ajme svašta sam tija reć u par rečenica ,.
[Vrh] Go down
frzelin

frzelin

Broj postova : 583

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 13 Emptyuto lip 04, 2013 8:03 am

Nisam puno razmišlja posli pročitanog teksta ovim putem još jedan put poštujuči večinu koja je izrazila ne zadovoljstvo dolaskom nekih meni dragih ljudi koji su tili ipak čut tiće kako zvuče u živo a ne na nekakve montirane i ne montirane snimke JA OVIM PUTEM OTKAZIVAM I NE ŽELIM SUDJELOVAT NA TOM NATJECANJU ZATVORENOG TIPA DI NE MOŽE PRISUSTOVAT BILO KOJI TIĆAR I AKO NIJE TKZ GLATKI.SVIM MOJIM PRIJATELJIMA(GLATKIMA)ŽELIM DOBRO DRUŽENJE I PUNO BATUDA. sunny
[Vrh] Go down
ivica

ivica

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 13 Emptyuto lip 04, 2013 8:12 am

Špica uvik si bija tiha oprba u redovima glatkih , i jedini zna i kritiku uputit na konto tice ako nevalja ili nikad za nešto prolazno nisi vika najbolje , najlipše itd
[Vrh] Go down
pujdo

Broj postova : 368

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 13 Emptyuto lip 04, 2013 8:45 am

Sleep 

Zadnja promjena: pujdo; uto tra 22, 2014 9:05 am; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
prava zijada

prava zijada

Broj postova : 185

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 13 Emptyuto lip 04, 2013 5:10 pm

Meci su ispucani bar tako izgleda a ni jednog slova o šampionatu u Splitu.Izgleda da ni ovi najgorljiviji napadači nisu bili na natjecanju.Niko ni slovca.Pozzzzz.
[Vrh] Go down
ĐEKO

ĐEKO

Broj postova : 731

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 13 Emptyuto lip 04, 2013 11:09 pm

Poz ticari

Ko sto mogu da procenim ovde neko nekoga guzi..ili ona moja JEBO LUD ZBUNJENOG Very Happy Very Happy Very Happy

Stavite vase tice da tipkaju umesto vas na tipkovnicu to je naj mjerodavni DOKAZ
[Vrh] Go down
Gigo

Gigo

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 13 Emptyuto lip 04, 2013 11:24 pm

Dobar dan.

Gosp.Prof.Euzebio nešto mi je promaklo kroz našu čakulu da odgovorim
jer sam uočio da me ne poznajete,pa stoga možda svrstajete u grupu tič.(ekipu).
Ja sam od prvog dana( nepristran) želeči sa svakim biti u normalnim čakulama bez
namečanja prema nikom.Evo zašto ovo pišem mislim možda griješim da sam vam ja
neki mali trn od drače u prstu.Zašto uvik me se nekako kljucne,pa CITIRAM vaše
pisanje:Zajedno je svrstati se u neku grupu jer grupa pruža obranu i zaštitu,tu postoji
mogučnost da za (lojalnost)dobiješ kakvog polovnjaka,he he.Dragi moj profesore u
ovom hobiju nisu nekad bitne godine,ijako vas poštivam ka profesora u školi ali u ovom
sportu i ja imam znanje neču govoriti više.A zasigurno kroz sva moja pisanja se može
uočit da nemam( gušta )uzimati u kolega tiča( nikako) a kamoli ka lojalan kolega.Opet
kažem da sam i ja nezadovoljan što druga grupa,ekipa nije tiča iznila ako je več
spominjala.Samo bi rekao jedno di sam siguran da nebi pogodili kako bi ja naprimjer
čijeg tiča vrednovao po kvaliteti.Ja sam prijatelj sa svima a kad je tič u pitanju za
ocijenit nema lojalnosti prema nikom,samo boljem tiču.

POZDRAV.
[Vrh] Go down
lord189

lord189

Broj postova : 433

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 13 Emptysri lip 05, 2013 1:08 am

hahaha luda kuća,svi se najili klijanog simena ,popili demejanu fertzi vita ,krila se spuštaju ,kriste na glavi se dižu ...svi otkačeni,napaljeni na ta natjecanja a niko nema ništa za iznit ,svi bi tili čut tuđe samo da mogu zajebavat i gadit cheers

ljudi moji 6 misec ne samo da je koban za tiće nego je i koban za same tičare.

o Sinjska i Solinska Gospe pošalji blagoslov na ljude koji ode viruju u Boga našeg Gospodina i usliši in molitve da svak ima pravoga i da se više ne svađaju oko perušine i da in je jedina briga u životu da uđe u legendu i da uđu svakom tičaru u usta i da ih se spominje u svakoj tičarskoj priči jer će samo propast u grotlo paklenih ralja i dovest sve oko sebe u napast ...amen

[Vrh] Go down
Gigo

Gigo

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 13 Emptysri lip 05, 2013 2:26 am

Živio Lorde.

Mladiču moj istina je da večina kolega nema tiča kao i ja.
Ali lipo je čut kad neki imaju pristojna do solidna tiča pa
slučajno i vrlo dobra.Normalno je da mi ostali koji nemamo volimo
čuti.Ti si možda i bio na takmičenju možeš li bar reči kojim tempom
pisme je tič pobijedio,načinom ispivani,batuda i kakvih pletiva sa zijadom.

POZDRAV.
[Vrh] Go down
lord189

lord189

Broj postova : 433

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 13 Emptysri lip 05, 2013 2:55 am

Gigo druže ili da lipše kažen prijatelju,na natjecanju nisam bio i neznam dali se uopće održalo,no isto tako neznam zašto je vama svima koje vas zanima teško zovnit gospodina Selaka i upitat ga za detalje ???
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 13 Empty

[Vrh] Go down

Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše
[Vrh] 
Stranica 13 / 28.Go to page : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 20 ... 28  Next
 Similar topics
-
» Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.
»  Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše